Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Vezano za tablet.
Uložiš žalbu sa dokazima koliko si ga platio mimo one priče da će da te uzmu na zub i slično. Da li bi onda morali da isprave iznos?

Sve u coinima mi vec duze vreme na 2-3% popusta. Ne secam se kad sam video nesto na 10% a kamoli vise. Kolko traje ovaj susni period i oce li se zavrsavati ikad ?

Treba mi FM transmitter i da obavezno ima barem 1x USB-C QC3.0/PD20W

Ovaj sto sam nasao je kao okey, ali vidim da se ljudi zale da nema stabilnu konekciju. Tako da pucajte sa predlozima
Стигао ми Џојрум пре неки дан и он има али нисам још пунио телефон преко њега, кад будем јавим ти каква је ситуација.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD3,009.77 | JOYROOM Bluetooth 5.3 FM Transmitter 48W PD&QC3.0 Car Fast Charger Adapter Bluetooth & U Disk,Dual Mics,Hands-Free Calling

Jos jedna od gluposti koje obicno kostaju vise, usisivac koji moze da "blow and suck" (hehe) za 1.63$ kroz Coins (za toliko sam ga najjeftinije iskopao, otprilike su tu negde) mozda nekom zavrsi posao za nesto.

Imajte u vidu da je u pitanju slaba masinica i da ne usisava uopste tako dobro, ali za 1.63$ moze da posluzi kad bas ne postoji drugi izbor.

1721598746312.png

Vezano za tablet.
Uložiš žalbu sa dokazima koliko si ga platio mimo one priče da će da te uzmu na zub i slično. Da li bi onda morali da isprave iznos?
Ima tema za carinu, ali da odgovorim kratko, da, ispravili bi, ali bi bespovratno platio i taksu od oko 500 i nesto dinara, pa bi i to trebalo obracunati u konacnici, kad se razmatra da li da se zalis ili ne.

Ima tema za carinu, ali da odgovorim kratko, da, ispravili bi, ali bi bespovratno platio i taksu od oko 500 i nesto dinara, pa bi i to trebalo obracunati u konacnici, kad se razmatra da li da se zalis ili ne.
Ja kada sam probao da se želim sve ukupno troškovi su bili preko 1700-1800 Dinara uz slanje svega i svačega tako da sam odustao.

Ja kada sam probao da se želim sve ukupno troškovi su bili preko 1700-1800 Dinara uz slanje svega i svačega tako da sam odustao.
Nadovezao bih i da su par clana foruma gurali pricu do kraja i nakon toga im ni jedan buduci paket nije zaobisao carinu. Tako da je najbolje da se plati koliko god da traze i zavrsite pricu, jer pre toga su svima nama prosli XY paketa na koji nismo nista platili. Tako da kada se u globalu pogleda prolaznost paketa i koliko placamo porez/carinu, zapravo treba svi kolektivno da budemo zahvalni 💁‍♂️

pa ovde na forumu se uglavnom uzima ugreen, baseus i još jedna čini mi se
to je provereno

Ma uzimaju ljudi sve i svasta, nego ne napisu cesto jer misle da su uboli premiju s punjacem od 200W za 200 dinara i da smo mi ovamo budale

Treba mi preporuka za kvalitetan USB A-USB Mikro kabl od 3 metra ( za PS4 dzojstik )
Uzeo sam vec neke jeftine ali su krs pa sad jurim kvalitetan kabl ako neko ima da preporuci.
I mora da bude 3m :ROFLMAO:

E sada za bokserice.
Narucio sam kao sto je kolega gore postavio rNije ,al ne pise da su od pamuka sto meni nikako ne odgovara.
Zato obratite paznju da vam pise "Cotton"

Stigao projektor i definitivno vredi tadasnjih 20e, za trenutnu cifu od 40e ne znam da li bih ga porucio, prvenstveno zavisi koliko ce mu biti zivotni vek. U svakom slucaju zanimljiva spravica i ko naleti na neki znacajniji popust neka ne razmislja mnogo.

edit: da dodam nikakvih dodatnih placanja nije bilo

Poslednja izmena:
Uzeo bih neku punjivu lampu da nije skupa,ali da nije ni krs,sa solidnom baterijom,ne mora da bude sa solarnim panelom za punjenje.
Da li ste uzimali neku za preporuku?
Moze i sa Temu-a ako imaju nesto bolje ili jeftinije?

Uzeo ja tu, nije neka ali nema šta da se pridikuje za 0.70$

Ja sam uzeo 60W nonsolsr verziju i baterija za sad izgurala sat ipo na onom low podešavanju (ima high, low, blink). Nema indikator nikakav pa ne znam koliko je ostalo.

Inace stigao i meni projektor, prijatno me iznenadio. U početku sam mislio da je slaba rezolucija jer je bilo mutno, dok nisam skontao točkić kod sočiva, nakon izoštrava za mene je slika skroz ok. Odgledao par yt snimaka, sasvim fino radi, bolje od očekivanog.

Da li je neko, možda, video, providne zaštitne mat nalepnice za tastaturu?
Znači providna mat nalepnica bez štampe, koju bi zalepio na tastere da bi usporio "starenje"?

Thanks

Uzeo bih neku punjivu lampu da nije skupa,ali da nije ni krs,sa solidnom baterijom,ne mora da bude sa solarnim panelom za punjenje.
Da li ste uzimali neku za preporuku?
Moze i sa Temu-a ako imaju nesto bolje ili jeftinije?

Ja sam kupio nekoliko Sofirn ručnih lampi, pa uzeo za njih i difuzer, koji kada se stavi na lampu širi svetlo "na sve strane", kao da je neka plafonjera. Fantazija od lampe, koristi 18650 baterije (koje ne dolaze uz lampu), ali em su ultra jake lampe, mogu da se koriste za šetnju ili kada boravite napolju, a mogu i tako da se okače pa da obasjaju prostoriju. Dosta su skuplje pa ne znam da li će ti igrati ovaj model, oko 20e sam platio, baterije sam već imao (oko 300-400din imaš kod nas da kupiš). Ali je stvarno odlična stvar. SC31 je model čini mi se.

Može preporuka za microSD karticu kapaciteta 128gb koja će se koristiti u kameri za auto (dashcam)?
Da li je neko, možda, video, providne zaštitne mat nalepnice za tastaturu?
Znači providna mat nalepnica bez štampe, koju bi zalepio na tastere da bi usporio "starenje"?

Thanks
Kupiš veći komad mat folije pa iseckaš na dimenzije koje ti trebaju pomoću skalpera i lenjira možda?

Ja sam uzeo 60W nonsolsr verziju i baterija za sad izgurala sat ipo na onom low podešavanju (ima high, low, blink). Nema indikator nikakav pa ne znam koliko je ostalo.

Inace stigao i meni projektor, prijatno me iznenadio. U početku sam mislio da je slaba rezolucija jer je bilo mutno, dok nisam skontao točkić kod sočiva, nakon izoštrava za mene je slika skroz ok. Odgledao par yt snimaka, sasvim fino radi, bolje od očekivanog.
Koji si uzeo projektor? Može link od njega?

Vrh Dno