Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Radi i meni 1500 na 10k. Uzeh stolicu i dobra je cena.

Imate na Ananasu dosta stvari od C&A na dobrim akcijama. Nešto što sam ja zapazio: Pantalone, Farmerke, 3/4, haljine, dečije jaknice itd.

Takođe Tudors košulje, ima ih nekoliko za 999 dinara. Ja bolju a jeftiniju košulju u životu kupio nisam.

Jeste, kod njih se prodaje preostali lager.

Naručio sam nešto na paketomat, ali mi je bilo neophodno pre nego što je stiglo, pa sam otišao u radnju i kupio.
Sad je u paketomatu, ali mi više ne treba.

Da li treba da podignem, pa da popunjavam Izjavu o odustajanju i vraćam ili je dovoljno da ostavim da istekne predviđeno vreme za podizanje i da im se automatski vrati?

Nije plaćeno unapred, ako je bitno za slučaj.

Ako ne pokupiš u predviđenom roku, nikom ništa, vraća se pošiljaocu.

Naručio sam nešto na paketomat, ali mi je bilo neophodno pre nego što je stiglo, pa sam otišao u radnju i kupio.
Sad je u paketomatu, ali mi više ne treba.

Da li treba da podignem, pa da popunjavam Izjavu o odustajanju i vraćam ili je dovoljno da ostavim da istekne predviđeno vreme za podizanje i da im se automatski vrati?

Nije plaćeno unapred, ako je bitno za slučaj.
Ko ih j… i oni nas nekad zeznu ne posalju sve moramo da balansiramo, ne podignes samo.

Bukvalno cu poceti sad to da radim. Porucim i ako me budu zvali iz poste da dodjem necu otici. Ako mi postar donese na kucnu onda cu da preuzmem i to je to.

Meni je to često i bolja opcija.
U poštu/do paketomata mogu da odem kad meni odgovara, a kod kuće čekam kurira kad mu "dune", a onda me pozove da izađem odmah za odmah, kad se već nalazi na adresi.

Da li je neko odbio prijem posiljke zato sto se predomislio? Da li mora da se javi Ananasu ili samo kurirskoj sluzbi?

Da li je neko odbio prijem posiljke zato sto se predomislio? Da li mora da se javi Ananasu ili samo kurirskoj sluzbi?
Kao i kod svih online narudzbina, mozes jednostavno da ne primis. Varijanta izadjes pred kurira ili mu kazes preko telefona ako te pozove - necu da preuzmem.
Posle toga moze da se desi da te cima opet i centrala kurirske sluzbe i mozda prodavac (recimo Ananas). Uglavnom ne bi trebalo biti "neprijatnosti".
Mozes mozda i da preupredis zvanjem kurirske sluzbe, ali ja to nisam nikad uradio, a jesam 1-2x odbio prijem. Nije preko Ananasa nego drugih online shopova, a razlog je bilo debelo kasnjenje isporuke (vise dana).

U petak naručio mini frižider za 12000 (10500 uz onaj vaučer od 1500), danas stiglo. Iz Vitez&kom DOO.

Prethodno naručio iz DrTechno ali otkazali odmah posle pola sata, ali mogao sam opet da iskoristim a1500.

Do sada nevidjen problem, "paketomat nije u funkciji"! Izgleda neko nije zatvorio vrata i paketomat zapucao. Nekoliko sati izgubljeno u pokusaju da se pronadje neko da se otkloni problem ali bezuspesno...

Poslednja izmena:
Meni je to često i bolja opcija.
U poštu/do paketomata mogu da odem kad meni odgovara, a kod kuće čekam kurira kad mu "dune", a onda me pozove da izađem odmah za odmah, kad se već nalazi na adresi.
Naravno, zato i postoji opcija paketomat, a ne kućna dostava do pošte :)

Kakva je situacija, da li možemo očekivati neke vaučere za vikend? 😁

A ona akcija za 10 % popusta kod online plaćanja Visa kadticama vikendom? Ima sada već nekoliko online prodavnica koje imaju tu akciju. Ananas izgleda nema.

Isto, odložih kupovinu televizora možda nešto bude. Ili će biti ko i dosad, kad ja kupim onda ide vaučer od 5000, tako je bilo za sušilicu i frižider, kad sa sretnik. 😨

A sta se to specijalno desava za vikend?

@Darko95 da znam, jedan Hisense se nalazi na toj listi sa vaučerom od 1500, ali reko možda bude još nešto ali ne verujem. Naručujem ga sigurno za vikend.

Iskoristio sam ovaj vaučer. Ne verujem da će davati veći iznos, a i ovaj moze da nestane.

Sta je sa postarinom, za sve sto se placa isporuka 1490din? Ovo je za Xiaomi filter
1000006952.jpg

Pozdrav.

Kupujem patike preko ananasa. Ako se desi da puknu pre isteka 6 m, kako ih reklamiram? da li ću dobiti klasičan račun prilikom kupovine?

Dobices ga u elektronskoj formi.

Naručio jutros televizor a brzo, i datumi za isporuku su sutra i prekosutra ali tamo od jutros status nije promenjen. Za koliko dana oni vrše isporuku televizora kada je a brzo, spark.

Vrh Dno