Meni su jutros doneli isti model Tecnicolor-a TC7210 i sve radi za sada kako treba, za sada. Rekli su mi da je mana tog modela bas taj prekidac za ukljucivanje i iskljucivanje, i da ga ne treba dirati, vec u slucaju potrebe, modem ukljucivati ili iskljucivati izvlacenjem ili ubacivanjem kabla.Isti problem imam. Gasi se sam od sebe. Prekidac kod mene radi. Primetio sam da je adapter bas vruc. Ovo je bilo izrazeno zadnjih nedelju dana kada su bile vrucine. Vec sam menjao jedan technicolor prosle godine ( zamenili za isti TC7210). Bilo je tada nevreme. Cak su u mojoj ulici menjali rutere jos kod dvoje komsija. Nisu mi nista naplatili tada. Obicno kada korisnik trazi zamenu rutera ili stb-a (move uredjaja) ili stb-a za CI karticu to naplacuju 500 din kao izlazak na teren. Naplata se vrsi u racunu za sledeci mesec.
I meni su menjali u aprilu ruter isti sam dobio kao i ti,Isti problem imam. Gasi se sam od sebe. Prekidac kod mene radi. Primetio sam da je adapter bas vruc. Ovo je bilo izrazeno zadnjih nedelju dana kada su bile vrucine. Vec sam menjao jedan technicolor prosle godine ( zamenili za isti TC7210). Bilo je tada nevreme. Cak su u mojoj ulici menjali rutere jos kod dvoje komsija. Nisu mi nista naplatili tada. Obicno kada korisnik trazi zamenu rutera ili stb-a (move uredjaja) ili stb-a za CI karticu to naplacuju 500 din kao izlazak na teren. Naplata se vrsi u racunu za sledeci mesec.
Iris i Supernova kablovski paketi su različiti i SN nema 4K kanale.Ima li Supernova onaj 4K paket kao Iris? Mislim na coax. Ako ima kako se aktivira?
To je Insta TV , samo novo ime.Novi PINKOV kanal NARODNA TV redni broj 21.
I ja ću morati da im dosađujem za supernovaott.rs.Nekad jednom dnevno, nekad svaki drugi dan. Doduše moguće da bi moglo i brže, nego sam imao neka posla, pa ne stigoh da im pišem jedno nedelju dana. Verujem da sam im nedostajao![]()
sto za ovaj link? mislim da ga nece sredivati meni sve deluje natrpnano i neozbiljno.I ja ću morati da im dosađujem za supernovaott.rs.
Sačekaj da odgovore, da se pojavi broj tiketa, odatle već kreneš i uvek reply da ima cela istorija prepiske.Ja poslao prekjuče, nema odgovora, poslao i danas. Novi mail - novi tiket. Slaću, za pocetak, svaki drugi dan.
Posmartaj to ovako: Zaposleni u Call centru dobijaju plate za kontakt sa korisnicima. Ukoliko im ne pisemo i zovemo oni nece imati posla i neki ce mozda dobiti i otkaz. Zato pomozimo Sluzbi za korisnike da opstanu i zarade plate... Pisite, zovite... Ako ne odgovaraju znaci da neko zabusava u toj smeni... Salji pre podne, popodne, nocu... Kad god, dok ne dobijes konkretan odgovor ili ne rese tvoj problem... 😉Ja poslao prekjuče, nema odgovora, poslao i danas. Novi mail - novi tiket. Slaću, za pocetak, svaki drugi dan.
na DVB-C Eurosport 4 ide bez slike, samo ton otkako su ga dodali... :'DA tek trenutni kvalitet i rezolucija što su silni 😂😂😂
(SD je na Supernova OTT stream-u, plus Eurosport 3 na kom je tenis više ne radi nego što radi)
Od kada imamo ove silne eurosport kanale? To je privremeno zbog olimpijade ili?
Evo ovako da bude preglednije:
Sjajna vest za sve ljubitelje sporta! Najbolji svetski sportisti i Olimpijske igre u Parizu sada su dostupni na 7 tematskih Eurosport TV kanala. Novi kanali su dostupni svim korisnicima do 11. avgusta, kada se završava Olimpijada 2024.
Uživajte u najvećem sportskom događaju ove godine i pratite takmičenja u svojim omiljenim sportovima na Eurosport kanalima:
Nakon završetka Olimpijskih igara u Parizu (26. jul - 11. avgust 2024.), Eurosport tematski kanali će biti uklonjeni.
- Eurosport 3 (pozicija 331) - tenis, stoni tenis i badminton
- Eurosport 4 (pozicija 332) - gimnastika, skokovi u vodu i sinhrono plivanje
- Eurosport 5 (pozicija 333) - fudbal
- Eurosport 6 (pozicija 334) - košarka
- Eurosport 7 (pozicija 335) - borilački sportovi
- Eurosport 8 (pozicija 336) - rukomet
- Eurosport 9 (pozicija 337) - odbojka
Opustite se i uživajte u svojim omiljenim sportovima i događajima!
Nisam bas siguran u to.Kod mene ima oba ,različito se emitujeTo je Insta TV , samo novo ime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari