Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Pisace na trakingu , veceras ti je u posti 11189. Valjda se sad cuva 5 radnih dana pa posle vraca posiljaocu

Jeste 20, bas pre neki dan mi je postar ostavio izvestaj.
Inace kad porucim na firmu koja je na Nbgu, postar sve donese regularno a u Zemun na adresu gde stanujem uopste ni ne pokusavaju dostavu samo donesu papirice. Zeznuo sam se pa sam par stvari porucio na stan i sad moram u postu da je podizem a guzva je kad god odem..

Jedna posiljka mi stoji u 10200 GPC Beograd od 18.07. I jos uvek mi nije dostavljena, dok je posiljka koja je bila u 10200 GPC Beograd 21.07. stigla u moju postu i iz poste su me zvali da dodjem da je podignem. Kako bih mogla da saznam sta se desava sa prvom posiljkom? Obicno sam cekala jedan ili dva dana od kada stigne u GPC da dodje do moje poste. Hvala unapred na pomoci ☺️
IMG_7170.jpeg

Prilozi

• IMG_7169.jpeg
    IMG_7169.jpeg
    128.6 KB · Pregleda: 27
Jedna posiljka mi stoji u 10200 GPC Beograd od 18.07. I jos uvek mi nije dostavljena, dok je posiljka koja je bila u 10200 GPC Beograd 21.07. stigla u moju postu i iz poste su me zvali da dodjem da je podignem. Kako bih mogla da saznam sta se desava sa prvom posiljkom? Obicno sam cekala jedan ili dva dana od kada stigne u GPC da dodje do moje poste. Hvala unapred na pomoci ☺️
Pogledajte prilog 451328
kad budes otisao pitas u posti ^_^

LK...SK idu preko SunYou , a oni oduvek imaju lose pracenje :(

Cainiao ne prepoznaje LK...SK kodove , nema ih ni na Posti Srbije ,
a ni na BEX pracenju nije moguce pracenje po LK kodu.

Dobro je sto veoma brzo stizu u Srbiju

Danas sam video ovaj status na Aliju za onaj siroti projektor HY300:
Delivery unsuccessful
Delivery failed. Recipient uncontactable by phone.
Jul 20, 09:26 (GMT+2)

I šta ću, ja odem do pošte, pokažem im to na aplikaciji, ona kaže to nije precizno, šta reče da l' "te aplikacije" ili "ti sajtovi", i kao otišla i proverila da li ima nešto za moju adresu i kao nema, da idem kući i da čekam.

Sad sam otišao na poštin sajt i izbacuje mi ovo:
1721746637244.png

A na parcelapp ovo:
1721746681260.png
Šta da radim, da se vratim i da se bunim? Pošto sam očito bio nepripremljen i o'ladila me gospoja na keca...

Posiljke prati na postinom sajtu kad su u Srbiji.
cak ni posta nije validna vise toliko ih mrzi da rade pa to je strasno..... cekam inace pismo iz Grcke 3 dana status se ne menja kad zovem lokalnu postu kazu pa ovo je stiglo ovde postar nije preuzeo mozda ce sutra hahahaha

Posiljke prati na postinom sajtu kad su u Srbiji.
Pa okačio sam SS sa poštinog sajta, tamo piše da je status "naredna dostava" bio još 20.7.
Zato i pitam, da li je to sa njihovog sajta dovoljno legitimno da idem ponovo u poštu i pobunim se?

naravno da odes u postu i trazis svoj paket, pisi prvo reklamaciju

onda ce glavna uprava da pita njih sta se desava, pa ce onda iz poste da te zovu da pitaju sto si reklamirao i sutra ce ti doneti postar paket

cak ni posta nije validna vise toliko ih mrzi da rade pa to je strasno..... cekam inace pismo iz Grcke 3 dana status se ne menja kad zovem lokalnu postu kazu pa ovo je stiglo ovde postar nije preuzeo mozda ce sutra hahahaha
Barem su iskreni 😂

Pa okačio sam SS sa poštinog sajta, tamo piše da je status "naredna dostava" bio još 20.7.
Zato i pitam, da li je to sa njihovog sajta dovoljno legitimno da idem ponovo u poštu i pobunim se?
LA...HU posiljke podrzavaju pracenje unutar zemlje i prilikom urucenja moras da se potpises. Tako da ako stoji na postinom sajtu da ti je paket u Posti, slobodno kidaj na njih 💯

meni je postar sam potpisao posiljku umesto mene... i nije stigao da je donese...

Tačno mislim da se to i ovde desilo. Poslao sam reklamaciju po illidanovoj preporuci, da ne idem još jednom danas i da me službenica pravi primatom, pa ću sačekati do sutra...
Hvala na savetima!

pa da mozda mu se svideo paket :p hahaha
zvali su me iz Poste, da ce doneti sutradan, i pitali za reklamaciju zasto sam se zalio :)

doneo je sutradan :)

edit: mada meni je na pracenju pisalo urucena, a nema ni paketa, ni cedulje da odem u postu, niti me ko zvao da imam paket :) rekoh wtf :D

Ja danas čekao LA..HU paket i vidim na sajtu pošte "uručena primaocu" a mene niko zvao, siđem dole do sandučeta kad ono paket unutra a ne može da prođe kroz onaj otvor za kovertu, kontam poštar ima neki univerzalni ključ? 😅

1721807047082.png
@B@K@
Moze biti da samo nije jos stiglo do Poste u kojoj mozes da preuzmes, meni postar nije ni pokusao da donese nego je samo u nekom momentu ostavio izvestaj pa je tek sutradan moglo da se podigne u posti koja je blize meni, a ovo kad je pisalo Naredna dostava nije bilo ni izvestaja ni paketa. Otprilike tad ga on zaduzi, a izvestaj ostavi kad mu bude usput. Na Aliju mi je izbacivalo iste statuse kao i tebi. U svakom slucaju bolje sto si pisao reklamaciju, nek se oni jure sa njima tamo.

Ovaj status koji si imao 20.06. ja imam od pre pola sata. Znaci (ako ne dobije noge) stize za 10-15 dana do mene... hvala za update.
Nije dobila noge ovaj put.... dobio sam je prosli petak, zaboravio da update-ujem.

Prvi put imam LA-HU pošiljku .Da li one idu u paketomat ?
Od nedavno je počeo sa radom u selu poštin paketomat ,Dobio sam nekoliko paketa UC-HU.

LAxxxxHU ide na potpis i donosi na kućnu adresu a UC pošiljke idu u paketomat.

UC..HU pošiljka, nisam viđao ovaj status ranije, kontam da neće proći? Inače, običan USB c kabl, ništa specijalno. Da li da otvaram odmah dispute ili da sačekam ipak?

Jul 20, 2024, 14:57
[Shatian Town] Package not accepted by sorting center

Vrh Dno