Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Интрернационал+ има 2 асистенције у Србији (по једну велику и малу) и 1 у Европи. А овај (ако сам дорбо протумачио) само једну асистенцију.
Sad sam citao uslove i ako sam dobro skapirao u okviru paketa imas po jednom da iskorstis asistenciju:
1x manja popravka
1x slep do servisa
1x vracanje auta na adresu.
Svejedno je da li koristis asistenciju u Srbiji ili Evropi.
Edit:
Onaj skuplji atlasov paket ako se dobro secam ima 2 asistencije po izboru u Srbiji i 2 u Evropi ako se dobro sećam.

Poslednja izmena:
Све је прилично закукуљено и замумуљено, што би се рекло - нетранспарентно.

A, kako mi koji nismo u A1 da kupimo Internacionalni+ paket kod Atlasa za 8490?:sneaky::D

Ja sam preko A1 uplatio "Pametno putno osiguranje"gde osim zdravstvenog osiguranja ima i neka osnovna pomoc na putu. 400din je dan za porodicni paket.

Upravo uplatio kod Tesle SRB+EU za 7998 rsd. Onaj kod sa popustom od 500 rsd vazi.
Tacno ovi iz prodaje imaju napamet naucenu pricu koji serviraju. Sta god da ih pitas da izlazi iz naucenog sablona pocinju da zamuckuju :)
Pitao sam za onih 200 e za popravku u servisu istog dana. Sta ako auto ne mogu da poprave istog dana zbog guzve i sl? Kaze nema veze pokrivamo tih 200e :D :D Pitao ih za rok za slepanje u Srbiju...koji je rok?Nemate u uslovima navedeni rok kao Atlas. Zamuckuje, kao pa to me niko nije pitao ali ide slep odmah, u najkracem roku :D
Dogovorio sam da ugovor krene da vazi za nekih 2 nedelje od uplate. Salju ugovor na mejl ali ti salju ugovor u papiru i karticu regularnom postom i navodno stize u roku od 14 dana. Mogu i brzom postom da posalju ali postarina je 350 rsd. U svakom slucaju po recima agenta nemoras imati ugovor i karticu kod sebe jer me oni imaju u svojoj bazi. U opstim uslovima pise da moras imati ugovor ili karticu kod sebe :D
Nadam se da mi nece ni trebati !!!!
PS. zaboravih da dodam da mi rekose da auto u slucaju kvara slepaju u ovlasceni servis do 200km iako to ne pise u opstim uslovima ( za inostranstvo to vazi).

Tesla ili Atlas za Evropu? I da li postoji neki paket kao kod Vozzi da se vezuje za vozaca, a da pokriva Evropu?

Uplatio Atlas Evropa Plus preko Grcka info broja.

Samo da dodam da za Tesla EU paket izgleda nema popravke od 200e.
Tih 200e se odnosi na dijagnostiku kvara u servisu.

Rešio sam malo AMSS opet da pregledam, i ne sećam se da je ovaj paket Premium Evropa bio pre mesec dana.

Tražim da nadomestim nešto posle Vozzi, i ovo mi deluje primamljivo. Plus što prijava slučaja može preko Mobilne aplikacije. Ima li ko iskustva sa time?

IMG_2932.png
IMG_2931.jpeg

Koliko se secam neko se zalio na AMSS da nece da se jave na telefon i cini mi se da je bio neki problem za vracanje u Srbiju. Uglavnom ako je verovati ucesnicima teme knjiga se svela na dva slova Atlas i Tesla :)

Koliko se secam neko se zalio na AMSS da nece da se jave na telefon i cini mi se da je bio neki problem za vracanje u Srbiju. Uglavnom ako je verovati ucesnicima teme knjiga se svela na dva slova Atlas i Tesla :)
Mada i Atlas i Tesla imaju toliko uslova i sitnih slova da uvek mogu da se ograde sa necim i nikom nista. Po meni je pomoc na putu ako ti guma ode a nemas rezervnu. Onda ako se pokvaris dodje slep i voze te u servis (po meni najbolje ovlasceni jer ovako mogu da te vode u servis kod "Mike" ako su u dilu sa ovim sto slepa).
I ako se slucajno desi nezgoda da ti dovezu auto kuci i to je to.

@Boki.N
Pozoveš se na grčka info i dobiješ 10% popusta na Euro+ paket i 3 meseca neke osnovne asistencije za Srbiju (valjda za Srbiju do 100km).

Na to sam mislio kad sam spomenuo Grcka Info

Da li je neko pitao da li mogu da se kombinuju paketi, da se kupi euro + paket i posebno paket za Srbiju, ukoliko se isplati da se kombinuju ponude partnera?

Преко Лидл апликације има Србија за неких 2500 (Атлас), али то онда у збиру опет испадне преко 8000, тако да дође на исто као интернационал+ (са неким попустом).

Преко Лидл апликације има Србија за неких 2500 (Атлас), али то онда у збиру опет испадне преко 8000, тако да дође на исто као интернационал+ (са неким попустом).
Vidio sam, izračunao, nego možda u nekom trenutku bude opcija da na taj način ostvariš neku dobru cjenu. Možda i da kombinuješ atlas, teslu, amc.. Što radi cjene, što radi uslova paketa, tj sitnih slova koji nam uzeše dane. 😂

Taj paket uz Linda kod je ograničen na 150km u Srbiji (oba pravca). Kliknite na ponudu gde je Lidl kod i sve je objašnjeno.

Možda za nekoga ko prelazi mnogo km po Srbiji i još pritom često menja automobile verovatno najbolji kombo je Atlas paket koji se vezuje za jmbg korisnika (5500) i ovaj Euro+ koji preko yettela sada izadje isto 5500.

Da li je neko pitao da li mogu da se kombinuju paketi, da se kupi euro + paket i posebno paket za Srbiju, ukoliko se isplati da se kombinuju ponude partnera?
Ako pitaš za Atlas, internacionalni paket bi trebalo da pokriva i Srbiju. Tako je bar meni objasnila komercijalista koja je zadužena za mene.

Nazad
Vrh Dno