Kada promeniš neki parametar poput temp, klima ne dobije instrukciju "+1 stepen", nego dobije SVE parametre "stanje uključeno, hlađenje, temp 24 stepena, duvanje srednje..."isto koristim njihov ,samo okrugao model .
Ja sam sa ovim pokrio sve IR u sobi TV ,plejeri ,IPTV ,Midea ...![]()
Tuya WiFi IR Remote Control Smart Universal for TV Air Conditioner Alexa Remote Control Work with Google Home Yandex Google - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Probaj da bocnu stranu kontrolera usmeris ka prijemniku na klimi.
P.S. primetio sam jednu anomaliju . Kad klimu ukljucim sa IR kontrolerom ne reaguje na originalni midein daljinski dok ne pritisnem off/on dugme(valjda se resinhronise)
Ja ga koristim skoro svaki dan i meni je dobar. Koristim ga za lopte, bicikle, čak i da doduvam gumu na autu. Probao sam jednom da naduvam i dušek ali nije išlo. Kad radi duže od, recimo, 5 minuta, počne da se greje i gasi. Znači, meni je oooodličan za bicikle i lopte, a za nešto veće može da pomogne.
Takodje, te baterije koje su unutra su ipak , zbog gabarita same kamere, veoma slabe i inace ne drze ne znam koliko, plus hladno toplo, stoje na suncu direkt bla bla, stradaju vrlo brzo ( ne crknu 100% ali bas bas oslabe za recimo godinu dana.....) Ja imam 2 komada 70mai ne znam napamet modele, i to parking snimanje jednostavno ne radi zbog baterija, a povezane su na upaljac koji gubi struju kad se ugase kola..... pa uzmi to u obzir...Postoji masa modela koje možeš pronaći na domaćem tržištu ili poručiti iz Kine. Mahom se kontrolišu putem Wi-Fija odnosno aplikacije na mobilnom. Obično osnovna kamera ima dodatnu koja se montira pozadi. Neki modeli imaju bateriju pa tzv. parking monitor radi uz njenu pomoć ukoliko se vozilo zatrese. Osnovno napajanje dobijaju preko ispravljača iz upaljača vozila ali manje više svi nude dodatne ispravljače koji se povezujuu na osiguračku kutiju vozila. Neki od tih dodataka omogućavaju konstantno napajanje a neki nude samo opciju aktiviranja pri startovanju vozila. Da bi to imalo neki smisao bez gomile kablova po kolima, potrebno je ozbiljnije sakrivanje iza tapacirunga automobila. Sve u svemu, nema jeftinog i brzog rešenja a da radi/izgleda kako treba.
kako, treba 3 sata kamera da stoji upaljena da se isprazni baterija?verovatno ce traziti da snimis video kao dokaz
Za dopumpavanje može da se koristi bez problema, čak ne traje nešto dugo.Nije za tu namenu, eventualno da dopumpa gumu automobila. Bicikle, lopte i ostalo što ne traži mnogo vazduha se pumpa ovom pumpom
Koja je to mašinica i koliko košta? Ova koju mi je izbacio pod tim imenom je 15 dolara. A ljudi kažu da i ona od dolar radi. Ne znam. U Lidlu su 3000 din.Meni je ova mašinica čisto smeće, mislim za 1 dolar šta očekivati. Ali preslaba je, baterija kratko drži, čak mi i nož deluje potupo.
Za male pare može se uzeti i Enchen koji je za ovo avion.
Meni nedavno Poco M6 Pro prošao bez carine, nisam ništa napominjao Kinezima, na pošiljci stajalo $99 koliko je i plaćen.Jel uspeo neko da kupi telefon bez carine? Mislim ono da se pita kinez da napise 20$ na deklaraciji? Uzeo bi Poco x6 Pro za 210e kod nas 300e.
Ja sam ovu uzeo za 12 USD, po preporuci u ovoj temi. Izvanredna, prezadoviljan.Koja je to mašinica i koliko košta? Ova koju mi je izbacio pod tim imenom je 15 dolara. A ljudi kažu da i ona od dolar radi. Ne znam. U Lidlu su 3000 din.
Treba mi što jeftinija ali da radi ok, treba mi za šišanje brade i kose na nulu znači što kraće
Kako si zadovoljan kvalitetom?Stigle patike
16.98$
Pogledajte prilog 455127![]()
Baasploa New Men's Running Shoes Lightweight Breathable Men Sneakers Mesh Wear-resistant Casual Male Non-slip Walking Gym Shoes - AliExpress 201768104
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
@zokce
Hteli su lezarinu da mi naplate jer je 1dan bilo u lokalnoj posti.
Naravno niko mi nije dao obavestenje da je tamo i tome slicno, samo sam pratio paket preko aplikacije za to.
Prvi utisci su odlični ali mora malo da prodje da ih nosim.Kako si zadovoljan kvalitetom?
A kakve su velicine mora da se uzme veće ili?Prvi utisci su odlični ali mora malo da prodje da ih nosim.
Kad smo kod baseusa 65W GaN. Uključim laptop da napunim preko njega (do sad sam samo tel i slušalice), baterija bila na nekih 20%, isključim na oko 90%, punjač vruć, skoro ga nemoguće držati u ruci. Bezbednosti radi, više neću puniti preko njega laptop, ali me zanima da li je još neko imao slična iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari