dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Pisace na trakingu , veceras ti je u posti 11189. Valjda se sad cuva 5 radnih dana pa posle vraca posiljaocu
Jel naručena sa Aliexpress-a?Danas stigla LK.....SK posiljka preko BEX-a, naplatili pdv 43din, dostavu nisu naplatili. Inace stigla posiljka za 10 dana od porudzbine
Slaze se sa cifrom koja je pisala na paketu (2$) inace je placeno 4.50Da li se slaže iznos od 43 RSD za PDV sa vrednošću paketa?!
DaJel naručena sa Aliexpress-a?
Nikako, kurir rekao 50din da se plati, posle sam video tacan iznos43.06din
kako platis tih 6 para? ili kako vrati kusur ako das 50 din?
kad budes otisao pitas u posti ^_^Jedna posiljka mi stoji u 10200 GPC Beograd od 18.07. I jos uvek mi nije dostavljena, dok je posiljka koja je bila u 10200 GPC Beograd 21.07. stigla u moju postu i iz poste su me zvali da dodjem da je podignem. Kako bih mogla da saznam sta se desava sa prvom posiljkom? Obicno sam cekala jedan ili dva dana od kada stigne u GPC da dodje do moje poste. Hvala unapred na pomoci ☺️
Pogledajte prilog 451328
cak ni posta nije validna vise toliko ih mrzi da rade pa to je strasno..... cekam inace pismo iz Grcke 3 dana status se ne menja kad zovem lokalnu postu kazu pa ovo je stiglo ovde postar nije preuzeo mozda ce sutra hahahahaPosiljke prati na postinom sajtu kad su u Srbiji.
Pa okačio sam SS sa poštinog sajta, tamo piše da je status "naredna dostava" bio još 20.7.Posiljke prati na postinom sajtu kad su u Srbiji.
Barem su iskreni 😂cak ni posta nije validna vise toliko ih mrzi da rade pa to je strasno..... cekam inace pismo iz Grcke 3 dana status se ne menja kad zovem lokalnu postu kazu pa ovo je stiglo ovde postar nije preuzeo mozda ce sutra hahahaha
LA...HU posiljke podrzavaju pracenje unutar zemlje i prilikom urucenja moras da se potpises. Tako da ako stoji na postinom sajtu da ti je paket u Posti, slobodno kidaj na njih 💯Pa okačio sam SS sa poštinog sajta, tamo piše da je status "naredna dostava" bio još 20.7.
Zato i pitam, da li je to sa njihovog sajta dovoljno legitimno da idem ponovo u poštu i pobunim se?
pa da mozda mu se svideo paketmeni je postar sam potpisao posiljku umesto mene... i nije stigao da je donese...
zvali su me iz Poste, da ce doneti sutradan, i pitali za reklamaciju zasto sam se zaliopa da mozda mu se svideo pakethahaha
Nije dobila noge ovaj put.... dobio sam je prosli petak, zaboravio da update-ujem.Ovaj status koji si imao 20.06. ja imam od pre pola sata. Znaci (ako ne dobije noge) stize za 10-15 dana do mene... hvala za update.
Danas stigla LK.....SK posiljka preko BEX-a, naplatili pdv 43din, dostavu nisu naplatili. Inace stigla posiljka za 10 dana od porudzbine
Nisi se bunio, pitao zasto, samo platio?Slaze se sa cifrom koja je pisala na paketu (2$) inace je placeno 4.50
Da
Nikako, kurir rekao 50din da se plati, posle sam video tacan iznos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari