Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Netac ili IMOU, sta god naleti prvo.

Imao IMOU 64GB bas u dashcam-u pa sam stavio Netac 64GB da vidim kako ona radi, rade ok obe.

Imate li neku preporuku za kameru za nadgledanje dvorišta? Da se zakaci na wifi I da joj se pristupa preko aplikacije.

Da li postoje neke mini lampe koje rade na senzor (i baterije)? Imam mini frižider koji nema svetlo kad se otvori, a nesto ovako bi mi trebalo, ali nisam našao

Da li postoje neke mini lampe koje rade na senzor (i baterije)? Imam mini frižider koji nema svetlo kad se otvori, a nesto ovako bi mi trebalo, ali nisam našao

Ovako nešto? Meni stigla juče jedna, za te pare je super. Jedino što je zeznuta za transport, lomljiva je a pakuju bez ikakve zaštite.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $3.24 | LED Motion Sensor Light Wireless LED Night Light Type C Rechargeable Light Cabinet Wardrobe Lamp Staircase Backlight For Kitchen

Ovako nešto? Meni stigla juče jedna, za te pare je super. Jedino što je zeznuta za transport, lomljiva je a pakuju bez ikakve zaštite.

US $3.24 | LED Motion Sensor Light Wireless LED Night Light Type C Rechargeable Light Cabinet Wardrobe Lamp Staircase Backlight For Kitchen
I ja uzeo od 30cm za 20 centi i neverovatno ali dva dana stoji kao da je otišla na carinu

Ovo bi bilo ok da nisu USB punjive

Stigao i kod mene projektor. 615 din globa. Videću večeras kakva je slika.

Meni stigao danas i P30 projektor i HY300. Probao na prvu, ne vidim neku razliku u kvalitetu slike. P30 je glomazniji, deluje malo kvalitetnije i sistem i interfejs su lepši i uglađeniji.
Međutim sa iste daljine HY300 daje osetno širu sliku. Sa 2.5m prikazao je sliku od 3m otprilike, dok je P30 užu možda i 70-80cm. Probao sam u podešavanjima da raširim ali to je to bilo.
Uglavnom za 20 dolara, iznad mojih očekivanja, gledljivo skroz.

Ako te ne bude mrzelo ajde istestiraj jos malo razlike izmedju ta dva , okaci neku sliku ako stignes. Ja sam se razmisljao koji da uzmem i gledao neke snimke i na kraju ajde uzmem kao ovaj je noviji model, a i lepsi mi je malo bio :D

Ovo sad sam testirao uperio u plafon, nisam imao dovoljno kabla do utičnice, a mrzelo me da razvlačim produžni, imam neke slike ali vidi se luster, ko milje stoji na EI Niš tv-u 😂
Testiraću ih još ovih dana i kačiću slike. Ovako na prvu ne znam za koji bih rekao da je bolji, i jedan i drugi imaju svoje pluseve, ali slika mi deluje jako jako slično.

Sabrasmo sve i svasta na predjasnjim akcijama, iskreno vise ne znam sta je jos ostalo da se pazari :)

Ja jos projektor nisam uzeo,cekacu novu akciju,taman dok vidimo koji je bolji od ova dva pomenuta.

HY300 daje bolju sliku ali P30 radi bolje jer ima dodatni 1gb rama,tj ukupno 2gb rama.

Poslednja izmena:
Vrh Dno