Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Naručio jutros televizor a brzo, i datumi za isporuku su sutra i prekosutra ali tamo od jutros status nije promenjen. Za koliko dana oni vrše isporuku televizora kada je a brzo, spark.
Ja jednom naručio nešto sa abrzo, mislim da je bilo popodne, stiglo je sutra ujutru maltene.. Verujem da bi trebalo sutra da ti stigne to

Naručio jutros televizor a brzo, i datumi za isporuku su sutra i prekosutra ali tamo od jutros status nije promenjen. Za koliko dana oni vrše isporuku televizora kada je a brzo, spark.
Kod mene je taj a brzo rok 28-03 stigao 2og.Isto tv.
Zvaće te dan pre valjda.

Kupljen Xiaomi redmi watch 2 lite prošle godine, pre par dana prestao da radi. Prodavac je Spark. Kome reklamiram sat, Sparku ili uvozniku ?

Koliko je pametno naručiti gume za automobil preko ananasa? Spark prodavac.

Ja sam poručio 4 letnje pre par meseci baš od Sparka i sve je bilo ok. DOT je iz februara ove godine ako se ne varam.

Kupljen Xiaomi redmi watch 2 lite prošle godine, pre par dana prestao da radi. Prodavac je Spark. Kome reklamiram sat, Sparku ili uvozniku ?
Kao sto rece clan iznad, Ananasu, ali ako imas u blizini neki ovlasceni servis za Xiaomi, mozes i direktno u servis da nosis (treba ti fiskalni naravno).

Mene su za black friday vaučere letnje sava 205/55/16 izašle 3670 dinara po gumi.
Taurus letnje 165/70/14 izašle tada po 2549.
Bolje ponude od tih za sada nisam video na temi. Prodavac spark, dostava je tada bila za oko 7-8 dana.
Sad jurim sve iste oznake ali zimske, nije hitno, imam stare, pa kad se pojave neki dobri vaučeri eto me.

Zdravo drugari.
Naručio sam veš mašinu preko Ananasa.
Kakva su vaša iskustva sa dostavom gabaritnih pošiljki?

Ne znam da li je samo u BG ovakva situacija sa PostExpresom da kasne, maltene ne rade. Preko Anansa sam cekao isporuku stolice iz poste 5 dana i na kraju mi javili da idem u postu.
Nije usluga samo prodati robu, treba i isporuciti u razumnom roku, sto je izgleda sve veci problem za Ananas.
Koji je smiso besplatne ili cak placene isporuke na adresu ako ona ne postoji?

Da li je realno da pošalju ovakav email?

1721846981951.png

Zar ih nije sramota da stave -1% ?

Meni PostExpress doneo pre najavljenog datuma početka isporuke.

Screenshot_2024-07-25-09-09-37-864_rs.ananas.app-edit.jpg

Koji Air Fryer preporučujete od ponuđenih? Pretpostavljam da je crni Xiaomi 6.5L najbolji jer je razlika u ceni minimalna? Samo da bude neki dobar vaučer sutra

ako ima tesla veca verzija od 7.5 uzmi nju...ja sam prezadovoljan evo pola godine koriscenja.

Nova zavrzlama:

vfv45Zh.png

Xpyjcrm.png

Stiže juče tv, a brzo je i jedan dan je zakasnio, postexpresom i dostaviše ga kući.

Zdravo drugari.
Naručio sam veš mašinu preko Ananasa.
Kakva su vaša iskustva sa dostavom gabaritnih pošiljki?
Baš mi je u petak stigla veš mašina.
Rok za dostavu ispoštovan. Najave dan ranije da dolaze i ne možeš da biraš vreme dostave.
Dostava je do vrata. A onda se nude da privatno, za dva soma, puste mašinu u rad. Lepa lova za 15min posla. A verujem da ima ljudi koji im plate.

Nigde ne vidim za gume da je upisan DOT. Kad se gleda na IPG naznaceno je kad je dot staiji, ovde to ne vidima.

Cao, da li neko ima problem sa Spark (City Express) isporukom? Kupio sam nesto na Ananasu od Sparka i datum za dostavu nije ispostovan. U statusu pise da je paket kod kurira i da je krenuo ka paketomatu. Od tad je proslo nedelju dana i jos uvek nije dostavljen. Probao sam da ih kontaktiram preko kontakt forme na sajtu ali se niko ne javlja.

Nazad
Vrh Dno