Jel zna neko?Zar nije ukinuta carina za porucivanje iz Kine od 1. Jula ?
Стигао ми Џојрум пре неки дан и он има али нисам још пунио телефон преко њега, кад будем јавим ти каква је ситуација.Treba mi FM transmitter i da obavezno ima barem 1x USB-C QC3.0/PD20W![]()
Bluetooth 5.0 FM Transmitter Handsfree Car Radio Modulator MP3 Player With 22.5W USB Super Quick Charge Adapter for Car - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Ovaj sto sam nasao je kao okey, ali vidim da se ljudi zale da nema stabilnu konekciju. Tako da pucajte sa predlozima
Ti sporazumi vaze za uvoz od strane pravnih lica, ne za nas fizicke smrtnikeJel zna neko?
Proceniće ga na mnogo više, tražiće ekvivalent u domaćim maloprodajama.Iz iskustva
Koliko mogu da naplate na 40e
Ima tema za carinu, ali da odgovorim kratko, da, ispravili bi, ali bi bespovratno platio i taksu od oko 500 i nesto dinara, pa bi i to trebalo obracunati u konacnici, kad se razmatra da li da se zalis ili ne.Vezano za tablet.
Uložiš žalbu sa dokazima koliko si ga platio mimo one priče da će da te uzmu na zub i slično. Da li bi onda morali da isprave iznos?
Ja kada sam probao da se želim sve ukupno troškovi su bili preko 1700-1800 Dinara uz slanje svega i svačega tako da sam odustao.Ima tema za carinu, ali da odgovorim kratko, da, ispravili bi, ali bi bespovratno platio i taksu od oko 500 i nesto dinara, pa bi i to trebalo obracunati u konacnici, kad se razmatra da li da se zalis ili ne.
Nadovezao bih i da su par clana foruma gurali pricu do kraja i nakon toga im ni jedan buduci paket nije zaobisao carinu. Tako da je najbolje da se plati koliko god da traze i zavrsite pricu, jer pre toga su svima nama prosli XY paketa na koji nismo nista platili. Tako da kada se u globalu pogleda prolaznost paketa i koliko placamo porez/carinu, zapravo treba svi kolektivno da budemo zahvalni 💁♂️Ja kada sam probao da se želim sve ukupno troškovi su bili preko 1700-1800 Dinara uz slanje svega i svačega tako da sam odustao.
Uzeo ja tu, nije neka ali nema šta da se pridikuje za 0.70$Uzeo bih neku punjivu lampu da nije skupa,ali da nije ni krs,sa solidnom baterijom,ne mora da bude sa solarnim panelom za punjenje.
Da li ste uzimali neku za preporuku?
Moze i sa Temu-a ako imaju nesto bolje ili jeftinije?
![]()
Solar LED Camping Light Waterproof Rechargeable Tent Lamp Portable Lanterns Outdoor Emergency Lights Market Energy Saving Bulb - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
To ti nisam probao, samo sam odložio za ako zatrebaKoliko drzi baterija?
Ja sam kupio nekoliko Sofirn ručnih lampi, pa uzeo za njih i difuzer, koji kada se stavi na lampu širi svetlo "na sve strane", kao da je neka plafonjera. Fantazija od lampe, koristi 18650 baterije (koje ne dolaze uz lampu), ali em su ultra jake lampe, mogu da se koriste za šetnju ili kada boravite napolju, a mogu i tako da se okače pa da obasjaju prostoriju. Dosta su skuplje pa ne znam da li će ti igrati ovaj model, oko 20e sam platio, baterije sam već imao (oko 300-400din imaš kod nas da kupiš). Ali je stvarno odlična stvar. SC31 je model čini mi se.Uzeo bih neku punjivu lampu da nije skupa,ali da nije ni krs,sa solidnom baterijom,ne mora da bude sa solarnim panelom za punjenje.
Da li ste uzimali neku za preporuku?
Moze i sa Temu-a ako imaju nesto bolje ili jeftinije?
![]()
Solar LED Camping Light Waterproof Rechargeable Tent Lamp Portable Lanterns Outdoor Emergency Lights Market Energy Saving Bulb - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Kupiš veći komad mat folije pa iseckaš na dimenzije koje ti trebaju pomoću skalpera i lenjira možda?Da li je neko, možda, video, providne zaštitne mat nalepnice za tastaturu?
Znači providna mat nalepnica bez štampe, koju bi zalepio na tastere da bi usporio "starenje"?
Thanks
Koji si uzeo projektor? Može link od njega?Ja sam uzeo 60W nonsolsr verziju i baterija za sad izgurala sat ipo na onom low podešavanju (ima high, low, blink). Nema indikator nikakav pa ne znam koliko je ostalo.
Inace stigao i meni projektor, prijatno me iznenadio. U početku sam mislio da je slaba rezolucija jer je bilo mutno, dok nisam skontao točkić kod sočiva, nakon izoštrava za mene je slika skroz ok. Odgledao par yt snimaka, sasvim fino radi, bolje od očekivanog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari