Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Bolje ti je dinarskom karticom kako bi izbegao konverziju. Sve platis na sajtu, nista postaru/carini.

I pogledaj prvi post teme. Na skoro sva tvoja pitanja je već odgovoreno u citatu u prvom postu.

Da li je neko gledao punjace za NiMh baterije na Temu ? Vidim cene koliko toliko pristupacne, ali nisam siguran u kvalitet posto sa tim jeftinim punjacima nikakvo iskustvo nemam. Znaci, potrebno je da bude za 4 ili 8 kom, da moze da puni i samo 1 kom zasebno, da struja punjenja bude bar 350mA, kada se stavi 8 kom ... a tip baterija koje bi se punile su NiMh AA i AAA 1800-2600 mAh, 1.2 V ... hvala

Današna vest iz Pošte Srbije, a vezano za online kupovinu iz inostranstva:

Da li je neko gledao punjace za NiMh baterije na Temu ? Vidim cene koliko toliko pristupacne, ali nisam siguran u kvalitet posto sa tim jeftinim punjacima nikakvo iskustvo nemam. Znaci, potrebno je da bude za 4 ili 8 kom, da moze da puni i samo 1 kom zasebno, da struja punjenja bude bar 350mA, kada se stavi 8 kom ... a tip baterija koje bi se punile su NiMh AA i AAA 1800-2600 mAh, 1.2 V ... hvala
Nemas neki izbor mimo ovog meni nepoznatog brenda PUJIMAX.

Bolje uzmi lokalno neku Liitokala-u nego ove potencijalne bombe.

Licno imam Opus BT-C700 koji puni nezavisno 4 baterije ali on te izadje 3700 preko sveta baterija koliko vidim, nije bas jeftino.

malo su šturi podaci na temu...deluju ok jer imaju nezavisne kanale punjenja i neke zaštite, ali koliko vidim neki su dosta spori...

ovaj puni 500ma, što je ok, ne deluje loše na papiru..

Узећу нешто до тог износа што ми је реално ни не треба, а и ово за 400 ми не треба 😄. Морам сачекати још који дан, да ми је стигне док сам на одмору.😄

ako ces da kupujes samo da bi kupio, nemoj :)
pusti ove sto im hitno trebaju stvari da to sto kupe i stigne, i ovako se ceka sve duze i duze sto vise ljudi kupuje. nema dovoljno kurira da raznose sve te pakete.

Ja sam prestao da naručujem, tako da će biti sada malo lakše :ROFLMAO:

Dobar je Temu, nego nemam više šta, ne znam ove dopune za štampač, ketridže, dal je neko poručivao, kog su kvaliteta, mada i nije neka razlika u odnosu kao kod nas, u principu štampač bolje da kupiš nov nego ketridže, dodje na isto :D

Kupovao ketridze za pljuckavac nekad ,radili su(i punio mastilom) . Slabo ga koristim tako da sam batalio. Eventualno cu mozda uzeti neki laser ,mada sta ce mi ...

Zasto planiram da predjem na Temu za sve sto imaju i oni i AE?
  • realni statusi posiljke
  • Post Express isporuka, sa Viber notifikacijom i mogucnoscu prebacivanja na paketomat
  • Predvidljivost isporuke i trajanja carinskog postupka! Ovo je generalno najbitniji razlog. Ove nedelje mi je stigao paket sa Temu sa identicnom robom koju sam narucio 31 dan ranije u odnosu na AE. AE paket i dalje uredno cami na carini, bez promene statusa od 16. jula.

Sta je bezveze na Temu?
  • asortiman je znatno siromasniji, cak i za jeftinije stvari
  • aplikacija i sajt su horor

Nestala je ponuda 18650 baterija na vecu kolicinu. Siguran sam da sam pre nedelju dana gledao da imaju u ponudi na po 10kom i spremao se da malo iscitam, pa narucim. Cena je bila oko 130-150 din/kom za bateriju za koju pise da je 2600 mAh. Planirao sam da narucim 40 kom da bi zamenio celije u bateriji na e bajku. Kada prebacim na neku drugu drzavu nalog, ima ih, za Srbiju izgleda vise ne. Isto su ovakve bile

Moje iskustvo posle 1. probne porudžbine sa Temu:

Poručio par sitnica, najviše da probam Temu:
1723717957979.png

Narukvice su lošijeg kvaliteta od svih prethodnih koje su kupovao preko Alija. Konkretno ove od "kože" se gužvaju od pogleda a bojenisu kao sa slika (samo su iste nijanse).
Kod ove srednje sa metalnim delom u sredini narukvice - taj metalni deo je od tankog lima sa loše obrađenim ivicama, dok je najlonska najjeftinije moguća a pritom su je i nečim oštetili iznutra (druga slika):
1723718168040.png

1723718238940.png

Papuče, iako sam naručio broj 42-43 (ekvivalent EU broju 42,5), stiglo je nešto što je po subjektivnom osećaju 40-41. Preuske su i po dužini knap.

Sve u svemu, objektivno je manji izbor nego na AE, utisak posle porudžbine nije sjajan. Očekujem još jednu porudžbinu sa Temu ovih dana i do neke drastične promene, mislim da više neću poručivati sa Temu.

ima “milion” yt videa o Temu i junku :) ali najbolje da se covek sam uveri, sva sreca nije velik trosak.

kako da tražim refund za nešto što ima loš opis na sajtu? nudi return/refund opciju, ali kad uđeš u taj deo pojavljuje se samo return, a neću da vraćam stvar...hoću refund jer jedna stvar iz opisa nedostaje...

"kineska komunistička partija umešana u aplikaciju" :ROFLMAO:
Pa u SVE u Kini je umešana KKP

Krajem septembra će morati da se pridržavaju nekih strožijih pravila u EU

^Kakve ta stroža pravila imaju veze ima sa Srbijom?
A naravno da je KP umešana u sve pore života u Kini.

Sta je lose sa Temu. PostExpress
zasto zbog prenatrpanosti pa ne stignu da isporuce ? poslednja dva paketa su mi obelezni da ce isporuciti https://m-one.rs/, moguce da ce to rasteretiti PostExpress
Zasto planiram da predjem na Temu za sve sto imaju i oni i AE?
  • realni statusi posiljke
  • Post Express isporuka, sa Viber notifikacijom i mogucnoscu prebacivanja na paketomat
  • Predvidljivost isporuke i trajanja carinskog postupka! Ovo je generalno najbitniji razlog. Ove nedelje mi je stigao paket sa Temu sa identicnom robom koju sam narucio 31 dan ranije u odnosu na AE. AE paket i dalje uredno cami na carini, bez promene statusa od 16. jula.

Sta je bezveze na Temu?
  • asortiman je znatno siromasniji, cak i za jeftinije stvari
  • aplikacija i sajt su horor
Samo mali hint na alixpresu uvek narucujte samo ako pise tracking available ili Standard ali express shipping, koji dolar vise ali stice ce brzo kao i Temu (sa mogucnoscu pracenja), jedino sto je tu i dalje glavna kocnica guzva na carini i tu moze da oduze ili neces cekati vise od 3 nedelje sve skupa.

Inace i ja sve sto ima na Temu iz istih razloga prvo narucim na njemu jer cu cene bar trenutno sasvim komparabilne sa Alijem, cak sam uzeo neki termalni rucni stampac za duplo manje para nego na aliju.

Pozdrav svima!

Danas sam zvao postu da proverim sta bi trebalo da znaci "elektronski prispela", i kazu mi iz poste da je paket sigurno stigao u Srbiju i da je najverovatnije cekiran od strane logisticke kompanije Transfera kod koje prvo stizu paketi, pa onda idu dalje, pa je malo zapeo paket jer se tri dana ne manja status zbog obilnog posla.Eto, to bi navodno trebalo da znaci kada izadje status "Elektronski prispela", da je cekirana od strane te kompanije.Izvinjavam se ako sam mozda skrenuo sa teme, ali mozda nekome znaci info.

Narucio pametan sat, i jos par sitnica za auto danas ... Pa da vidimo..

Nazad
Vrh Dno