Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Taj paket uz Linda kod je ograničen na 150km u Srbiji (oba pravca). Kliknite na ponudu gde je Lidl kod i sve je objašnjeno.

Možda za nekoga ko prelazi mnogo km po Srbiji i još pritom često menja automobile verovatno najbolji kombo je Atlas paket koji se vezuje za jmbg korisnika (5500) i ovaj Euro+ koji preko yettela sada izadje isto 5500.
Ja nesto nisam video da neko vezuje paket za JMBG (osim rahmteli Vozzi), gde si tacno nasao tu informaciju?

^Atlas za Srbiju. Paket Lični

Mene su zvali pre nekih mesec/dva, ja upitah da li moze vezano za MB, posle provere rekose jok i tako ne kupih uslugu.

Tako da je to novost.

Pozdrav svima, pitanje i molba za pomoc!?
Zivim i radim u Slovackoj i cesto putujem na relaciji Slovacka - Srbija - Hrvatska i potreban mi je paket pomoci na putu! Auto je sa SK tablicama i nasi servisi me odbijaju, nekako i logicno ali hajde da pokusam da nadjem neko resenje, uskoro idem i GO pa moram nesto da resim, unapred hvala svima na savetu!

Meni se pokazao kao top izbro AMCC, ali evo za 7 dana mi istice, u dilemi sam da li Atlas ili njih,posto su se cene skoro izjednacile,jedino ako ne pozovu pa ponude neki popust.

Atlas > AMSS ≠ AMC.

Brkate Auto moto savez Srbije i AMC Srbija...
А на који си ти мислио када си горе написао "AMCC" (латиницом), пошто тако нешто не постоји. Одатле и потиче "бркање".
(Претпостављам да је "AMCS".)

А на који си ти мислио када си горе написао "AMCC" (латиницом), пошто тако нешто не постоји. Одатле и потиче "бркање".
(Претпостављам да је "AMCS".)
Bas na taj sto si napisao, nikad da zapamtim jel ima dva C ili jedno.... Al svakako veze nema sa auto moto savezom,a ljudima je uvek prva asocijacija to. Ocigledno da su napravili los potez kad su se registrovali tako.

Pozdrav ljudi evo već danima gledam koji paket pomoći na putu da uzmem, i lomim se izmedju Atlas24h i Tesla24h. Najgore što na netu nisam našao gde ljudi govore šta im se desilo u slučaju kvara i koje im je paket pomoći pružio, tipa auto se pokvario na putu do Grčke, zvao sam call centar, došli su ,odšlepali u servis, naplatili mi dijagnostiku, platili servis više ili manje od 200 ili 500 evra , pršli me nisu me prešli, slagli za ugovor i ....... itd
Tako da bih vas zamolio za savet i preporuku koji paket i zašto je bolji ili lošiji? I ako imata kod ili neki popust za Atlas ili Teslu?

Ja sam uplatio Atlas Evropa plus paket sa popustom preko yettela. Zvao sam call centar i kada sam rekao da imam popust kod yettela djevojka mi je poslala ponudu sa tom cjenom na mail. Prošle godine uplatio kod vozzi i zatvoriše. Neko je gore pitao za iskustva, ja sam imao problem sa sajlom ručne, vozzi paket za.region, odšlepan auto nekih par kilometara do majstora, odmah naručio dio, dostavili dio iz radnje, montirao. Račun izašao 123 eura. Vozzi paket je pokrivao do 200 eura popravku i nisam ništa platio. Dao mi da slikam račun za sajle, za svaki slučaj.

Ovi sto su otkupili korisnike Vozzi paketa da li to znaci da nam je opet aktivna usluga?

I ja sam danas kupio Atlas Evropa + preko Yettela pa ako bude. Nadam se da neće trebati

Ovi sto su otkupili korisnike Vozzi paketa da li to znaci da nam je opet aktivna usluga?

Samo ako si Vozzi kupio preko Nikana portala. Nema nikakve veze sa Vozzi, već ko je kupio novi paket preko Nikana, priznali mu i to što je ostalo od Vozzi.

Ne razumem vas sto uzimate te Evropa + pakete,kada ne pokrivaju Srbiju?Koja je poenta,zar nije bolje dati vise cca 2000-3000 i da ste pokriveni i u Srbiji,svejedno tokom godine najvise provedemo za volanom u Srbiji?Ovako se samo navlacite i osiguravate kada krenete na letovanje,eventualno jos par puta godisnje, gde tu ostatak vremena provedenog za volanom?

Mozda ja gresim,ali eto ispravite ako sam pogresio.

U Srbiji će najmanje da te košta ako se nešto desi. A ono bitnije je da ti ne pokvari odmor i ne izgubiš dragocene dane (i pare)

Sve ja to razumem,ali za 2000-3000 vise pokriven si i u Srbiji,gde ponavljam njavise provedemo za volanom, tih 2000-3000 ti je neki minimalni slep u lokalu, minimalna intervencija kod majstora, a ne daj Boze neka ti se desi neko sr**** desi kad pri povratku sa odmora udjes u Srbiju ili obrnuto pred granicu, ili sasvim nesto trece, prvo ces sam sebi sve po spisku sto si hteo da ustedis 2000-3000 din, a imah i dosta koji kad krenu iz Srbije na odmor trebaju preci i 400-500km u jednom pravcu kroz Srbiju.

Ili drugim recima, kupujes samo osiguranje dok si na odmoru.

U nedelju popodne sam pretkao na putu prema Evzoniju dzip koji je na slepu natovario neki Audi NI tablice a slepadzija je iz Leskovca. Dzip na zadnjim bocnim staklima izlepljen nalepnicama Tesla.

Verovatno vlasnik Audija nije korisnik foruma a bilo bi dobro da podeli iskustva gde se pokvario u Grckoj i koliko je cekao slep da dodje po njega.

Ne razumem vas sto uzimate te Evropa + pakete,kada ne pokrivaju Srbiju?Koja je poenta,zar nije bolje dati vise cca 2000-3000 i da ste pokriveni i u Srbiji,svejedno tokom godine najvise provedemo za volanom u Srbiji?Ovako se samo navlacite i osiguravate kada krenete na letovanje,eventualno jos par puta godisnje, gde tu ostatak vremena provedenog za volanom?

Mozda ja gresim,ali eto ispravite ako sam pogresio.
Nisi pogresio. Svakako da se uzme Srbija u punoj cjeni na istom smo, i tako ispada i sa internacionalnim da je Evropa plus paket 20% gratis 5490, Srbija 4500, ukupno 9990.
Ja sam prosle godine vozzi region platio 5499 i to mi je najbolji paket tj koji mi najvise odgovara. Trenutno to nudi jedino AMC po 6450, ali kad sam ih zvao na broj sa sajta, dobijam glasovnu poruku da pozvani pretplatnik nije dostupan. I idem na atlas jer na forumima ih najvise hvale. Sada razmisljam da vidim da iskombinujem sa nekom drugom pomoci na putu za Srbiju da ujedno ako bude potrebe i u samoj komunikaciji sa njima oko uclanjenja vidim i jedne i druge. Iskreno nadam se da nikome od nas nece trebati ni u Srbiji ni u inostranstvu i neka uzivaju u parama koje smo im dali.

Pozdrav ljudi evo već danima gledam koji paket pomoći na putu da uzmem, i lomim se izmedju Atlas24h i Tesla24h. Najgore što na netu nisam našao gde ljudi govore šta im se desilo u slučaju kvara i koje im je paket pomoći pružio, tipa auto se pokvario na putu do Grčke, zvao sam call centar, došli su ,odšlepali u servis, naplatili mi dijagnostiku, platili servis više ili manje od 200 ili 500 evra , pršli me nisu me prešli, slagli za ugovor i ....... itd
Tako da bih vas zamolio za savet i preporuku koji paket i zašto je bolji ili lošiji? I ako imata kod ili neki popust za Atlas ili Teslu?
Uzeo sam Atlas internacionalni, pre toga imao Vozzi.
Nikad ništa nisam iskoristio ali se sigurnije osećaš samim tim što imaš koga da zoveš. Sve u svemu, šta god da uplatiš budi spreman da platiš dodatno ukoliko ti nekad zaista zatrebaju.

Nisi pogresio. Svakako da se uzme Srbija u punoj cjeni na istom smo, i tako ispada i sa internacionalnim da je Evropa plus paket 20% gratis 5490, Srbija 4500, ukupno 9990.
Ja sam prosle godine vozzi region platio 5499 i to mi je najbolji paket tj koji mi najvise odgovara. Trenutno to nudi jedino AMC po 6450, ali kad sam ih zvao na broj sa sajta, dobijam glasovnu poruku da pozvani pretplatnik nije dostupan. I idem na atlas jer na forumima ih najvise hvale. Sada razmisljam da vidim da iskombinujem sa nekom drugom pomoci na putu za Srbiju da ujedno ako bude potrebe i u samoj komunikaciji sa njima oko uclanjenja vidim i jedne i druge. Iskreno nadam se da nikome od nas nece trebati ni u Srbiji ni u inostranstvu i neka uzivaju u parama koje smo im dali.
Vidis ja sam sa njima imao pozivitivno iskustvo, nedelja 22h uvece, javili se u roku od 10 min organizovali slep.

Cak mislim da sam i jedini na forumu koji ima njihov paket, pa na to jos sve i imao iskustvo sa njima.

Uzeo sam prosle godine Multi Region paket, na jmbg, koji je tada bio 4500 sa nekim manjim popustom, i tada mi je to bila top cena da budem mirniji na odmoru.
Sada je taj paket vec 6990, nije preterano jeftiniji od atlasovog internacionalnog, a opet atlsov ima vecu pokrivenost... E sad, posto imam dva auta, meni je ovaj sto se veze za jmbg zakon, a posle godisnjeg idu oba na prodaju, pa mi je glupo vezati paket za auto.

Nazad
Vrh Dno