Kod mene je sve OK . Najbolje da nazoveš njih .Već nekoliko dana ne mogu da uđem na Moj ST cable.
Da li još neko ima problema sa ovim?
Mozes da vracas samo na telefonu. Na tv nema vracanje. Bar ne kod mene.Sat-trakt nema video klub kao sto ima SBB? A vidim da nema vracanje unazad.
Mislim da imas tu opciju za nazad ako koristis neki njihov STB. Al i to valjda funkcionise samo na odredjenim kanalima.Sat-trakt nema video klub kao sto ima SBB? A vidim da nema vracanje unazad.
Mozes li navesti neki kanal da probam? Ja sam probao par i nije nista pokrenuloMože da se gleda unazad, ali ne svi kanali. Dok se gleda neka emisija koja je prošla može da se proizvoljno preskače i pauzira kako na androidu tako i iz web pregledača na kompjuteru.
Nece ni na jednom kanalu da pusti. Zadnja verzija app, android 14.. Imam opciju da pustim u app , ali ne funkcionise...Svi RTS-ovi, b92, prva, pink...
Ako hoćeš da iz Android aplikacije gledaš neku emisiju koja je prošla uđeš u kanal koji želiš, sa leve strane od ivice ekrana razvučeš programski vodič, izabereš emisiju i pustiš.
Ja sam skinuo obican apk za mobilni i "nabudzio" na chromecast.Da li postoji neka specijalna aplikacija za Google TV ili mora da se skine ST TV apk preko interneta kao obična mobilna aplikacija?
Da. Posto sam u situaciji da MTS nudi samo 10Mbit/s, ostalo mi je da potpisem novi ugovor sa STCable i novim paketom koji meni odgovaraRaskinuti ugovor ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari