Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Super 👍
Ja jedva cekam da mi stigne, nadam se od nedelje...od 05.07 mi je ALDC. Meni je na 4. spratu pritisak ovih dana ocajan. Od modova se slazem da ima beskorisnih (sudeci po slikama)...meni treba klasican za tusiranje i nadam se da ima onaj kao kisica, izmaglica...blag da tusiram mog Peru (papagaj Žako 😅).
Pitanjce...da li neko ima preporuku za neku ok pumpu za bicikl, da nije glomazna da mogu da je nosAm sa sobom...juce kad sam izasla s posla, usput kupila lubenicu od 7 kg, dinju od 4...odem do bajsa a njemu guma, pretpostavljam od vrucine, ispustila...nije pukla, ima vazduha ali nisam nikako smela tako natovarena da sednem na njega...i tako ko mali Sizif gurala od pumpe do pumpe po onoj vrucincini...i cvrc...nisam imala adapter za ventil...
И мени је АЛДЦ био 05.07. и питај бога колико би још стајало у пошти да ми другар није покупио, има тај мод за измаглицу нема да бринеш.

Izlaze mi prethodnih dana ove žičane slušalice, pa me podsećaju da treba da zamenim postojeće. Pretpostavljam da je ovo koliko para toliko muzike, tako da me zanima šta preporučujete.

IMG_2717.PNGIMG_2718.PNG

Onda je bolji mt750?

@Lanikor
Hvala, za ove pare cu ga probati (imam i shake 1 usd kupon) 😀

Prilozi

• SmartSelect_20240715_145306_AliExpress.jpg
    SmartSelect_20240715_145306_AliExpress.jpg
    132.4 KB · Pregleda: 61
Masinica za 1$ i neki cent kroz Coins, a i ovako je dolar i nesto

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $1.36 69%OFF | T9 Hair Clipper Beard Shaving Body Hair Trimmer Clippers Electric Hair Cutting Machine Professional Barber Men Trimmer Shaver
Има такву, користим је за браду и понекад за шишање, за те паре одлична и још увек ради.

Super trimer, već mesecima trimuje bradu za sve pare. Jeftinije nego samo bateriju kupiti, sad su skinuli cenu jer je izgleda gužva AE sa Temu, bile su oko 3$ i to na nekoj akciji.

Meni je ova mašinica čisto smeće, mislim za 1 dolar šta očekivati. Ali preslaba je, baterija kratko drži, čak mi i nož deluje potupo.
Za male pare može se uzeti i Enchen koji je za ovo avion.

"Malo" je pisano o tome vi. Jednostavno iako doda vi izbrišeš pre nego što okačiš link i rešen problem.

Meni i dalje persira. :D

Ozbiljna duvaljka izgleda samo sta ce mi :unsure:
Ja bih joj itekako nasao primenu, al imam dilemu dal je zaista tako jaka. U komentarima pise kao jedina manjkavost da se pocne grejati ako se koristi duze od 30 sekundi, al ajd tu bih se prilagodio. Verovatno sa foruma to niko nije kupovao!?
E sad, ja sam do tog proizvoda dosao preko neke reklame za jedan drugi, navodno bolji

A po specifikacijama bih rekao da je isti uredjaj, a ako su specifikacije iste, onda bi trebalo da radi kao na snimcima sa tog sajta. Razlika u ceni je bas ogromna

Ja sam uzo ovu duvaljke za izduvavanje kompa nije loše lepo duva nije bas kao kompresor ali može fino da posluzi
Koliko vidim duplpo manji RMP, al veca baterija. Koliko ti dugo traje baterija? Meni bi vise trebalo za spoljnu upotrebu i odredjene poslove, tako da mi taj tvoj model ne radi posao, al dobro je da si se javio, da bar neko malo poredjenje imam

Compressed Air Duster for Computers Protable Cordless Air Blower Computer Cleaning with LED Light for PC Keyboard Crumbs Car

Ja sam uzo ovu duvaljke za izduvavanje kompa nije loše lepo duva nije bas kao kompresor ali može fino da posluzi
Tu sam kupio

Iskreno ne znam kolko traje baterija ja sam ga samo jednom punio izduvao komp i sa tim naduo deci mišice i gume za bazen, i posle ozduvam masinicu od dlačica….stigo mi je pre 20tak dana….mozda ima neko ko ga duže koristi da ti kaže više o bateriji

Izlaze mi prethodnih dana ove žičane slušalice, pa me podsećaju da treba da zamenim postojeće. Pretpostavljam da je ovo koliko para toliko muzike, tako da me zanima šta preporučujete.

Pogledajte prilog 450219Pogledajte prilog 450218
Moji ti je savet i preporuka da uzmes Anker, ako ces budzetske
Onda sa ovim nemas problema, masa ljudi sa foruma ih kupila i svi su prezadovoljni

Takodje imas i ovaj model ako hoces odlican odnos cene i kvaliteta. Licno ih posedujem i prezadovoljan sam kvalitetom izrade i zvuka.

Mozes da ustedis kroz coins za slusalice, a imas i kupone koje sam postavio kroz koje isto mozes solidno da ustedis

Crni silikonski lepak/silikon?
Krajem 2022 uzeh par ovih Kafuter K-704B lepkova i dobro su se pokazali a sad vidim da je em ponuda neverovatno slaba em
su još prodavci veći deo cne prebacili na isporuku, očigledno im se ne sviđa ovo što aliexpres radi sa novčićima i popustima... :unsure:
Ovaj sa slike čak ni neće da šalje za srb.
1721071167556.png

Nazad
Vrh Dno