Nisam punio Deck ali jesam Ally sa 140W kineskim GaN3 punjačem. Ne vidim što bi mu štetilo. Punio se tokom igranja preko isto kineskog 100w kabla, fast charging, max perf, nikakav problem. Svakako je to kvalitetniji punjač od onog što stiže uz uređaj.Da li neko koristi neki drugi punjac za deck?
Sutra mi stize oled verzija ali sa adapterom jer nije za eu trziste pa bih ga punio punjacem od telefona ili lap topa, mislim da su oba od 45w. Ne znam da li moze da mu skodi to.
Primetio sam da nije baš štedljiva u sleep modu i više puta mi se dogodilo baš kada bih da igram - baterija na 20%. Zato je gasim kada ne planiram da je koristim kasnije tog dana.Imam jos jedno pitanje, da li gasite konzolu kad ne igrate par dana ili je uvek na stend baju.
Koji je realni benefit OLED varijante od ove obicne. Ja imam 256gb, jel OLED teza ili komfornija za igru?Uzeh i ja OLED verziju i ne kajem se. Odlicna masina.
Prvo sto sam presao na njemu je SpaceMarine 1, igra zakucana na 90fps.
Ja sam uzeo od domacih uvoznika koji nisu preterali sa cenom za nov neotvoren uredjaj, oko 60tak evra vise od redovne EU cene.Koja fora sa cenom kod nas od 1000e a realna cena mnogo manja? 😀
Kakvi su vam utisci uopsteno? Zapao mi je za oko jer mogu da igram svoj Steam library iz fotelje, ne moram da pucam 3K na komp, a vidim da moze i nintendo igre lepo da se igraju, sto znaci ne mora Switch da uzimam. Grafika je daleko bolja, to svakako.
Reci mi, što se emulatora tiče, da li imaju večinom svi emulatori i da li igre koje nemaju na steam-u mogu da se ubace dodatno koje bih skinuo sa neta i pokrenuo preko emulatora? Meni za te stare igre deck nešto naj, naj i zato sam razmišljao da ga kupim. Pri tome te igre malo vuku i procesor i bateriju, tako da na duže staze svuda može da se gura, a može da se igra i bez neta kako bi dodatno produžio sate igranja na uštedi baterije.Dobar je Steam Deck, ja imam onaj najprostiji i recimo za neke point and click avanture super dodju ovi touch padovi ili kako vec. Baterija dobro drzi, meni je realno ekran cak i preveliki,ali ja sam navikao na Switch Lite, koji mi je super portabilan.
SteamOS je ok, ima isto dosta bagova u desktop modu,ali ovako nije los.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari