Cao ljudi, juce mi stigao telefon, a koristio sam Honor 70
Ono sto me uzasava sada, sto mi telefon ubija aplikacije u pozadini i tek kada udjem u nju, vidim da su mi stigle poruke. Kako to srediti majku mu?
То и мени ради са неким апликацијама.
Мада сада све мање, почео је да капира чини ми се. У почетку вибер ми уопште није стизао, па онда понека порука, сада све нормално. Воцап од почетка све како треба.
Рецимо гугл таск уопште неће да ради, тек када уђем у апликацију мени стигне подсетник са пар сати закашњења, и то некад, некад и не стигне.
Нисам дирао никаква подешавања батерије и оптимизације, али мислим да би то помогло.
Генереално, на овом телефону су ми нотификације једина лоша ствар. Већ сам писао о томе, али све је некако лоше урађено.
И то све ситнице, нервира ме када откључам телефон и видим нотификације, њих више после нема на закључаном екрану, па и заборавим на њих. Мада ствар навике ценим.
Никако да провалим како лепо ради препознавање лица и преглед поруке на закључаном екрану. Као да нема константности. Сваки пети пут могу да погледам у телефон и он отвори садржај нотификације.
Исто ми је глупо да нема опције да се прикаже банер нотификације али без садржаја поруке. Да кад неком показујем нешто на телефону да не мора баш да ми чита поруке. А нпр док стоји горе пилула кад слушам музику, нема иконица, па онда апсолутно не знам када стигне порука.
И буђење целог екрана када стигне нешто ми је доста глупо. Бар ситан текст на екрану, оно светло на ивицама, шта год је могло.
Иначе, телефон је одличан!