Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@pinocio ako se secam ti si ga kupio pa ti otkazali porudzbinu ? Jos bolje jer evo ga sad za 19$ u super deals.

Ja sam cim su mi otkazali porucio novi, od istog prodavca koji mi je otkazao i usao je u Srbiju, kad ce doci ne znam... koliko sam primetio ima tu raznih varijacija, od velicine, kvaliteta izrade, brzine motora... pojma nemam. Gledao sam da porucim od prodavca koji ima veliki broj prodaja i porucio sam odavde

za 30$

inace novac koji su mi obeali zbog otkazivanja su vratili poprilicno brzo, mozda za 3-4 dana.

Deluje da su taj tvoj i ovaj moj isti

Ja sam cim su mi otkazali porucio novi, od istog prodavca koji mi je otkazao i usao je u Srbiju, kad ce doci ne znam... koliko sam primetio ima tu raznih varijacija, od velicine, kvaliteta izrade, brzine motora... pojma nemam. Gledao sam da porucim od prodavca koji ima veliki broj prodaja i porucio sam odavde

za 30$

inace novac koji su mi obeali zbog otkazivanja su vratili poprilicno brzo, mozda za 3-4 dana.

Deluje da su taj tvoj i ovaj moj isti
Jel ovo koristiš za čišćenje PC-a?

Aj baci utiske kada stigne, treba mi neka stvar za izduvavanje prašine.

@SaraTroroga Игром случаја ми је стигла данас она глава за туш к'о што си ти наручила. Могу ти рећи да сам презадовољан, притисак је одличан а то је и разлог зашто сам је највише и узео. Узео сам ону са 8 модова мада реално три су за коришћење а остали су бесмислени, за 50 центи колико сам је платио са купонима и новчићима нисам нешто много ни очекивао али сам се богами преварио. Све у свему за те паре одлична ствар.
Evo meni tek veceras stigao tus i crevo 😅
Slazem se da su vecina modova totalno besmisleni...pogotovo onaj sto strca sa strane...neocekivano me uvek prepadne 🤣
Dosta je lagan....treba se navici, pre ovog sam imala iz Lidla koji je bar 3 puta tezi...

Pitanjce:
Može li na projektor Y300 ili p30 da se instalira eon (koji god) i da li može da se kastuje sa mobilnog na njega (ne vuku mi se kablovi)?

Pitanjce:
Može li na projektor Y300 ili p30 da se instalira eon (koji god) i da li može da se kastuje sa mobilnog na njega (ne vuku mi se kablovi)?
Probao sam instalirati smarttube, tivimate, iptvextreme i sve radi bez problema, eon ne koristim al pretpostavljam da bi i on radio. Moze da se kastuje sa mobilnog. A sinoc primetih jedan "problem": MTS daljinski utice i na projektor, slucajno dok sam menjao kanale na TVu vidim da se menjaju i na projektoru. E sad, nisam testirao da vidim kako se ponasa, samo sam posle primetio da i kad koristim daljinski od projektora reaguje lampica i na MTS stb uredjaju

MTS-ov STB reaguje na svaki daljinski, tj. na svaki IR kod. Bar je tako bilo dok sam bio na MTS-u.

Ако је андроид не мора еон ТВ, може и апликација еон, као за мобилни. Може и преко браузера, исто.

Savršeno - još da mi se ponudi na Coins-e za dvadesetak eur... Strpljen - spašen, trenutno mi nudi popust 1% i cenu 45eur, što je ipak bezobrazluk. Ne znam šta mu bi, išao poust do ove nedelje i 70%

Je li rezolucija prikaza jedina (bitna) razlika između HY300 i HY320? A ove HY300 nude i za tipa 28e i za 70....

Savršeno - još da mi se ponudi na Coins-e za dvadesetak eur... Strpljen - spašen, trenutno mi nudi popust 1% i cenu 45eur, što je ipak bezobrazluk. Ne znam šta mu bi, išao poust do ove nedelje i 70%
Meni onaj običan, bez androida nudi za tipa 22-25$ a android 29$.
Coinsi su se pogoršali zadnje vreme a i cene rasut kao što je već pomenuto u temi, tako da mislim da bolje neće biti što se cena tiče, možda jedino kad budu neki veći "praznici".

Ima ga u SuperDeals sad na vise mesta za 20ak $, novcici su trenutno slabo korisni.

Samo lepo procitajte specifikacije.

HY320 je prema nekim screenshotovima iz AIDA64 FHD i trebalo bi da je malo svetliji. Buka je kod njega problem, kome ne smeta to i visa cena, to je to.

Pričaše i o P30, ostavio čovek ovde i kratak review, ako ništa, ono, tiši je. Kod mene nema po ovoj ceni ni u Super Deals - najniža je trenutno 29€ (govorim o Y300) a znam da mi je nudio i za 19

Ukucaj HY300 u pretragu i otvori prvih 5-10 rezultata pa otvori SuperDeals opet.

Za 18$ ko zna kad ce biti a sad ga imas za 21-23$, ne vredi rizika.

Pogledajte prilog 453533
Ima neko iskustva sa ovim "sijalica" kamerama?
Узео ја једну пре два месеца и ради ко сат. Убацио и микро сд од 128 гига да могу да враћам снимак. Лако се повезује на апликацију и стоји ми на тераси тако да јој ни киша не смета. Конкретно овај модел сам узео
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,400.29 | 3MP Wifi IP Camera Surveillance Video 4X Digital Zoom CCTV Security Wireless Outdoor Monitor Audio Night Vision Human Detection

Pozdrav svima,21.07. mi je odobred refund za neki bluetooth zvučnik ali novac još nije legao pa me zanima koliko se čeka. U pitanju je Yettel Master card.

Узео ја једну пре два месеца и ради ко сат. Убацио и микро сд од 128 гига да могу да враћам снимак. Лако се повезује на апликацију и стоји ми на тераси тако да јој ни киша не смета. Конкретно овај модел сам узео
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,400.29 | 3MP Wifi IP Camera Surveillance Video 4X Digital Zoom CCTV Security Wireless Outdoor Monitor Audio Night Vision Human Detection
Super, hvala

Pozdrav svima,21.07. mi je odobred refund za neki bluetooth zvučnik ali novac još nije legao pa me zanima koliko se čeka. U pitanju je Yettel Master card.
Vidi da nisi i ti slucajno ovako prosao

Imaš nešta jednostavno za merenje vlažnosti i temperature i radi pristojno evo već više od godinu dana https://www.aliexpress.com/item/1005005981963462.html.
Temperatura je ok a za vlažnost ne znam jer nemam etalon. Postoji takav model ali sa sondom za vlagu (imam i to i zgodno je za terarijume i biljčice u mini plasteniku) pa biraj, ne znam za šta ti treba. Kupiš bateriju LR44 i voziš ko zna koliko, ja sam još na prvoj bateriji.

Imaš nešta jednostavno za merenje vlažnosti i temperature i radi pristojno evo već više od godinu dana https://www.aliexpress.com/item/1005005981963462.html.
Temperatura je ok a za vlažnost ne znam jer nemam etalon. Postoji takav model ali sa sondom za vlagu (imam i to i zgodno je za terarijume i biljčice u mini plasteniku) pa biraj, ne znam za šta ti treba. Kupiš bateriju LR44 i voziš ko zna koliko, ja sam još na prvoj bateriji.
Za stan mi treba. Imamo neki problem sa hladjenjem i desi nam se da izbije budj na zidovima pa bih da pratim i vlaznost.

Vrh Dno