Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Da, to za zrak sam i ja primetio. Uvek me bunilo, kako je moguće da jedna dobra kamera na Samsung S9 ima taj problem i kada sam prešao na GCam nisam imao tih problema. Očigledno da je kamera software-ski osakaćena kada možemo da izvučemo sa drugom aplikacijom bolje slike. Ne znam koliko ima razlike za GCam da li je exynos ili snapdragon?

Ima dosta razlike, jer je obično na snapdragon telefonima dostupna "full" verzija gcam, dok na exynosu samo ove osakaćene gcam-go verzije rade.

Da li možda neko zna iz kog mogu da kasne notifikacije na Instagramu na A55?
Isti problem sam imao i na prethodnom A72.
Navešću primer, neko mi pošalje poruku ili lajkuje moju poslatu poruku na Instagramu, nekada mi stigne odmah notifikacija a nekad prođe 2-3 sata, nekada i po nekoliko sati dok mi stigne notifikacija.

To za notifikacije je baš čudno. Ja to nisam imao nikada, da kasne. Jesi siguran da je do telefona? Mislim, čudno mi da ti telefon izbaci notifikaciju tek posle 2 sata. Telefon reaguje tako što dobije info od insta, pa onda teleon obavesti.

Sve isto kao i na junskom, standardno kao i na A54.

Поздрав
Имам пар питања

1. Каква је батерија на А55 ( молим вас приложите слике СОТ а јер ми је битно како користите телефон)

2. Да ли је неко имао прилику да упоредо користи Хонор 6 Лите и а55 ( поређење батерије)

хвала
Треба ми телефон да гура 7 сати СОТа
вацап јутјуб еон гугл
На с23 нисам могао да извучем 4 сата СОТ а никако

Najbolje da pogledaš neke testove na netu, jer treba baš ubosti da se testira pod tim aplikacijama.

@Stock Resili su google play system update, sad je sve kako treba, a i odgovor samsunga je bio da se desava kad se uradi fr, pa tel kao da zabaguje i da je zbog andoida 14. Nego je sad problem sto su bila dva abdejta za nekoliko dana, kaze majka sta li to vise instaliras. 😂
I da, baterija je odlicna, tri dana lagano.

Mozda ako ti je osvetljenje na minimumu. Ma to nema šanse. Toliko ni na s23u ne može.

Ako je ovo odgovor meni, samo cu reci da je automatsko osvetljenje i koliko znam na poslu je 4g, a kuci klasika wifi.

Поздрав
Имам пар питања

1. Каква је батерија на А55 ( молим вас приложите слике СОТ а јер ми је битно како користите телефон)

2. Да ли је неко имао прилику да упоредо користи Хонор 6 Лите и а55 ( поређење батерије)

хвала
Треба ми телефон да гура 7 сати СОТа
вацап јутјуб еон гугл
На с23 нисам могао да извучем 4 сата СОТ а никако
Ne postoji tel sa dužim trajanjem baterije od Honor Magic 6 Lite , 9 - 11 sati SOT lagano šta god da radiš .

To za notifikacije je baš čudno. Ja to nisam imao nikada, da kasne. Jesi siguran da je do telefona? Mislim, čudno mi da ti telefon izbaci notifikaciju tek posle 2 sata. Telefon reaguje tako što dobije info od insta, pa onda teleon obavesti.
Evo upravo sada mi je stigla notifikacija koja je trebala da se pojavi pre 2 dana.
Nekada stigne odmah, nekad kasni 1-2-3 sata a nekad kasni i 2 dana kao što se može videti.
Čudno mi je to što sam isti slučaj imao i na prethodnom A72.

Prilozi

• Screenshot_20240713_020224_Quitzilla.jpg
    Screenshot_20240713_020224_Quitzilla.jpg
    116.1 KB · Pregleda: 49
Najbolje što možeš da uradiš je, da resetuješ na fabrička i probaš odmah samo tu aplikaciju za koju ti kasni, jer možda ga neka druga aplikacija zeza. Ako ti i tada ne radi, onda nešto sa profilom nije dobro ili se iz nekog razloga filtrira tvoj sadržaj.

Da li može da se iskoristi 65W baseus gan5 pro za punjenje?

Može svaki da puni ali brzina zavisi od podržanih standarda.

7 sati sot zaboravi
Šta je realno? Pola dana wifi, pola sim net. Klasična klinačka upotreba, TikTok, Insta, YT i sl... šta je realan SOT kod ovog telefona? Srednjoškolac prelazi na A55 sa A52s koji je baš loš sa baterijom. Nadam se da ovaj telefon nije ista priča?

Bolja je baterija na A55 i nova .
Moze li u podesavanjima da se pojaca domet wifi kad je signal slab ,na granici?

Šta je realno? Pola dana wifi, pola sim net. Klasična klinačka upotreba, TikTok, Insta, YT i sl... šta je realan SOT kod ovog telefona? Srednjoškolac prelazi na A55 sa A52s koji je baš loš sa baterijom. Nadam se da ovaj telefon nije ista priča?
Realno je da ide 7-8h sota, jer koristim slično telefon a pri tome mi je još signal jako promjenjiv u zavisnoti gdje se nalazim, što zna da itekako utiče na bateriju.

Prebaci na 2G i drastična ušteda baterije. Predajnici za 4G kod nas su dosta slabi i retko kada ćeš u zatvorenom prostoru imati pun signal da bi čip manje trošio energiju i mučio se da dobaci signal do ćelije.

Još više ćeš sačuvati bateriju ako skroz isključiš telefon. A ako ga još i prodaš - nećeš uopšte brinuti o stanju baterije.
Zapratite me za još besmislenih saveta ;)
Pozdrav

Хајде прекини да људима дајеш нелогичне савете. Пребацивање на 2G нема апсолутно никакве логике ако у својој кући користи WiFi.
Jesi ti završio nešto u vezi tehnike kada vidim da slabo poznaješ materiju? Wifi 2.4mhz manje troši nego 4G kada je telefon u pitanju. Za druge uređaje ne znam... Ogromna je razlika kada 2 sata srčeš telefon i videćeš koliko se i greje više na 4G mreži, nego na wifi.

Nazad
Vrh Dno