Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

What you need to know​

• HONOR announced the global rollout of its intent-based eye-tracking technology for Magic6 Pro users.
  • The feature lets users interact with the phone using their eyes only and is expected to start rolling out in waves from August 27, 2024.
  • It's revolutionizing and improving the smartphone user experience for people living with Amyotrophic lateral sclerosis (ALS).
  • In the future, HONOR plans to explore more opportunities for its multimodal AI tech, including investments in noninvasive brain-computer interface (BCI) technology.

Ljudi jel imao neko sličan problem sa punjenjem? Naime punim ga sa Samsungovim originalnim punjacem od 45w..i desava se na svakih 15 sekundi da prestane da puni pa počne.. i sve tako..dok druge telefone isti punjač puni normalno bez prekidanja..

Kod mene je isti punjač i nemam taj problem.

Ljudi jel imao neko sličan problem sa punjenjem? Naime punim ga sa Samsungovim originalnim punjacem od 45w..i desava se na svakih 15 sekundi da prestane da puni pa počne.. i sve tako..dok druge telefone isti punjač puni normalno bez prekidanja..

Ovo mi se nije dešavalo. Ali sam imao situaciju da se na jednom Xiaomi punjaču punio toliko sporo da mi je za 3 sata napunio svega 20% dok se Xiaomi uređaj na istom punjaču sa istim kablom napunio do 100% za sat vremena. Na drugim punjačima koje sam probao je šljakalo sve kako treba.

Не пратим баш, али пада ли још неком телефону овако стрмоглаво цена.

Још мало па стиже на оних 70к.

Poslednja izmena:
Prilicno sam siguran da je greska, ali ja porucih - pa cu izvestiti da li je ili nije.
Previse dobra cena da se propusti - ako je kojim slucajem prava ponuda :)

S24 Ultra mi je previse "kockast" - i za ruku i za dzep.
Ajde javljaj ako ti stigne neki potvrdni mejl ili slično. Vidim da je kratkotrajna ponuda.

Stigao je za sada samo automatski mail - za pracenje porudzbine.
Drugi mail sa potvrdom porudzbine, ugovorom i obrascem za odustajanje jos nije stigao.

TV kad sam pazario drugi mail je stigao tek za 2-3 dana.

Javljam (y)

EDIT: na sajtu sada stoji "trenutno nedostupno" :)
99% nema nista od toga - neko se zeznuo.

Poslednja izmena:
Хонор препорука да се пуни само њиховим оригиналним пуњачима. Њихови брзи пуњачи споро пуне друге телефоне и њихови телефони се пуно споро скоро са свим пуњачима који нису Хонорови. Ретки су изузеци. Причам из искуства.

Ja u jednoj sobi punim svoj Honor sa nekim kineskim 60W punjačem sa Alija a u drugoj sa njegovim originalnim od 66W i realno nema nikakve razlike u brzini!

Meni nije jos stigao, zanima me da probam taj eye tracking bas.

Хонор препорука да се пуни само њиховим оригиналним пуњачима. Њихови брзи пуњачи споро пуне друге телефоне и њихови телефони се пуно споро скоро са свим пуњачима који нису Хонорови. Ретки су изузеци. Причам из искуства.
Honor koristi zapravo Huawei Super Charge tehnologiju punjenja. Probao sa Huawei punjacem 66w, ladno ga prepoznaje na 66w Super charge i dozvoljava mu maximum koji punjac moze da isporuci. Sto je neko napisao gore Baseus 67w punjac sa Alija takodje puni brzo i odlicno.

Cao ljudi, juce mi stigao telefon, a koristio sam Honor 70

Ono sto me uzasava sada, sto mi telefon ubija aplikacije u pozadini i tek kada udjem u nju, vidim da su mi stigle poruke. Kako to srediti majku mu?

Cao ljudi, juce mi stigao telefon, a koristio sam Honor 70

Ono sto me uzasava sada, sto mi telefon ubija aplikacije u pozadini i tek kada udjem u nju, vidim da su mi stigle poruke. Kako to srediti majku mu?

То и мени ради са неким апликацијама.
Мада сада све мање, почео је да капира чини ми се. У почетку вибер ми уопште није стизао, па онда понека порука, сада све нормално. Воцап од почетка све како треба.
Рецимо гугл таск уопште неће да ради, тек када уђем у апликацију мени стигне подсетник са пар сати закашњења, и то некад, некад и не стигне.

Нисам дирао никаква подешавања батерије и оптимизације, али мислим да би то помогло.

Генереално, на овом телефону су ми нотификације једина лоша ствар. Већ сам писао о томе, али све је некако лоше урађено.
И то све ситнице, нервира ме када откључам телефон и видим нотификације, њих више после нема на закључаном екрану, па и заборавим на њих. Мада ствар навике ценим.
Никако да провалим како лепо ради препознавање лица и преглед поруке на закључаном екрану. Као да нема константности. Сваки пети пут могу да погледам у телефон и он отвори садржај нотификације.
Исто ми је глупо да нема опције да се прикаже банер нотификације али без садржаја поруке. Да кад неком показујем нешто на телефону да не мора баш да ми чита поруке. А нпр док стоји горе пилула кад слушам музику, нема иконица, па онда апсолутно не знам када стигне порука.
И буђење целог екрана када стигне нешто ми је доста глупо. Бар ситан текст на екрану, оно светло на ивицама, шта год је могло.

Иначе, телефон је одличан!

То и мени ради са неким апликацијама.
Мада сада све мање, почео је да капира чини ми се. У почетку вибер ми уопште није стизао, па онда понека порука, сада све нормално. Воцап од почетка све како треба.
Рецимо гугл таск уопште неће да ради, тек када уђем у апликацију мени стигне подсетник са пар сати закашњења, и то некад, некад и не стигне.

Нисам дирао никаква подешавања батерије и оптимизације, али мислим да би то помогло.

Генереално, на овом телефону су ми нотификације једина лоша ствар. Већ сам писао о томе, али све је некако лоше урађено.
И то све ситнице, нервира ме када откључам телефон и видим нотификације, њих више после нема на закључаном екрану, па и заборавим на њих. Мада ствар навике ценим.
Никако да провалим како лепо ради препознавање лица и преглед поруке на закључаном екрану. Као да нема константности. Сваки пети пут могу да погледам у телефон и он отвори садржај нотификације.
Исто ми је глупо да нема опције да се прикаже банер нотификације али без садржаја поруке. Да кад неком показујем нешто на телефону да не мора баш да ми чита поруке. А нпр док стоји горе пилула кад слушам музику, нема иконица, па онда апсолутно не знам када стигне порука.
И буђење целог екрана када стигне нешто ми је доста глупо. Бар ситан текст на екрану, оно светло на ивицама, шта год је могло.

Иначе, телефон је одличан!

Imam utisak da je pre 10 godina sve to bolje radilo, a uporediti telefone sa danasnjim telefonima, je smesno blago receno.

Isto ne kapiram zasto mi ne funkcionise jedna stvar. Imam Honor Magic watch 2 i klasika, ne mogu da ga povezem na honor zdravlje ,nego sam morao da skidam huawei zdravlje kao na honor 70. Uspeo da povezem sat, ali sat mi vibrira samo na obicne pozive i poruke, a od mesendzera,vibera,ig ne vibrira uopste, ne stizu notifikacije. Ako neko zna kako resiti

Otvoriš app > devices (dole na dnu) > izabereš uređaj > notifications.

I tu uključiš sve što ti treba.

Imam Honor Watch GS Pro pa sam imao isti problem.

Prilozi

• Screenshot_20240815_144024_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20240815_144024_com.huawei.health.jpg
    61 KB · Pregleda: 20
Znam, sve mi je to upaljeno ali dzabe. Kazi mi, koju zdravlje aplikaciju koristis?

Да ли је неко читао мало више о овом новом типу батерије, каже ли неко како је најбоље пунити је?
Оно од 20% до 80%, или нешто друго?

И кажу ли како ће се понашати у даљој будућности?

Sređeno za sat. Morao sam kao na prošlom, da instaliram Petel health prastaru da bi notifikacije radile

Nazad
Vrh Dno