Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Nije bilo ni pre dve godine kada sam kupio honor 70, tada sam ja internetu izguglao da može petel health i sad posle dve godine, ista priča i dalje

Pozdrav. Imam jedan mali problem pa molim pomoć. Zanima me kako je moguće povećati font na exploreru. Pronašao sam kako povećati u samom sistemu ali presitna su mi slova konkretno evo kad čitam ovaj forum 😀

Ako mislis na pretrazivacu, pretpostavicu da koristis google chrome.
Chrome>Settings>Accessibility>Text Scaling i to povecas koliko ti odgovara.

Koliko sam hvalospeva o bateriji cuo, ja imam utisak da mi traje kao na honor-u 70 koji mi je star dve godine.

Ne znam da li je mozda greška što sam pri prvom paljenju telefona preko kabla prebacio stvari sa starog na novi telefon, ali nije preko neke dodatne aplikacije, nego preko ovoga što je sam telefon ponudio

Daj mu nekoliko dana da se slegne sve.

Kad god sam uradio restore settingsa nešto sa baterijom nije bilo kako treba. Tako da kada vraćam bekap, isključivo kontakti, poruke, aplikacije. Podešavanja uvek od nule radim.

I da, ovo je telefon sa najboljom baterijom koji sam ja do sada imao...

Јел стигао неком у Србији овај апдејт 182?

Ako mislis na pretrazivacu, pretpostavicu da koristis google chrome.
Chrome>Settings>Accessibility>Text Scaling i to povecas koliko ti odgovara.
Hvala na pomoći. Napravio sam tako i u tom slučaju poveća mi veličinu fonta ali samo ona na periferiji stranice. Konkretno ova koja postaju forumaši ostaju iste veličine. Možda ja negdje griješim 🫣

Koliko sam hvalospeva o bateriji cuo, ja imam utisak da mi traje kao na honor-u 70 koji mi je star dve godine.

Ne znam da li je mozda greška što sam pri prvom paljenju telefona preko kabla prebacio stvari sa starog na novi telefon, ali nije preko neke dodatne aplikacije, nego preko ovoga što je sam telefon ponudio
Rešenje ti je samo factory reset, baterija je i meni bila krš baš iz tog razloga što sam preneo podatke sa starog telefona

Напуни га до 100% и остави га сат времена на пуњачу пошто га напунише до краја. Мени је то решило проблем са батеријом. Када имам ажурирања оставим да се ажурира ноћу од 2 до четири сата, оставим га да се пуни током ноћи. Батерија извуче 15 сати screen on time без играња видео игара лагано.

15 sati screen on time? Slabo je to, ljudi ovde guraju bar 22 sata.

Телефон долази са укљученим опцијама за паметно пуњење батерије. Ко хоће да искористи пун капацитет батерије нека искључи те две опције. Онда ће користити 100 посто капацитета батерије, овако се батерија пуни до 78 посто а показује 100 посто. Тако да вам је преко 20 посто мањи капацитет батерије зарад дуговечности. Свако има слободу да одлучи шта му је приоритет што је ок. Мени није битно да ми батерија траје 4 године (као на прошлом п 30 про), битније ми је да ми сада што дуже траје па ако ослаби променићу је. Иначе је батерија на овом телефону мени одлична.

Screenshot_20240803_201927_com.hihonor.systemmanager.jpg
bez ikakve ustede,sa ukljucenim pametnim kapacitetom baterije,internet i plavi zub ukljuceni sve vreme123456987.jpg

Gledajući to tvoje, ovo moje je loše. Oduzmite pola sata jer je telefon radio posle ponoći, a ujutru je stavljen na punjač.

Kamera je juče radila, danas je nisam ni palio od kada je skinut sa punjača

Meni je utisak isto da se telefon malo brže greje

Prilozi

• Screenshot_20240820_175217_com.hihonor.systemmanager.jpg
    Screenshot_20240820_175217_com.hihonor.systemmanager.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 27
Gledajući to tvoje, ovo moje je loše. Oduzmite pola sata jer je telefon radio posle ponoći, a ujutru je stavljen na punjač.

Kamera je juče radila, danas je nisam ni palio od kada je skinut sa punjača

Meni je utisak isto da se telefon malo brže greje
Zavisi od dana do dana...ali bez 10h sot nisam nikad...
Ima li neko utisak da je automatsko osvetljenje previ slabo u tamnijim uslovima? voleo bih da je jedno 15ak procenata jace....

@jabime pa pojačaj slajder za tih 15% koliko želiš da ti je svetlije, ne vidim u čemu je problem?

Koliko sam uspeo da se informišem, ako grešim neka me neko ispravi, no ovo još nije pušteno za C431.

Juče sam radio factory reset. Za sad sam na 56% do kraja, a screen on je 3h30min. I dalje mislim da je to loše bas.
Ugasicu ovu opciju za duži životni vek, pa da vidimo kako će se pokazati sutra posle punjenja.

Pratim ga tokom noći, za šest sati koliko je neaktivan, skine 2% baterije, što je dobro, nije strasno.

Ako i dalje baterija bude loša, da li imam neko pravo na reklamaciju u mts-u?

Uvek imaš pravo na reklamaciju.

No to sve tvoje ukupno je 2 dana korišćenja sa nekih 6 sati screen on što je okej. Barem meni je to okej. Na 1 dan to je nekih 7-8 sati ekrana.

Ovo moje nema šanse da izvuče dva dana kao što pišeš. Zato i pitam, da li bi ta reklamacija mogla da se uvaži, u smislu, baterija je felericna, ne daje rezultate kakve treba da da

Nazad
Vrh Dno