Cena od 999 dinara jeste dobra, ali košulje od poliestera po toj ceni možeš da nađeš i na drugim mestima.Takođe Tudors košulje, ima ih nekoliko za 999 dinara. Ja bolju a jeftiniju košulju u životu kupio nisam.
![]()
Muške košulje | Cene i online prodaja muških košulja | Ananas
Pronađi muške košulje po svom ukusu. Istraži online ponudu i poruči. Dostavu možeš očekivati u kratkom roku!ananas.rs
Kao i ostecenai isflekana c&a robaCena od 999 dinara jeste dobra, ali košulje od poliestera po toj ceni možeš da nađeš i na drugim mestima.
Cena od 999 dinara jeste dobra, ali košulje od poliestera po toj ceni možeš da nađeš i na drugim mestima.
Ko ih j… i oni nas nekad zeznu ne posalju sve moramo da balansiramo, ne podignes samo.Naručio sam nešto na paketomat, ali mi je bilo neophodno pre nego što je stiglo, pa sam otišao u radnju i kupio.
Sad je u paketomatu, ali mi više ne treba.
Da li treba da podignem, pa da popunjavam Izjavu o odustajanju i vraćam ili je dovoljno da ostavim da istekne predviđeno vreme za podizanje i da im se automatski vrati?
Nije plaćeno unapred, ako je bitno za slučaj.
Kao i kod svih online narudzbina, mozes jednostavno da ne primis. Varijanta izadjes pred kurira ili mu kazes preko telefona ako te pozove - necu da preuzmem.Da li je neko odbio prijem posiljke zato sto se predomislio? Da li mora da se javi Ananasu ili samo kurirskoj sluzbi?
Naravno, zato i postoji opcija paketomat, a ne kućna dostava do pošteMeni je to često i bolja opcija.
U poštu/do paketomata mogu da odem kad meni odgovara, a kod kuće čekam kurira kad mu "dune", a onda me pozove da izađem odmah za odmah, kad se već nalazi na adresi.
Čekam zapet kao puška 😁Kakva je situacija, da li možemo očekivati neke vaučere za vikend? 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari