Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Mehanicka tastatura i tisina ne idu zajedno, bar ne za male pare.
Ja sam uzeo silent switch-eve i ne bi verovao kako je ovo tiho. Meni super, draga se tek odusevila, vise joj ne igram po glavi :)

Može preporuka za neki nosač telefona koji se kači na ventilaiju? Ili nešto drugo što provereno odgovara za ford focus

Koristim ovakav, samo ne na vakum, već ovaj drugi dodatak zakačen na donji deo ventilacije

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€4.17 54%OFF | Car Phone Holder & Super Suction Cup Universal 4 in 1 for Car Dashboard Windshield Vent Car Mount for iPhone Samsung

Razmisljao sam,on mi fali da upotpuni kolekciju,ali mi realno nepotreban.

Machenike K500 W

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $44.40 54% Off | Machenike K500W Wireless Mechanical Keyboard Hot Swap Tri-mode 94 Keys RGB Backlit Gaming Keyboard for PC Gamer Laptop
Da li neko zna za povoljniju tastaturu ovog tipa ili ekvivalent kod nas?

Изашао ми у супер дилсу ми бокс 2 за 38$ преко Фактори Дајректа међитим нема ниједан ривју, кад се кликне спецификације нису његове за разлику од слика и спецификацијама не њима. Да ли заобићи или вреди ризиковати, доста ствари сам од њих пазарио и наводно су на добром гласу.

Изашао ми у супер дилсу ми бокс 2 за 38$ преко Фактори Дајректа међитим нема ниједан ривју, кад се кликне спецификације нису његове за разлику од слика и спецификацијама не њима. Да ли заобићи или вреди ризиковати, доста ствари сам од њих пазарио и наводно су на добром гласу.
Svakako bi trebalo da si zasticen sto se tice refunda, tako su i meni poslali preko factory direct-a neko djubre umesto gan punjaca, snimio otvaranje paketa, poslao i dobio refund odmah.

Je l se isplati ovaj zvucnik za ove pare ?

Prilozi

• Screenshot_20240701_142414_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240701_142414_AliExpress.jpg
    73.7 KB · Pregleda: 122
Jako korisna stvar ko ima ribice,izvuces vodu za čas. Zamjerka čekao preko 3 mjeseca da dodje,dal bio čep u HU ili sl,al doslo je na kraju.
Da se ne jure daljinci po kuci,fino se nalijepi dobro drzi. Stiglo ispod 2 mjeseca.
Jako praktičan,veže za ventilaciju,nisam osjeto vibracije da će ispadne kod nekih modela. Posle 7 dana koristenja,zadovoljava potrebe.
Ovo sam zelio vazda da ima,provjera nivao antofriza u kolima. Jeste kod mene nije velika zima,al desavalo mi se kada putujem da nivo antofriza zimi opadne.
Nista specijalno,radi posao. Tacan je. Mali i praktičan za koristenje

Cale koristi godinama Andis za brijanje lica, ja Kensen za brijanje glave, ne znam za koje brijanje ti treba. Andis kupljen kod nas, bio je ja mislim oko 80 evra, Kensen na Aliexpress je sada oko 50evra, sa popustima, kuponima, crni petak... cena ispadne negde oko 3500 bar sam ga tako ja uzeo.
Može li info koje modele koristite?

Danas sam iskupovao razne sitnice od po dolar-dva, koje sam samo gurao u wishlist 😅

Ovo vec uveliko koristim za pakovanje kablova i vredi svaki dolar, jer mi cuva zivce

Jeftinije nego u DM ili Lily, tako da why not

Dobra stvarcica za cable management 👌

Ovo sam uzeo po preporuci clanova foruma za bezicne slusalice

Jos malo cable management 😂

@Chernobyl slicne gluposti uzimamo, ta traka za kablove je stvarno dobra stvar. Baseus BT adapter je solidan ali ako nije 5.0 verzija nema drajvere i ima solidan delay. Ne koristim za audio pa mi ne smeta.

Može li info koje modele koristite?
Naravno. Cale Andis TS-1, mada je i TS-2 novija valjda ista ako ne i bolja. Koristi je svaki drugi dan, ima bas jaku bradu masinica radi evo vec 3 god ja mislim bez problema. Video sam ih na Aliju ali mislim da su neke kopije pa ti preporucujem da je kupis u nekoj radnji, ne KP i slicno. A ja za brijanje glave Kensen S18, dobro drzi baterija, dobro skida, mada mora da se koristi posle 2 3 dana, moze i posle 4 5 ali se muci malo. Vrlo blizu nule sisa, nekad posle samo prodjem brijacem reda radi za jos bolji efekat.

@Chernobyl slicne gluposti uzimamo, ta traka za kablove je stvarno dobra stvar. Baseus BT adapter je solidan ali ako nije 5.0 verzija nema drajvere i ima solidan delay. Ne koristim za audio pa mi ne smeta.
Jaooo da 😭 sada sam se setio da si vec pisao o tome, a ja uzeo 5.3 verziju 🤦‍♂️

Onda obavezno baci pogled na ove 2 stvari
Ovo mi je konacno sredilo haos sa kablovima, jer sam bolesni perfekcionista i konstantno me bolo u oci kavurma od kablova 😂

A ovo sam uzeo i spakovao celu kutiju sa kablovima po PS za napajanje, DVI, VGA, punjace.... Sada mi je zadovoljstvo kada trazim neki kabal. Jer sam ih pre sve pakovao sa onim vezicama ili selotejp trakom, ovako ovo na cicak je gospodska stvar 👌

Kako bi bilo extra da je ovo vajrlez, tipa stavim copy, paste, scroll i još nešto a i za trolovanje kolega :D Edit: proverio sam, ima i BT varijanti u raznim opcijama tipa 15 dumića i 3 knoba :D
Btw. dobijem neki dan na ono drmanje "Eexclusive offer" (sa dva "e"!) kao "BigSave 50%" uglavnom evo dole na slici te njihove BigSave cene, smejurija.
Razmišljao sam eventualno onog Logitech MX Master 3S pošto njega već godinu dana gledam ali ne mogu da opravdam 100+€
i onda se setim da ga je kolega forumaš pominjao pre par dana, pogledam ono 75$ bila redovna cena 🤣🤣🤣 a meni nude kao to je sa 50% save!!! sramota.
Minimum 2 nedelje nisam video ništa što bi imalo takvu cenu pa da kažem wow ovo moram uzeti, super je cena...

Poslednja izmena:
Kako bi bilo extra da je ovo vajrlez, tipa stavim copy, paste, scroll i još nešto a i za trolovanje kolega

ja sam to radio jedno dve godine u firmi, dok mi nisu ukinuli privilegije. Nemaš pojma koliko je to sati zabave ;D

Zaboravio sam da li je pisano o onim malim projektorima HY300, HY320 i slični, kakvi su, ima li neko iskustva?

Neko je na x-u pisao da je odlična stvar ali ima komentara da se pokvare posle 6 meseci. Ono što sam do sad pročitala je da ta sočiva na projektorima ne traju dugo.

Zaboravio sam da li je pisano o onim malim projektorima HY300, HY320 i slični, kakvi su, ima li neko iskustva?
Ocekivanja moraju biti u skladu sa cenom...mogao je da se ulovi i za tik iznad 30 evra, a za te pare...pa dobro je i da isprojektuje kakvu god sliku.

Meni ova opasno zapala za oko i plus je imam za 35$ u exclusive offer. Numpad, volume button i mali ekran. Deluje mi nekako bolje od mechanike.

Should l ? :d

Btw, jel uzimao neko u skorije vreme motion 300 i po kojoj ceni ? Retko ga vidjam na nekim popustima i bas drzi neku visoku cenu u poredjenju sa ostalim zvucnicima.

Poslednja izmena:
@castBG ja vec dugo pratim Motion 300 i nikako da padne dobri moji, sigurno ga pratim dobrih mesec ipo dana. Ako nahvatas nesto, obavezno mi posalji link/kupon

ja sam to radio jedno dve godine u firmi, dok mi nisu ukinuli privilegije. Nemaš pojma koliko je to sati zabave ;D
Imam iskustva u oblasti :D
Jeftini bežični miš sa alija, prijemnik zaboden kod kolege (koji je najviše radio u fotošopu, ilustratoru...) i na svakih 10-15 minuta mali cim mišem :D

On topic now:
Imam jedan nalog na kom još ništa nije kupovano na aliju i interesantno je da ni jedan jedini put na onoj igrici "tresi za golove" nije čak ni onaj 1$ off 1,01$ izvukao.

Je l vredi soundcore 3 razlike u ceni u odnosu na soundcore 2?

@e46glogi čini mi se da si ti negde pisao da imaš oba, kakvi su utisci?

Već sam naručio soundcore 2, ali sa ovim kuponima, neće teško da mi padne da naručim i 3 ako je bolji...

Cini mi se da je @Lanikor (?) jednom prilikom rekao da je bolji Soundcore 2 od 3. Licno posedujem 2 i prezadovoljan sam kvalitetom izrade i zvuka, a baterija nenormalno dobro drzi

Vrh Dno