Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Sta bi sa tom temp sondom? Za sta ce ona da sluzi, koja je namena?
Mozda ce oni da poslušaju korisnike i ubace SD i bolje kamere i na udje hardver na max ali ce i cenu da nabudze pa ćemo mi ovde opet da budemo "oštećeni". Kako? Dobar, skup bez garancije, ko bi ga kupio da reskira. Ovako, dobra kamera i softver pa zažmuris na jedno oko i kaze:"Dobro, bar nije mnogo skup. I da rikne prezaliću"

Sta bi sa tom temp sondom? Za sta ce ona da sluzi, koja je namena?
Ista kao i na P8 Pro, bukvalno nepostojeća. Ja sam možda dva puta pokrenuo aplikaciju za merenje temperature, od ta dva puta, prvi je bio odmah nakon što sam uzeo fon, a drugi pre neki dan, kad su bile ekstremne vrućine, pa sam hteo da proverim temperaturu stolice koja je stajala napolju. 😂

So a new modem should theoretically offer a more reliable experience than previous Pixel modems. Newer modems also tend to be more efficient, so don’t be surprised if the new Pixel phones last longer when using cellular connectivity. The Exynos Modem 5400 also supports satellite connectivity, and we indeed discovered evidence that Google was working on this functionality.

Da li je neko upocen u Nemackoj ili Madjarskoj gde se moze pazariti legaono tj da li postoji mogucnost da se prijavis na listu cekanja za pre order?

Prijaviti se za kupovinu ? I dalje ne znam šta je to :) fora je da ga kupiš u preorder periodu da bi dobio poklon( poklon se dobija odmah uz mob a ne kao kod Samsunga da čekaš 4,5 meseci)

Mozes sigurno da ga kupiš iz Srbije ali na adresu u De. :)

Prijaviti se za kupovinu ? I dalje ne znam šta je to :) fora je da ga kupiš u preorder periodu da bi dobio poklon( poklon se dobija odmah uz mob a ne kao kod Samsunga da čekaš 4,5 meseci)

Mozes sigurno da ga kupiš iz Srbije ali na adresu u De. :)
U UK prosle godine kod Q2 operatera pred izlazak Pixel telefona bila je ponuda za odredjeni broj korisnika koji se prijave kod njih na sajtu da zele novi Pixel dobijaju i sat

Kakav bre zbrzani Pixel, bukvalno su mogli u januaru da ga izbace.

Za SD bi mozda i dao koliko traze,al za exynos 2400 :D nije taj 2400 toliko ni los koliko je poceo opet da bude los signal na samsunzima,mozda bude bolji prijem na Pixelima

Pixel bi trebalo da ima noviji modem od onoga koji se koristi na s24 i s24+. Mada naravno to ništa ne znači. Ali sve će se manje više znati za 30ak dana.

Svaki minut nova vest za pixele :) koliko je Google samo iskusan.
Jedino što mi se čini da možda sada uz preorder neće davati poklon.

Šteta što su išli na sigurno, nema ni Mint zelene ni plave boje.
Meni lično i bolje što su sigurnu varijantu jer uglavnom nosim crno/sivo/bele uređaje. Koliko mi se u startu nije svideo vizuelno, kako vreme prolazi sve mi bolje izgleda 😀

Zato i prave ovakav hajp, da se ljudi naviknu da apple android dizajn :)
Što se mene tiče bitno je da ni beli ( porcelan ) ni ovaj hezel nemaju na sebi neke Gold detalje.

Da da, šteta samo što Pro nisu mat, ali šta je tu je. 😀

Svaki minut nova vest za pixele :) koliko je Google samo iskusan.
Jedino što mi se čini da možda sada uz preorder neće davati poklon.

Šteta što su išli na sigurno, nema ni Mint zelene ni plave boje.
Okvir potpuno isti kao applea... Osim poledjine, kao da je citav telefon kopija applea...

I nema notch, posle 8g androida užasno mi izgleda ovo njihovo “dinamičko ostrvo” sada na 15 Pro…

Zna se šta je originalni izgled ajfon telefona sa drškama oko displeja i pričom "idealna veličinom telefona".
Ko se tu više promenio i ko je koga iskopirao pogotovo oko dijagonale displeja i ivica mislim da je svima jasno :)
Sprdalo se sa veličinom displeja i Samsung Note serijom, a danas ajfon 6.7" dok se manji telefoni i ne proizvode :)

Screenshot-20240725-190748-Chrome.png

gsmarena_011.jpg

Nego da se vratimo na temu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno