Znači mogu otići danas do njihove prodavnice i dobiću 50% na Go Data ili Total paket, bez obzira što nemam ponudu u Yettel aplikaciji? Od srede ujutru koristim njihovu mrežu na prepaidu.@vrobec već u petak možeš ugovoriti u bilo kom jetelu Go Data za 950 din, ne moraš instalirati app niti čekati sms ponude.
Ali čisto da znaš, ovaj letnji promo 99 GB mesečno ne važi za GO pakete, već samo za Total pakete.
U poslovnici ili ?Mene nisu ni prebacivali na pripaid, na dva broja sam dobio 50% zaTotal 40 paket, čak i onih 99Gb mesečno poklon neta. Sada imam tri broja sa 50% popusta i miran sam sledeće dve godine.
Odlično.U poslovnici sam predao zahtev za prelazak na pripaid, posle zovu i nude popust, odabereš paket i pošalješ sms sa DA u poruci.
Znači mogu otići danas do njihove prodavnice i dobiću 50% na Go Data ili Total paket, bez obzira što nemam ponudu u Yettel aplikaciji? Od srede ujutru koristim njihovu mrežu na prepaidu.
Platicu ti ja Intesinom karicom pa mi ti prebacis kes. Imam 15% na placanje u celosti i 5% na rate.Pa napisao sam...gigatron popust,da pazarim mob
to sam i ja dobio ne prelazim ni sluicajno na postpaid imam sluzbeni broj sa mnom iz firmeDobih ovaj sms danas, nisam video da je pisano, inace sam duze vreme na prepaidu.
Sjajne novosti stizu iz Yettela. Predji na postpejd za samo 599 RSD mesecno i ceka te paket sa 100 minuta i 3GB neta. Besplatno pozovi ili poseti najblizu Yettel prodavnicu i raspitaj se o ovoj ponudi. Pozuri jer je ponuda ogranicenog karaktera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari