Dobro je, biće sve u redu.
Kojih 6 meseci rasta ?Kakav pokolj. 6 meseci rasta se restovalo za 1 vikend. Jos jednom dokazano da je sve samo spekulacija. Pitanje sad kako ce etf reagovati. Nemam vise stable-a a kes mi se svez ne ubacuje.
Preostaje hodl pa kako bude.
Nisam mislio bukvalno poslednjih 6 meseci. Nego da moras da cekas 6 meseci da nesto napravi x2 ili x3 i onda se resetuje za 1 vikend.Kojih 6 meseci rasta ?
Od marta ne mozemo da mrdnemo nigde sa cenom ( to je 5 meseci ) mora se resetuje kako valja ..
I nece ovo mnogo...
Na jesen ili sledece godine letimo u nebo .
Ja sam danas prvi put od osmog Marta ove godine presao iz tabora Meda u tabor bikova ..
I nece ovo mnogo...
To jeste tačno, ali svi smo u kriptu baš zbog šanse za x2, x3 i više. Jer ako ne napravimo nekoliko x dočekaće nas jedan ovakav period pa će biti potrebno x2, x3 samo da se izađe na nuli.Mnogo smo mi navikli na x2 i x3. I x1.3 je veoma lep profit, ko da 15 godina štediš u banci.
Ja ne vidim dno bar godinu i po dana od sada,

Dokupio za ostatak Stable Coina portfoio se sastoji odKojih 6 meseci rasta ?
Od marta ne mozemo da mrdnemo nigde sa cenom ( to je 5 meseci ) mora se resetuje kako valja ..
I nece ovo mnogo...
Ja sam danas prvi put od osmog Marta ove godine presao iz tabora Meda u tabor bikova ..
Koji je Rastani majstor, tačno na 5100 gde je rekao da čeka SPX bounce, eto ga. Sad verovatno nekoliko dana ili nedelja pokušaj oporavka, da popuni gaps, pa idemo opet dole. Mnogo dobra šansa za short. Što se mene tiče, ne mora ni sad da nastavi pad, dovoljno mi je samo da potvrdi da je jul bio vrh, znam kako ću dalje.
Pogledajte prilog 452988

Binarno. Ili ce ostati 1 USD ili ce biti 0 USD. 🙂Šta mislite kako će se USDT kretati u budućnosti, da li ga vredi čuvati?
Evo ponovoSmesnog charta(smesni virus smo u medjuvremenu svi manje vise prevazisli 😉 ). Neverovatna je njegova preciznost.Samo sto je dotaknuo 64k(bar na mom MT4) kao oprzen se povukao.Pojma nisam imao da ce tako brzo da stigne do 64k i da ce napraviti najveci mesecnjak ikad.E sad, sta dalje da ocekujemo? Postoji tu vise scenarija,od vracanja na 48k, pa cak i do 32k.Meni je to manje izgledno zbog prirode ovog trenda .Pre skoro godinu dana sam napisao da nas ceka S&P eksplozija do nekih 6.5-7k i da ocekujem tzv.blow off top sa ogromnim climax volumenom .Sledeca destinacija za slavljenickog smeska (sa kapicom) je 128k (64x2) a otpor 96k. Tih 96k se podudara i sa 1.618 fibb , pa ce to biti moja autobuska stanica na kojoj silazim.Hocu li sve kufere da iskrcam-videcemo.Taj fibb se poklapa i sa S&P oko 6.5k(onako iz glave da sad ne merim), a pre godinu dana sam napisao da ce mi to biti parametar za iskrcavanje.Interesantno je da se vrh strmoglavog kanala na gore poklapa negde sa halvingom.Ocigledno da je ovaj ciklus totalno drugaciji od svih dosadasnjih, pa me ne bi zacudilo da 96k dobijemo vec do halvinga.Ako krene na dole 55k mu je mesecni pivot.Ne bi trebao znacajnije da ide ispod toga , eventualno kupljenje likvidnosti na 48k.
Skok weekly volumena i zatvaranje mesecnog candla takodje mi daju osecaj da u martu moze biti vatrometa.Bio bih sretniji da je mesecni candle zatvorio iznad 64k,ali sta je tu je.Normalno bi trebalo sad nekoliko nedelja da se mrcvarimo, ali sve izgleda nenormalno u ovom ciklusu, pa sto da ne bude i nenormalni skok(pardon, smesni skok🙂). Happy trading

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari