Jel bas M-one obavio dostavu ili su prosledili na D-express i dostavili ti?Inace preko M-One stigao paket za 9 dana od slanja.Tek mi danas kad je zaduzena posiljka za dostavu prosledjen na viber dexpress broj za nju
Pozdrav
Cudim se ovde kad ocekujem posiljku da nam stigne.Cudite se kao da prvi put vidite da posiljke na carini stoje duze od 10
A ja hteo nešto da se žalim za 3 UC pošiljke koje su probile rok😂Креће колапс система са пакетима у Пошти.
Почели су да касне и домаћи Пост Експрес пакети, нарочито у задњих недељу дана.
Највише они који иду на територију Београда, отпремају их из ГПЦ Београд по Београским поштама за кашњењем од 1, 2, 3... дана. Затрпани су ''Тему'' пошиљкама којих има све више и више, и те пошиљке имају већи приоритет чак и од ''домаћег'' Пост Експреса.
Чак су почели из ГПЦ Београд да шаљу непрерађене Тему пошиљке широм Србије у локалне поште да они врше пријем тих пошиљака, па се тако може десити да вам на праћењу статуса пише да је пријем у Нишу, Јагодини, Пироту, Бору, итд. Конкретно, у Нишу, у поштама 18106 и 18108 им стижу пуни комбији Тему пакета и онда они на шалтерима врше ПРИЈЕМ тих пошиљака уместо ГПЦ Београд, па их прослеђују даље и због тога неке пошиљке прођу и два пута (или више) кроз ГПЦ. Сад у недељу су ишли људи из радне јединице Београд Центар у ГПЦ Београд да врше сортирање пошиљака. А поново почињу приче о ''јесени'' и '' *репризи'' ( *прошлогодишњих блокада ГПЦ-а).
Ево пар примера са праћења статуса пакета које сам слао а каснили су (Пост Експрес):
![]()
![]()
![]()
![]()
А ево како је било ноћас у ГПЦ Београд (лошији квалитет јер је са видео снимка рађен ''screenshot''):
Могу да се препознају ''Тему'' пошиљке углавном, по паковању.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.![]()
![]()
DexpressJel bas M-one obavio dostavu ili su prosledili na D-express i dostavili ti?
Da, status je bio sa *Sve je moguce ako je status bio sa *
m-one posilje sa TEMU sustizu i prestizu PTT posiljke.... PTT definitivno ima probleme.... posiljka sleti za 5-6 dana a onda PTT 10 dana ne uspeva da isporuci
Sve uredno prijavljeno, poslate slike.Prijavi Temu da su otvarane
Nije nista naplaceno?Stigla jedna posiljka sa Temu-a, isto je prelepljena sa selotejpom, ali fale neki delovi cije su kesice ocigledno otvarane, dok kod onih kojima nista ne fali, one su uredno zatvorene.A sto se tice carine, evo sta je napisano od strane Temu-a
Nikakva buraz naplata, nista.Prijavio Temu da je verovatno paket bio otvaran, da ima neka selotejp traka, i da fali jedan deo iz posiljke.Kao sto sam ti i juce pisao, moj predlog ti je da odes u postu i da trazis kontrolora da ti objasni zasto ti je dostava paketa sa Temua naplacena.I stvar je principa, a ne to da li neko misli da je 400 kinti mala suma zbog koje nece da se cima.Da je meni naplaceno, ne da bi se cimao, i da je manja suma od 400 dinara, ali samo zbog principa.Nije nista naplaceno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari