Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@del botRo
gledao sam slične, ovaj tvoj je "kvalitatnija" verzija ako je siditi po ceni, glavni nedostatak ovde je što su ovakvi nosači predviđeni da dobro gripuju / drže telefon da ne bi ispao od truckanja u kolima dok u mom slučaju treba nešto što samo možeš da nasloniš telefon i kad ga uzimaš koristiš jednu ruku, bez potrebe da se boriš sa nosačem da ti pusti telefon. Zato sam pomenuo da auto nosač nije najbolja opcija ali ideja je ok u suštini, samo treba naći drugačiji prihvat.

@Mali Perica
2 minutes drawing 🤣
ideja je da ovako stoji telefon:
1720821621708.png

Sa 15cm razmaka teško da nadješ tako nešta jedino od 2-3 modela da kombinuješ uz neka skraćivanja i lepljenja.
To 2min je u zavisnosti kome je koliki minut.

@del botRo
gledao sam slične, ovaj tvoj je "kvalitatnija" verzija ako je siditi po ceni, glavni nedostatak ovde je što su ovakvi nosači predviđeni da dobro gripuju / drže telefon da ne bi ispao od truckanja u kolima dok u mom slučaju treba nešto što samo možeš da nasloniš telefon i kad ga uzimaš koristiš jednu ruku, bez potrebe da se boriš sa nosačem da ti pusti telefon. Zato sam pomenuo da auto nosač nije najbolja opcija ali ideja je ok u suštini, samo treba naći drugačiji prihvat.

@Mali Perica
2 minutes drawing 🤣
ideja je da ovako stoji telefon:
Pogledajte prilog 449957
Ovo je dušu dalo za 3D print.

Dakle, treba ti ovako neki:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $5.27 45%OFF | Desk Mobile Phone Holder Stand For IPhone IPad Xiaomi Adjustable Desktop Tablet Holder Universal Table Cell Phone Stand

koji stoji na nekom sličnom ovom:

US $2.37 65%OFF | Folding Wall Mounted Shelf Saving Space Foldable Storage Rack Punch-Free Phone Holder Wifi Router Storage Tray BathroomOrganizer

i taj je zalepljen na kućište?

Eventualno neka 3M dvostrano lepljiva traka da poveže ta dva držača.

Moram da pokazem... Sta se desilo pojma nemam, verovatno je prodavac nesto pogresio, npr zaboravio postarinu da napise... ja narucio, nisam ocekivao da ce poslati ali videcemo sta ce da stigne. ;)

Patike.png

@SaraTroroga Игром случаја ми је стигла данас она глава за туш к'о што си ти наручила. Могу ти рећи да сам презадовољан, притисак је одличан а то је и разлог зашто сам је највише и узео. Узео сам ону са 8 модова мада реално три су за коришћење а остали су бесмислени, за 50 центи колико сам је платио са купонима и новчићима нисам нешто много ни очекивао али сам се богами преварио. Све у свему за те паре одлична ствар.

@SaraTroroga Игром случаја ми је стигла данас она глава за туш к'о што си ти наручила. Могу ти рећи да сам презадовољан, притисак је одличан а то је и разлог зашто сам је највише и узео. Узео сам ону са 8 модова мада реално три су за коришћење а остали су бесмислени, за 50 центи колико сам је платио са купонима и новчићима нисам нешто много ни очекивао али сам се богами преварио. Све у свему за те паре одлична ствар.
Zaboravio si link :D

Zaboravio si link :D
Стиже линк 😉

RSD321.37 53%OFF | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories

Стиже линк 😉

RSD321.37 53%OFF | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories
Jel mora i crevo? i kakva je razlika izmedju obicnog modela i tog sto ima neki upgrade?

Не мора црево, овај други који сам ја наручио има само то дугме за заустављање воде.

Jesu li i kod vas coins procenti znacajno opali u proteklih nekoliko dana?
Ne pricam o onome kada crvenu boju promene u zutu, pa sve bude po 2% jedan dan, nego tipa, smanjili sa 22 na 12, sa 40 na 20, itd. prakticno sve je losije za 10-20% nego sto je bilo mesecima unazad.

Nije toliko lose, fluktuira malo jer "AkCiJe" traju.

Bilo je svega i svacega po dosta niskim originalnim cenama ovih dana uz manji popust na Coins, bitna je finalna cena na kraju dana

koji jeftin 65W GaN punjac je aktuelan sad?
Ja sam ove 2 stvari kupio u kompletu i prezadovoljan, narocito mi se svidja sto imam mini display na adapteru i samom kablu kod ulaza za punjenje. U svakom trenutku znam koja mi je izlazna snaga. Dobro je sto adapter podrzava 2x USB-C i 1x USB-A port, tako da mozes da punis vise uredjaja istovremeno 👌

Super 👍
Ja jedva cekam da mi stigne, nadam se od nedelje...od 05.07 mi je ALDC. Meni je na 4. spratu pritisak ovih dana ocajan. Od modova se slazem da ima beskorisnih (sudeci po slikama)...meni treba klasican za tusiranje i nadam se da ima onaj kao kisica, izmaglica...blag da tusiram mog Peru (papagaj Žako 😅).
Pitanjce...da li neko ima preporuku za neku ok pumpu za bicikl, da nije glomazna da mogu da je nosAm sa sobom...juce kad sam izasla s posla, usput kupila lubenicu od 7 kg, dinju od 4...odem do bajsa a njemu guma, pretpostavljam od vrucine, ispustila...nije pukla, ima vazduha ali nisam nikako smela tako natovarena da sednem na njega...i tako ko mali Sizif gurala od pumpe do pumpe po onoj vrucincini...i cvrc...nisam imala adapter za ventil...

Uzeo jos jedne patike 😅 ako nista drugo, barem sam se za pristojne pare prinovio. Ove prve sto sam porucio bi trebalo da mi stignu pocetkom sledece nedelje, tako da obavezno izbacujem slike i mini recenziju

@SaraTroroga pre neku stranu je neko kupio ovu pumpu, izbacio slike i zadovoljan je, tako nema greske 💯 jos uz sve to je malih dimenzija

Super 👍
Ja jedva cekam da mi stigne, nadam se od nedelje...od 05.07 mi je ALDC. Meni je na 4. spratu pritisak ovih dana ocajan. Od modova se slazem da ima beskorisnih (sudeci po slikama)...meni treba klasican za tusiranje i nadam se da ima onaj kao kisica, izmaglica...blag da tusiram mog Peru (papagaj Žako 😅).
Pitanjce...da li neko ima preporuku za neku ok pumpu za bicikl, da nije glomazna da mogu da je nosAm sa sobom...juce kad sam izasla s posla, usput kupila lubenicu od 7 kg, dinju od 4...odem do bajsa a njemu guma, pretpostavljam od vrucine, ispustila...nije pukla, ima vazduha ali nisam nikako smela tako natovarena da sednem na njega...i tako ko mali Sizif gurala od pumpe do pumpe po onoj vrucincini...i cvrc...nisam imala adapter za ventil...
Porucih i ja juce tus :D a sad razmisljam da l mi je potreban i nosac, jer uopste nisam obratio paznju kako izgleda tus :D Moracu sad detaljnije da pogledam, pa da kupim i nosac. A sto se pumpe tice, ko ce pumpati na ovim vrucinama? :D
Dugo merkam ovako nesto, al nikako da se odlucim jer mi i nije bas preko potrebna

Nazad
Vrh Dno