Prethodnih 4-5 posiljki je pojeo mrak, kinezi se prave ludi, posta se pravi luda, a ja sam stvarno (po)lud(eo).
Vala ove putuju od 15.05.2023., a jedna tura i od 04.04.2023, a zeni neki eyelineri od 18.02.2023.Ne mora da znaci da ih je pojeo mrak jer posiljke bez pracenja umeju da putuju i po 5+ meseci, zavisi od brdo stvari tipa koliko su pretrpani u logistici/posti, vremenski uslovi, praznici i td.. Samo budi strpljiv kao i svi ovde i sticice. Kod mene je naprimer sad situacija (Čukarica) odlicna tacnije prezadovoljan sam brzinom dostave paketa iz poste i azurnim statusima za sad.
To je nažalost normalno sa pošiljkama koje nemaju praćenje, meni su početkom juna stigli paketi od februara u paketomat.Vala ove putuju od 15.05.2023., a jedna tura i od 04.04.2023, a zeni neki eyelineri od 18.02.2023.
Poj'o mrak, kad ti kazem. Sve imaju tracking do Budimpeste, predato nasoj posti i od tog momenta... crna rupa, usisava sve pred sobom bez traga.
Sve posiljke su sa "radnji" koje imaju najvisu ili medju najvisim reputacijama u svom domenu, tako da verujem da su fizicki poslali.
Od dispute-a nista "to je tu kod tebe u posti", posta naravno "nista mi ne znamo, to ne moze da se prati"... dobilo noge negde. Zato sam prestao da porucujem prosle godine.
Ali sad mi zatrebali IPEX4 pigtailovi, kod nas ih nema.
E to vec menja stvar, jer po prethodnoj porucio mislio sam da ti paketi kasne tipa 3-5 meseci ali sad kad si napisao da su poruceni sredinom prosle godine definitivno je "izgubljeno".. Ako imas visak vremena prilozi posti zalbu jer 101% sam siguran da postoji u lokalnoj posti neki kleptomanVala ove putuju od 15.05.2023., a jedna tura i od 04.04.2023, a zeni neki eyelineri od 18.02.2023.
Poj'o mrak, kad ti kazem. Sve imaju tracking do Budimpeste, predato nasoj posti i od tog momenta... crna rupa, usisava sve pred sobom bez traga.
Bar je doputovaoMene danas cimali iz poste, imam ih 3-5 u neposrednoj blizini, 3 su blizu, na do 500m svaka, ali ova iz koje su zvali je od mene 6km, drugi deo grada, zovu da dodjem da preuzmem, paket putovao 155 dana inace..
15.05.2024 19:20:58 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa | |
15.05.2024 15:01:33 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД - 11003 БЕОГРАД | Отпремљен | |
15.05.2024 14:38:00 | RSBGCA | Врaћенa | |
08.04.2024 12:48:13 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaрину |
Prvo je bila prica da je u test fazi od 1.Novembra 2023 pa navodno ce biti pusten u rad krajem Februara 2024, pa krajem Maja 2024 i tu se zavrsava sa samo pricom o novom postinom sistemu za pracenje.Nisam pratio temu dugo, šta bi sa praćenjem neregistrovanih pošiljki što je pričano?
Proverio,paket je u paketomatu i svima je zaglavilo u toj posti,neki kvar.Ko to zna, pogledaj tracking, meni je tako bilo od subote i pristiglo u paketomat negde oko 6 uvece u ponedeljak
Danas su mi odgovorili da mi je posiljka definitivno izgubljenaU sredu sam pisao reklamaciju.
Posle toga sam zvao telefonom i rekoše da ne znaju šta je sa tim i da pišem reklamaciju.
Ne znam koliko dana im treba da odgovore?
Deluje kao izgubljeno?
Takođe slična situacija i kod mene, 19. juna poručen, danas u Pošti u Beogradu u Kraljice Marije, LA...HU Choice paket.Ja sam porucio 18.juna paket i evo danas (3.Jul) je kod mene u posti, trebam da ga preuzmem, isto NS. Inace kod za pracenje pocinje sa LA, zavrsava se na HU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari