Moguće da sam to i uradio kada sam naručivao ali sam zaboravio na to u medjuvremenu
Nemas neki izbor mimo ovog meni nepoznatog brenda PUJIMAX.Da li je neko gledao punjace za NiMh baterije na Temu ? Vidim cene koliko toliko pristupacne, ali nisam siguran u kvalitet posto sa tim jeftinim punjacima nikakvo iskustvo nemam. Znaci, potrebno je da bude za 4 ili 8 kom, da moze da puni i samo 1 kom zasebno, da struja punjenja bude bar 350mA, kada se stavi 8 kom ... a tip baterija koje bi se punile su NiMh AA i AAA 1800-2600 mAh, 1.2 V ... hvala
malo su šturi podaci na temu...deluju ok jer imaju nezavisne kanale punjenja i neke zaštite, ali koliko vidim neki su dosta spori...Da li je neko gledao punjace za NiMh baterije na Temu ? Vidim cene koliko toliko pristupacne, ali nisam siguran u kvalitet posto sa tim jeftinim punjacima nikakvo iskustvo nemam. Znaci, potrebno je da bude za 4 ili 8 kom, da moze da puni i samo 1 kom zasebno, da struja punjenja bude bar 350mA, kada se stavi 8 kom ... a tip baterija koje bi se punile su NiMh AA i AAA 1800-2600 mAh, 1.2 V ... hvala
Буни ме оних 1700 динара, ја планирао да потрошим 400 динара.I pogledaj prvi post teme. Na skoro sva tvoja pitanja je već odgovoreno u citatu u prvom postu.
To mozes na AliExpress-u i slicnim sajtovima, ali na Temu moras minimalno da potrosis 1700 dinara.Буни ме оних 1700 динара, ја планирао да потрошим 400 динара.
Mislim da me nisi razumeo, vidim i ja ovo ... ali nema vise ovoga, a bilo je i za Srbiju pre nedelju dana ... prebaci na Germany da bi video linkKod mene ih ima.. al' meni ne treba 😁Pogledajte prilog 454152
najpre sam imao samo opciju return, ali kada sam se ponovo vratio u app ponudio mi je refund bez vraćanja proizvoda, i koliko vidim dobio sam kredit u tom iznosu...
zasto zbog prenatrpanosti pa ne stignu da isporuce ? poslednja dva paketa su mi obelezni da ce isporuciti https://m-one.rs/, moguce da ce to rasteretiti PostExpressSta je lose sa Temu. PostExpress
Samo mali hint na alixpresu uvek narucujte samo ako pise tracking available ili Standard ali express shipping, koji dolar vise ali stice ce brzo kao i Temu (sa mogucnoscu pracenja), jedino sto je tu i dalje glavna kocnica guzva na carini i tu moze da oduze ili neces cekati vise od 3 nedelje sve skupa.Zasto planiram da predjem na Temu za sve sto imaju i oni i AE?
- realni statusi posiljke
- Post Express isporuka, sa Viber notifikacijom i mogucnoscu prebacivanja na paketomat
- Predvidljivost isporuke i trajanja carinskog postupka! Ovo je generalno najbitniji razlog. Ove nedelje mi je stigao paket sa Temu sa identicnom robom koju sam narucio 31 dan ranije u odnosu na AE. AE paket i dalje uredno cami na carini, bez promene statusa od 16. jula.
Sta je bezveze na Temu?
- asortiman je znatno siromasniji, cak i za jeftinije stvari
- aplikacija i sajt su horor
A šta fali postexpress-u?Meni danas stigla prva pošiljka sa Temu i doneo D express.Sta je lose sa Temu. PostExpress
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari