Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Cale koristi godinama Andis za brijanje lica, ja Kensen za brijanje glave, ne znam za koje brijanje ti treba. Andis kupljen kod nas, bio je ja mislim oko 80 evra, Kensen na Aliexpress je sada oko 50evra, sa popustima, kuponima, crni petak... cena ispadne negde oko 3500 bar sam ga tako ja uzeo.
Za lice.

Poslednja izmena:
Pitanje u vezi shopping kredita. Imao sam 5 EUR od toga sam potrosio 2. Sada mogu da unovcim poene i dobio bih jos 5 evra. Da li ce se sabrati postojecih 3 evra i novopridoslih 5?

Je l se ispalete po ovoj ceni ?

Screenshot_20240629_204040_AliExpress.jpg

Nisam dobio odgovor. Ima li iko info gde su silni proizvodi od factory direct collected prodavnice? Bio razer mis nesto jeftino vise nema kao i drugih proizvoda

Nisam dobio odgovor. Ima li iko info gde su silni proizvodi od factory direct collected prodavnice? Bio razer mis nesto jeftino vise nema kao i drugih proizvoda
Nestanu ponekad na par dana, svakako ih ocekuj sad od 1.-5. kad je onaj "Choice day".

Relativno taze radnja ali su silver, zanimljivo.

Imaju vaucer za preko 0.96$ potrosenih na stranici, dodatno ubije cenu punjacu (koji je verovatno raspad + nema EU verziju ni adapter) jer trenutno ne skida svih 95%.

Kablic zato ispadne 16 centi za metar, zavrsice posao za nesto.

Da li je neko do sada narucivao Aroma difuzere, ono gde moze da se stavi esencijalno ulje...znam da kod nas kostaju tipa 2000 dinara.
Nesto ovog tipa...SmartSelect_20240630-114304_AliExpress.jpg

Relativno taze radnja ali su silver, zanimljivo.

Imaju vaucer za preko 0.96$ potrosenih na stranici, dodatno ubije cenu punjacu (koji je verovatno raspad + nema EU verziju ni adapter) jer trenutno ne skida svih 95%.

Kablic zato ispadne 16 centi za metar, zavrsice posao za nesto.
Da dodam na ovo jos da radnja takodje ima bluetooth slusalice, i zvucnike. Na njih se preko coina dobija od 50%+ popusta.

Nisam znao da postoji usb-c prijemnik za tv za mob... Ali svejedno ovaj ne bi radio kod nas, treba t2.

Najpovoljnije cene su pocetkom meseca kada je choice day zar ne? Gde se nalazi ta sekcija na pocetnoj jer kod mene nema ali kada uđem u neki proizvod pise mi da je do 4. jula choice day a cene i nisu nize nego juce

Tu je, potrudi se malo, bukvalno je prva stvar koja se vidi na telefonu i racunaru kad otvoris.

Ako se ne vidi, do tebe je.

Tu je, potrudi se malo, bukvalno je prva stvar koja se vidi na telefonu i racunaru kad otvoris.

Ako se ne vidi, do tebe je.
Znači kod tebe imaju ponude proizvoda koje si pretrazivao i koji te zanimaju da narucis? Kod sebe nalazim samo akciju pick 3 for free item i kao extra 10% off na choice day rasprodaji. Nista spektakularno, ganjam tastaturu danima i cekam ne bi li oborilo cenu ali za sada nista. Na istoriji sam video da je jeftina preko factory direct prodavca ali ja nemam njegove oglase vec druge skuplje.

Steta sto je individualno za svakoga

To je najobicniji sticker koji nasumice mozes da nadjes na nekom proizvodu, bitna ti je samo i iskljucivo cena jer nesto moze da ima sticker Choice Day i da bude 50% skuplje nego obicno.

I ne znam sto se opterecujes konkretnom radnjom, ako pokusavas direktno da vidis tek onda neces videti nista, a i da vidis bice skuplje nego sto jeste.

Ukucaj u pretragu proizvod koji hoces - otvori sve radnje koje vidis za neki proizvod koji pratis - pregledaj Coins ponudu da bi video gde ce da ti da najmanju cenu i na tu cenu najveci popust.

Cutesliving Store za ono sto pratim gotovo uvek ima malo nizu cenu i bolji popust ali po istorijatu kupovina vidim da uzimam u svim tim radnjama ponesto tako da je jedini faktor popust i cena.

To je najobicniji sticker koji nasumice mozes da nadjes na nekom proizvodu, bitna ti je samo i iskljucivo cena jer nesto moze da ima sticker Choice Day i da bude 50% skuplje nego obicno.

I ne znam sto se opterecujes konkretnom radnjom, ako pokusavas direktno da vidis tek onda neces videti nista, a i da vidis bice skuplje nego sto jeste.

Ukucaj u pretragu proizvod koji hoces - otvori sve radnje koje vidis za neki proizvod koji pratis - pregledaj Coins ponudu da bi video gde ce da ti da najmanju cenu i na tu cenu najveci popust.

Cutesliving Store za ono sto pratim gotovo uvek ima malo nizu cenu i bolji popust ali po istorijatu kupovina vidim da uzimam u svim tim radnjama ponesto tako da je jedini faktor popust i cena.
Jer je maks cena koju mogu da ostvarim sada 41 a na history track mi pise 27. Ali da, jedino da cekam da se samo spusti po algoritmu pa ako uspem odlicno a ako ne izdrzim narucicu po kojoj bude i to je to… Hvala

Nema to veze sa radnjom nego celokupnom platformom koja stalno manipulise cenama, otvori taj proizvod i prati ga, cene su vec spustali danas u odnosu na juce a od sutra mozda bude jos bolje.

Bice do kraja EURO24 sigurno jos neka "akcija"

Ja bih imao zelju da probam meganicku tastaruru, na poslu. Posto imam jos troje kolega u kancelariji, pozeljno bi bilo da bude tiša pa ako moze preporuka

Može preporuka za neki nosač telefona koji se kači na ventilaiju? Ili nešto drugo što provereno odgovara za ford focus

Može preporuka za neki nosač telefona koji se kači na ventilaiju? Ili nešto drugo što provereno odgovara za ford focus

Imam ova dva, oba su mi odlicna, mada vise koristim sad magnetni zbog maske.
Preko coinsa ide i vise nego duplo jeftinije.

Nazad
Vrh Dno