Skupo mi je to za stari laptop. Koristim ga samo ponekad kad mi treba 32bitni sistem.Kolega iz kancelarije je pre neki dan (pošto mu je bilo najbitnije bilo da miš bude tih) dobio Xiaomi silent mouse.
Vidim da je zadovoljan, a radi na Bluetooth 4.2.
Imam miša od mog laptopa, a probao sam i sa jednim sa Alija. Neće. Mislim da je problem low energy protokol koji stariji bt adapteri ne podržavaju.Kako to, pa bluetooth je unazad kompatibilan, moderan bluetooth miš treba da radi na svakom starom laptopu.
Imaš ovakve dual mode jeftikanere pa probaj.
Ne vidi ih uopšte, ne mogu da ih uparim. Ne bih stavljao novi adapter, neću da zauzimam USB port. Kupio sam jedan Gembird miš i radio je odlično. Dok ga žena nije uzela za njen laptop... Uzeo bih ponovo njega, ali mislim da na Aliju mora da ima nešto tako.Pokušao si ih upariti sa laptopom i neće, ili si ih uspešno upario ali neće da rade?
Onda idi na neki polovan bt odgovarajućeg godišta sa kupujemprodajem.
Za sta su banditi uzeli toliki novac?Meni stiglo ovo, još mi carinici izeli 1400.
Dobro deluje izrada a kako radi... zaboravio da imam samo jedan x16 pci-e...![]()
JEYI 4 SSD to PCIE 4.0 Expansion Card, 4 NVMe M.2 M key SSD To PCIe X16 Adapter, up to 256 Gbps, Support Bifurcation Raid 0 1 5 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Pa valjda se ne plaća carina za manje od 50€ procenjene vrednosti?Procenili na 47 dolara.
Ne placa se al se placa PDV + ne bi me cudilo dodatno naplata sto su otvorili paket.Pa valjda se ne plaća carina za manje od 50€ procenjene vrednosti?
Carina ne racuna vrednost u dolarima (iako je vrednost paketa izrazena u $) vec u evrima. Sve pakete koji su mi do sada bili na carini, sve je racunato u evrima tj. 70$ racunaju kao 70eTako je. Taksa je bila 150rsd, mozda su podigli cenu.
20% od 47$ (cak i sa kursom od 110rsd) + 150 je manje od 1400, mada je tu negde. Verovatno ima jos neka sitnica poput uplatnice ako pare dajes postaru u ruke.
Generalno nema skrivenih troskova, stvarno je jasno napisano na papiru koji se dobije, iako je nefer da naplacuju otvaranje paketa.
Pogledaj mu model pa potraži, ako nema na aliju ima sigurno drugde, na kupujemprodajem, u redovnim prodavnicama ili na ebayuKupio sam jedan Gembird miš i radio je odlično. Dok ga žena nije uzela za njen laptop... Uzeo bih ponovo njega, ali mislim da na Aliju mora da ima nešto tako.
Imao sam i ja sličan, samo siv. Super radi, samo mi je puno ispadao i tako je završio. Ali ima bt 5.0 i nije hteo da radi sa ovom laptopom preko bluetooth - a, samo preko usb-aJa sam uzeo ovaj miš, tad je bio ispod 5$
www.aliexpress.com/item/1005004946408811.html
Koristim ga na poslu svakodnevno jedno 4-5 meseci, nikakav problem. Kad treba nešto rešiti kod kolega sa laptopovima njega nosim obavezno, da se ne bi patio sa tačpadovima.
Ја сам наручио сличан овоме што је у средини пре 5 дана.Kako ono ide:
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 150 prevarenih, veeeeelika prevara.
Dolazi čovek, kupuje novine i odlazi.
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 151 prevaren, veeeeelika prevara....
🤣
Nego, koliko bi bilo "rizično" probati naručiti mop baket sa alija, tipa ovako nešto:
Pogledajte prilog 453001
Pogledajte prilog 453002
Pogledajte prilog 453003
Ima poprilično modela po OK cenama, ovakve stvari kod nas bez problema prelaze 3k din.
Kontam da je šansa da se "kanta" polomi/ošteti prilikom transporta relativno velika ali snimim unboxing, vrate mi deo para, naručim ponovo pa jedna će stići cela valjda
Nije mi jasno zašto, sa strane dizajna, "naše" kante zaostaju 10 godina 🤪 neko ko se bavi plastikom bi mogao aliexpores i slične da iskoristi kao neiscrpan izvor ideja.
Najs, koliko te izašla?Ја сам наручио сличан овоме што је у средини пре 5 дана.
Znate li gde se nešto na ovaj fazon može kupiti? Na Ali/Temu ne mogu da nađem ništa drugačije, ima samo ovo, a meni treba manjih dimenzija
Pogledajte prilog 453309
Sve je to istih dimenzija kao na slici.. Men treba manji, tipa 15x15x12.5 max![]()
3.5L Cold Kettle With Faucet Water Bucket With Tap Spigot Refrigerator Cool Drink Juice Beverage Dispenser Food Grade Container - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
1 Piece Large Capacity Cold Water Bottle 3.5 Liter Juice Drink Bottle Cold Water Bottle with Faucet Refrigerator Ice Drink - AliExpress 15
![]()
3.5L Refrigerator Cold Kettle With Faucet Lemonade Bottle Drinkware Kettle Pot Beverage Dispenser Cool Water Bucket Kitchen Tool - AliExpress 15
Evo ti par linkova, pa baci pogled 🤙
Ovako nešto sa Temua je link:Sve je to istih dimenzija kao na slici.. Men treba manji, tipa 15x15x12.5 max
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari