Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Пише 50000 сати, подели са 100 и за те паре одлично. Ваљда ће временом и лампе да избаце у продају.

Da li je ko uzimao wifi zvono u kome se nalazi punjiva baterija i jeli imao problema?
Zadnji status mi je: Arrived at departure transport hub

Usporili ovi na carini strašno.
Meni je Vontar X4 stigao u ruke 01.08., sa 675 dinara doplate, a na carini je 02.07. Naručen je ne pamtim kada, krajem juna.

Projektor YE300 od 19,6€ sam naručio odavno, kao za Olimpijadu. Projektovano vreme je bilo na AiE kraj jula.
On će stići tek posle nje. Od 19.07. je na carini....

I meni je bila ista prica sa nekom ANBERNIC konzolom od 40 evrica. Stajala je mesec dana na carini.

Koja je fora sa opcijom Big Save?
Kad udjem u nju vidim svi proizvodi su SOLD OUT
A na neki ako udjem onda i dalje ima da se kupi.
Npr uzeo bih one Ancor P20i sluske ali sad ima drugi model za 1500rsd Life P2 mini

Kako ono ide:
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 150 prevarenih, veeeeelika prevara.
Dolazi čovek, kupuje novine i odlazi.
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 151 prevaren, veeeeelika prevara....
🤣
Nego, koliko bi bilo "rizično" probati naručiti mop baket sa alija, tipa ovako nešto:

1722885157901.png
1722885313806.png
1722885369764.png

Ima poprilično modela po OK cenama, ovakve stvari kod nas bez problema prelaze 3k din.
Kontam da je šansa da se "kanta" polomi/ošteti prilikom transporta relativno velika ali snimim unboxing, vrate mi deo para, naručim ponovo pa jedna će stići cela valjda :D
Nije mi jasno zašto, sa strane dizajna, "naše" kante zaostaju 10 godina 🤪 neko ko se bavi plastikom bi mogao aliexpores i slične da iskoristi kao neiscrpan izvor ideja.

Instaliraj AIDA64 na P30 da potvrdimo koliko ima RAM memorije
Evo ja sam instalirao kod mene i nema 2gb Rama. Zasto nisam iznenadjen?! 😆
Inace projektor sasvim lepo radi, ne zakucava, otvara aplikacije solidnom brzinom. Slika je zadovoljavajuca
Sve u svemu, za 25$ odlican 😀
E sad pitanje, ako je neko ceprkao ili imao slican problemcic-Pustim video na Youtube , sve se cuje normalno, pustim film sa usba preko default aplikacije ili MxPlayera-nema zvuka?

Eto vidiš, znači laž je i to i da je nativno 1080p rezolucija, što sam u principu i znao.
Ne znam zašto onda imam osećaj da lepše radi P30.

Neka svakako proveri jos neko, mozda ima razlicitih modela pa kome sta uvale. Sad bas citam opis,.kod mene npr za hardware ne pise nista, a za rezoluciju pise Supports 4K , resolution max 1280*720p a na drugom mestu pise 1280*720 dpi 😆
Sta drugo i ocekivati od brace kineza a i za 25$ ako cemo realno 😀

Ubeđen sam da su ga negde reklamirali kao 1080p nativno. Možda su u međuvremenu obrisali ako je neko tražio pare nazad. Čak više nema podataka ni o procesoru i ram memoriji.

Можда је било, сад нема. То што пише да подржава 4К не значи да пројектује у тој резолуцији, него да могу да се гледају канали који су 4К. Сад резолуција пише 720 (пишем сад напамет, али је ту негде), што је ХД.
За те паре ја се не бих бунио.

HY320 je navodno FHD ali to mora neko da proveri ako je uzimao, ja odustadoh jer se navodno preglasno cuje ventilator.

Inace i ja moj HY300 namontirah malopre, tek sad mi je dosao u ruke. Za 18$ i vise nego zadovoljavajuce, skroz upotrebljiva masina. Cak i zvuk iz samog uredjaja nije tako los, moze da prodje.

Radi ok i sa 1GB RAM memorije.

Nisam ih probao da rade nekoliko sati, ali čini mi se da se oba solidno greju. Deluje mi da bi nakon nekoliko sati bili baš vrući.

Kako ono ide:
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 150 prevarenih, veeeeelika prevara.
Dolazi čovek, kupuje novine i odlazi.
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 151 prevaren, veeeeelika prevara....
🤣
Nego, koliko bi bilo "rizično" probati naručiti mop baket sa alija, tipa ovako nešto:

Pogledajte prilog 453001
Pogledajte prilog 453002
Pogledajte prilog 453003

Ima poprilično modela po OK cenama, ovakve stvari kod nas bez problema prelaze 3k din.
Kontam da je šansa da se "kanta" polomi/ošteti prilikom transporta relativno velika ali snimim unboxing, vrate mi deo para, naručim ponovo pa jedna će stići cela valjda :D
Nije mi jasno zašto, sa strane dizajna, "naše" kante zaostaju 10 godina 🤪 neko ko se bavi plastikom bi mogao aliexpores i slične da iskoristi kao neiscrpan izvor ideja.
Taj mop komplet je u "Mere" 800 dinara, i nije tako zgodna kanta kao sto izgleda.

Hmmm, :unsure:
ja sam video samo dva modela, onaj kao perika :D i onaj što ima prskalicu na štapu (skroz bezveze, ovaj je ja mislim oko 800-900-1K, nisam siguran), ni jedan sa kantom, ali pogledaću ponovo, možda su dobili nešto novo. (y)
Ako ništa drugo mogu da uzmem neku kantu čisto da vidim kako će proći carinu :D kad je bilo ono ludilo sa novčićima uzeo sam jastuk tipa 70x40cm za 2,8$ čisto da vidim da li će zaglaviti na carini (nije :D).

E i jos nesto, sem problema sa zvukom, koji je verovatno softverski pa moram procackati sta je u pitanju, postoji jos jedan problem, kod mene ovaj stalak nije dobro drzao kad je stigao, non stop je padao projektor, uopste nisam mogao ugao da podesim. Resio sam tako sto sam odvrnuo nogice i okrenuo ih, na drugoj strani bolje drze ti zupci..e sad koliko ce to drzati i na dalje ne znam, nakon cestog pomeranja gore dole deluje mi da ce se zupci "pojesti", da ce posle majstorski receno oblajznuti i nece moci vise da se namesti bez poturanja necega ispod.

Link iz browsera vodi na AE i 3000din, ali kad otvori u app prikaze cenu od 40$ kod mene.

Any thoughts? :)

Nije, ulogovan sam i u browseru. Tu checkout daje 28$, ali u appu 40..

Nazad
Vrh Dno