Zavisi od toga u kojem gradu živiš...carine u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, ne rade na isti načinI meni je bila ista prica sa nekom ANBERNIC konzolom od 40 evrica. Stajala je mesec dana na carini.
Evo ja sam instalirao kod mene i nema 2gb Rama. Zasto nisam iznenadjen?! 😆Instaliraj AIDA64 na P30 da potvrdimo koliko ima RAM memorije
Taj mop komplet je u "Mere" 800 dinara, i nije tako zgodna kanta kao sto izgleda.Kako ono ide:
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 150 prevarenih, veeeeelika prevara.
Dolazi čovek, kupuje novine i odlazi.
Veeeelika prevara, čitajte u današnjim novinama, 151 prevaren, veeeeelika prevara....
🤣
Nego, koliko bi bilo "rizično" probati naručiti mop baket sa alija, tipa ovako nešto:
Pogledajte prilog 453001
Pogledajte prilog 453002
Pogledajte prilog 453003
Ima poprilično modela po OK cenama, ovakve stvari kod nas bez problema prelaze 3k din.
Kontam da je šansa da se "kanta" polomi/ošteti prilikom transporta relativno velika ali snimim unboxing, vrate mi deo para, naručim ponovo pa jedna će stići cela valjda
Nije mi jasno zašto, sa strane dizajna, "naše" kante zaostaju 10 godina 🤪 neko ko se bavi plastikom bi mogao aliexpores i slične da iskoristi kao neiscrpan izvor ideja.
Možda je problem i do pošte, kako su krenuli Temu paketi izgleda da su usporili Ali paketiPaket jos uvek na carini od 24,verovatno jos nekih 19 dana.![]()
Evo baš sam ga poručio za 27, pa ćemo da vidimo kakav jeZa 27$ jako dobra ponuda po meni. Veci, tezi i glasniji od soundcore 2-3. Ortak ga uzeo pre par godina za 40$ i kune se u njega.
![]()
Original Tronsmart Mega Bluetooth Speaker 40W Portable Speaker with Touch Control Soundbar support Voice Assistant,NFC,MicroSD - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nisi jedini, jos neko jeEvo baš sam ga poručio za 27, pa ćemo da vidimo kakav je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari