Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pre žalbe Ratelu mora da im uputi prigovor, mada će svakako morati da piše prigovor na račun ako mu to budu fakturisali.

Iz principa ću pisati prigovor na račun da vidim šta če mi zvanično odgovoriti.

• Like
Reagovanja: uji
@vrobec već u petak možeš ugovoriti u bilo kom jetelu Go Data za 950 din, ne moraš instalirati app niti čekati sms ponude.
Ali čisto da znaš, ovaj letnji promo 99 GB mesečno ne važi za GO pakete, već samo za Total pakete.
Znači mogu otići danas do njihove prodavnice i dobiću 50% na Go Data ili Total paket, bez obzira što nemam ponudu u Yettel aplikaciji? Od srede ujutru koristim njihovu mrežu na prepaidu.

Mene nisu ni prebacivali na pripaid, na dva broja sam dobio 50% zaTotal 40 paket, čak i onih 99Gb mesečno poklon neta. Sada imam tri broja sa 50% popusta i miran sam sledeće dve godine.

U poslovnici sam predao zahtev za prelazak na pripaid, posle zovu i nude popust, odabereš paket i pošalješ sms sa DA u poruci.

Supruga pre neki dan podnela zahtev za prelazak kod drugog operatera, prvo joj poslali neku smešnu poruku a posle je i zvali je ali se nije javljala jer je svakako rešila da ide od njih.
Meni nije bilo čudno ali imajući u vidu da je njoj poslovna komunikacija u opisu posla nije mogla da se načudi zbog njihovog neposrednog obraćanja sa ti/tebi kao da su najbolji drugari od prvog razreda osnovne škole.

I ja sam primetio taj odnos kao da se čitav život znamo pa da zavšimo to oko popusta,verovatno politika kompanije...

Znači mogu otići danas do njihove prodavnice i dobiću 50% na Go Data ili Total paket, bez obzira što nemam ponudu u Yettel aplikaciji? Od srede ujutru koristim njihovu mrežu na prepaidu.

Tako je, bitno je samo da ti je od srede 17.jula broj aktiviran kao pripejd i nakon puna dva dana, trećeg dana ( danas - petak ) svratiš u bilo koji Jetel i tražiš prelaz sa pripejda na GO DATA ( 950 din ) sa 50 % na 24 ciklusa, naravno za GO DATA nemaš letnih 99 GB, već tek za Total 4, 5, 10, 20, 40 i Data

@jason13 jel roaming u Turskoj ima neka određena mreža koja se mora koristiti ili može bilo koja? Imam total 40 i roaming za ceo svet 1gb. Hvala unapred.

^ Hvala puno, pošto imaš informacije iz prve ruke tebi sam se i obratio 😀

A jel vredi roaming dodatak u Tunisu? Mislim da je neko ove našao da ima negde napisano, a da su mu naplatili net...

^ mislim da ne vredi.

Hvala, kupiću lokalni SIM na aerodromu svakako, samo sam hteo da proverim. pa da ugasim podatke u roamingu.

Braco jel dobio neko yettel kod za gigatron popust,treba mi ko pustinja kisu?
Ako vam ne treba da mi sibne u PP/
Znam da ne trebam ovde pitati,ali mi je bas,bas potreban

A ne taj brate kupon...nego oni sto se ogrebu na yettel petku?
Tipa 17% ili 18% na kupovinu

aaa tako kazi

Dobih ovaj sms danas, nisam video da je pisano, inace sam duze vreme na prepaidu.
Sjajne novosti stizu iz Yettela. Predji na postpejd za samo 599 RSD mesecno i ceka te paket sa 100 minuta i 3GB neta. Besplatno pozovi ili poseti najblizu Yettel prodavnicu i raspitaj se o ovoj ponudi. Pozuri jer je ponuda ogranicenog karaktera.

Dobih ovaj sms danas, nisam video da je pisano, inace sam duze vreme na prepaidu.
Sjajne novosti stizu iz Yettela. Predji na postpejd za samo 599 RSD mesecno i ceka te paket sa 100 minuta i 3GB neta. Besplatno pozovi ili poseti najblizu Yettel prodavnicu i raspitaj se o ovoj ponudi. Pozuri jer je ponuda ogranicenog karaktera.
to sam i ja dobio ne prelazim ni sluicajno na postpaid imam sluzbeni broj sa mnom iz firme

A meni poslali ovaj sms, inače sam na Go Start paketu sa 50% popusta.

Prilozi

• Screenshot_20240723_150519_Messages.jpg
    Screenshot_20240723_150519_Messages.jpg
    137.3 KB · Pregleda: 90
U poslednja dva dana signal katastrofa, jedna crtica ni internet ne radi kako treba.

Nazad
Vrh Dno