faXcooL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2004
- Poena
- 755
Huawei health. Neverovatno, ali Honor health aplikacija nema podršku za Honor sat.Znam, sve mi je to upaljeno ali dzabe. Kazi mi, koju zdravlje aplikaciju koristis?
Huawei health. Neverovatno, ali Honor health aplikacija nema podršku za Honor sat.Znam, sve mi je to upaljeno ali dzabe. Kazi mi, koju zdravlje aplikaciju koristis?
Zbog čega? 😀Nesto mi se cini da ce za nekoliko dana u oglase 🙃
Od srede je kod mene. Obrisao sam sve aplikacije koje sam preneo sa starog telefona, pa cu postepeno da ubacujem u telefonDaj mu nekoliko dana da se slegne sve.
Nesto mi se cini da ce za nekoliko dana u oglase 🙃
Jok.Pa jesi ga dobio do kraja ili ne? Ili si izduvao tamo na sajtu pa kupio van njega?![]()
Hvala na pomoći. Napravio sam tako i u tom slučaju poveća mi veličinu fonta ali samo ona na periferiji stranice. Konkretno ova koja postaju forumaši ostaju iste veličine. Možda ja negdje griješim 🫣Ako mislis na pretrazivacu, pretpostavicu da koristis google chrome.
Chrome>Settings>Accessibility>Text Scaling i to povecas koliko ti odgovara.
Imam utisak da nije bas zadovoljan novom igrackom.Zbog čega? 😀
Rešenje ti je samo factory reset, baterija je i meni bila krš baš iz tog razloga što sam preneo podatke sa starog telefonaKoliko sam hvalospeva o bateriji cuo, ja imam utisak da mi traje kao na honor-u 70 koji mi je star dve godine.
Ne znam da li je mozda greška što sam pri prvom paljenju telefona preko kabla prebacio stvari sa starog na novi telefon, ali nije preko neke dodatne aplikacije, nego preko ovoga što je sam telefon ponudio
Напуни га до 100% и остави га сат времена на пуњачу пошто га напунише до краја. Мени је то решило проблем са батеријом. Када имам ажурирања оставим да се ажурира ноћу од 2 до четири сата, оставим га да се пуни током ноћи. Батерија извуче 15 сати screen on time без играња видео игара лагано.Koliko sam hvalospeva o bateriji cuo, ja imam utisak da mi traje kao na honor-u 70 koji mi je star dve godine.
Ne znam da li je mozda greška što sam pri prvom paljenju telefona preko kabla prebacio stvari sa starog na novi telefon, ali nije preko neke dodatne aplikacije, nego preko ovoga što je sam telefon ponudio
Zavisi od dana do dana...ali bez 10h sot nisam nikad...Gledajući to tvoje, ovo moje je loše. Oduzmite pola sata jer je telefon radio posle ponoći, a ujutru je stavljen na punjač.
Kamera je juče radila, danas je nisam ni palio od kada je skinut sa punjača
Meni je utisak isto da se telefon malo brže greje
Da li je stigao jos nekome ovaj update?
Izguraj 6-7 dana sad nakon resetaOvo moje nema šanse da izvuče dva dana kao što pišeš. Zato i pitam, da li bi ta reklamacija mogla da se uvaži, u smislu, baterija je felericna, ne daje rezultate kakve treba da da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari