Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Au bedak...mogu misliti koliko se iznenadio kada si nabasao na ovo...posebno što si trebao prodati telefon 🙁Postovao sam ovdje slike onih dubokih ogrebotina na ekranu na S24 Ultri koje su se desile Bog te pita zbog čega (prilično pazim telefone, često ih mijenjam i do sada nisam imao sličnog iskustva) ali jutros šok, došao sa mora i brišem ekran (skinuo staklo zaštitno u međuvremenu da bih potencijalnom kupcu predočio prvobitne ogrebotine koje se skoro i ne vide preko stakla) kad vidim ovo. Bio sam ubijeđen da je ovo od soli i da se skida ali nema šanse da skinem pri tom ne zapinje pod noktom ni najmanje, glatko kao i ostatak ekrana, gotovo sam siguran da je ovo ispod ekrana wtf?
U svakom slučaju se ne vidi apsolutno ništa kad je ekran upaljen (a i izgašen bez napolju na jakom suncu) pa sam uređaj proslijedio ocu kojem ovo apsolutno ne smeta ali odgovorno tvrdim da je ovo NAJGORI ekran koji sam imao prilike da koristim a koristio sam gotovo sve flagshipove, užas.
Btw ako ti ocu velik 24u, daću ti ja mali s23 za njega takvog (najgori sam znam) 😁😂
Inače, probaj da staviš whitestone staklo ako ti se experimentiše, onaj njihov lepak provereno dosta nepravilnosti može vizualno da ukloni.
Čekam utiske odnosno poređenje sa op12 kad stigne