Kako za koga. Meni su zalepili momentalno disciplinsku meru zbog nepristojnog izražavanja u toj temi, bez ikakvog upozorenja.
Da li je trebalo ili nije u to neću da ulazim i da raspravljam kao što nisam ni za kaznu "zbog politike". Primenili su kriterijume koje imaju i rasprava preko ekrana je gubljenje vremena i živaca.
Ono što mi jeste zasmetalo jeste taj "discourage" ili obeshrabrivanje kako ga nazivate koji sam dobio akumulacijom gore pomenute dve kazne. Usporavanje nije bilo toliko osetno u pogledu otvaranja strana ili pisanja i objavljivanja poruka. Ali pregled obaveštenja i privatnih poruka je postao gotovo nemoguć. I tako vidim da sam dobio neku kaznu ali ne mogu da otvorim poruku da vidim šta piše ili mi izbaci blanko stranu.
Na kraju sam posle tuce i više pokušaja jedva video šta piše:
Pogledajte prilog 451440
Dao sam komentar na ponašanje igrača (ne samo na stajling već i ponašanje van terena) i taj post i naredna dva su obrisana, pored sankcija. Sa tim nemam problem.
Problem je u sprovođenju pravila ponašanja koje ste objavili. Ako već stoji u "Zlatnim pravilima" o vulgarizmima, skraćenicama i sinonimima u vidu povrća onda bi sankcije trebalo sprovesti bez izuzetka. Jer ako neko vidi da takve poruke opstaju, može da pomisli da je takvo ponašanje dozvoljeno bar u nekoj meri.
I da, jasno mi je da neke poruke znaju da promaknu kao u toj temi za EP i da ne može sve da se isprati.
Ali ako ste već utrošili toliko vremena na pisanje tih pravila, molim vas vodite računa da dok ih sprovodite i vi ih se pridržavate (
LINK, strana 63).
Pogledajte prilog 451441