Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Da li se nesto menjalo po putanju gledanja EON aplikacije na internetu koji nije Sbb? Da li postoji neki net na kome svi programi kao i na sbb? Pretpostavljam da niški Jotel moze. Da li bi trebalo da radi i na Orion internetu?
Znam da je ranije bilo razlike, npr na mts/yettel mobilnom netu je radilo.
Da li to znaci da treba da radi i ako se share-uje mobilni net preko telefona?

Rece mi drugar da je to uradio i da mu nije radilo, na telefonu radi a a share-ovanom netu i Mi boxu ne.

Da li bi trebalo da radi i na Orion internetu?
Radilo nekad a od prošle? godine jok. Tj ne blokiraju na Eon samo N1 od "SBB eksluziva" grupe kanala (jer Orion ima N1 kanal u ponudi) a Nova S i SK kanali blokirani.

Beše nema blokade za Eon "u mreži" naloge sa Yunet optičkim netom? Znam da Iris radi sigurno na YuNet a za Eon nisam sasvim siguran.

Da li to znaci da treba da radi i ako se share-uje mobilni net preko telefona?

Na kompu/browser i na Smart TV app neće da može ni tako 🤣🤣

Znaci radi samo na telefonu na mts mobilnom netu, cim ide dalje preko WiFi nece

Veća ironija je što na MTS netu imaju geoblock za UG kanale, a npr. u Bosni možeš sa SBB nalogom gledati sve te kanale, čak i na MTEL mreži.

Ako nekoga ne mrzi da odgovori vrlo kratko, search je ovde neupotrebljiv a ima mnogo poruka...
Nabavio sam Xiaomi TV Box S (2nd Gen):
1. Da li lepo radi EON TV aplikacija i lako se kontroliše njegovim daljinskim (ako je aktiviram mojim TV kodom)?
2. Isto pitanje za modovanu EON aplikaciju na user/pass, uz eventualni link na dobru verziju (ako ostavim TV kod za Samsung Tizen TV). :unsure:

Poslednja izmena:
1. Da , daljinski nema numericka dugmad pa biranje kanala sa njim znaci mora +/- ch
2.modovana Eon apk jedna jedina ( jos uvek ) prastara ali radi i dalje ( ako treba moze da se nadje )
3. da dodam vec izvesno vreme aktuelno i Eon pvr kodi addon sa user/pass u odnosu na modovanu ne treba upotreba bilo koja vrsta misa

1. Da , daljinski nema numericka dugmad pa biranje kanala sa njim znaci mora +/- ch
2.modovana Eon apk jedna jedina ( jos uvek ) prastara ali radi i dalje ( ako treba moze da se nadje )
3. da dodam vec izvesno vreme aktuelno i Eon pvr kodi addon sa user/pass u odnosu na modovanu ne treba upotreba bilo koja vrsta misa
Jel moze link do te modovane app?

Mozda nije bas za ovu temu ali naleteh na varijantu kako moze da se gleda EonTv kanali preko user/pass na SmartTv-u:

Auuu, sorry. Iskreno prevideo sam taj red, ovo sam nasao na jednom slo forumu, znam da su tamo ranije izbacivali neke modovane verzije.

Sorry @MaxBgd

Da li je moguce na paru root-ovanih AndroidTV boxova klonirati (titanium backup?) aktiviranu aplikaciju kako bi radila na oba box-a? Ne nuzno istovremeno, samo da nije potrebna ponovna aktivacija.

Pošto imam i mts optiku i sbb eon premium u stanu a za ovaj drugi mi ističe ugovorna obaveza uskoro, verovatno bih zadržao mts a uzeo eon premium zamenio za eon ott pa je pitanje: da li je neko uspeo da iskamči od sbb dva smarttv slota uz eon ott uslugu, umesto jednog boxa i jednog slota za smarttv app?

CIlj je da kupim još jedan xiaomi mi s android tv i na njemu koristim drugi smarttv slot za eon app. Ovo sve da bih i na njemu imao netflix kao na prvom xiaomi mi s jer koliko znam ni na jedan eon box ne može da se instalira netflix app.

Zdr, ja gledam EON aplikaciju na mobilni i laptopu na supernova net tako sto imam aktivan Cloudflare WARP. E sada hocu da gledam i EON app na Samsung TV povezan na supernova net, sto treba tu ciniti?

Prosao kroz temu za VPN, da li neko promenio dns server u Tizenu i onda pokusao da pokrene Eon TV app u mts/supernova mrezi?

onda pitaj u temi za mobilnu/browser aplikaciju

Od danas geoblok na Sbb kanale na A1 mreži. Do sinoć je radilo normalno. Jel sam nešto propustio, jel bilo govora, najave?

I mene je cale cimao da proverim ne radi mu na eon app na tv-u dok koristi A1 vikend net N1 i Nova kaze, ja sam mislio da mu nije radilo nikad i da je starost u pitanju al eto izgleda da su nesto menjali :/

Da li neko koristi Eon TV app na ovim jeftinijim pametim televizorima tipa VOX sa GoogleTV ili FOX sa WebOS, kakva su iskustva? Hocu da uzmem tv za drugu sobu a sto manje kablova i uredjaja da bude okolo, tj samo strujni kabl televizora i da se koristi daljinski od samog tv-a.

Problem je sto imam placen nordVPN jos dosta meseci a on nesto u poslednje vreme ne radi cak i ako mu promenim one parametre u settingsu sto je neko spominjao na temi dosta davno. Takodje mi je i delay kad menjam kanale sa ukljucenim vpn-om bar 7-10 sekundi izmedju svakog kanala sto dosta otezava koriscenje

Da li neko koristi Eon TV app na ovim jeftinijim pametim televizorima tipa VOX sa GoogleTV ili FOX sa WebOS, kakva su iskustva? Hocu da uzmem tv za drugu sobu a sto manje kablova i uredjaja da bude okolo, tj samo strujni kabl televizora i da se koristi daljinski od samog tv-a.
Koristim ja u jednoj sobi VOX Google tv i EON. Radi standardno dobro, tj onako i ako treba da radi, bez bilo kakvih problema, čak koji milisekund ide brže nego na LG Oledu

Na Vox 43 (drndroid 11) radi odlično.
Bitna stvar, u podešavanju u eon app, video encoding treba da bude ABR (CBR neće)
Kvalitet slike najveći mogući podešen i radi bez problema.

Fox sa WebOS-om odlično radi,ni jedan problem.

Nazad
Vrh Dno