Dok su bili popusti nije isao ispod 75$, sad ga nema ispod 85. Ti mozes da porucis da se kockas, ali suludo je cak i sa jednim promilom da zarobis pare.Pogledajte prilog 447631
Da li se isplati rizikovati (prodavnica bez ocena) i naruciti 3s za 58$, imam nekih kupona, izadje oko 30 i koji $..
Ili obican mx 3 za 48$, i jos neke gluposti, pa onda pacov izadje oko 20-25...
Skoro mi je stigao master 2s ali je neki bt edition, bez unifying recievera i u nekom zamenskom kucistu koje ima posebno da se naruci na aliju, pa otuda i bojazan...
Inace logi software i moj reciever ga prepoznaju regularno i deluje kao oridjidji, samo me to kuciste nervira...
Ajde suzdrzacu se...
Da ne klickes slucajno direktno na link preko kompjutera ili telefona i ides odmah na Buy Now?
Šalu na stranu, algoritam odlučuje koje će ti cene dati. Ono što sam provalio testirajući na svom nalogu (a posle sam uspešno ponovio na još dva naloga od rodbine) je da ukoliko se interesuješ za neke artikle, dakle da ih stavljaš u wishlist, cart, pretražuješ coins sekciju, vremenom će spuštati cenu ALI poenta je da se ne naručuje ništa određeni period.
Ono standardno da se samo stavi u wishlist odmah i ode na coins sekciju kod mene nije radilo i pisao sam o tome. Nakon što sam prestao da naručujem, vremenom su mi se popusti povećavali, jer algoritam primeti da nema finansijski benefit od tebe, pa počne da te navlači popustima. Takođe na mom nalogu ne dobijam ove popuste kao Lanikor i par drugih ljudi, ali dobijam za neke skuplje stvari, jer sam u poslednje vreme njih uzimao.
Dobio sam fine popuste na shake igri, koliko su pouzdani ovi prodavci da li su proizvodi originalni?
Pogledajte prilog 447728Pogledajte prilog 447729
I meni se danas isti problem desio. Prošli put je pomoglo brisanje keša, sad nije.Do juce sam imao preko coina popuste od 40% do 70%, a danas mi za iste proizvode izlazi od 5% do 10%, ako moze neko objasnjenje zbog cega to tako?
Kako objasniti pojavu, recimo, stoji popust na cenu od 36 dolara preko coinsa od 60%, a kad se izabere predmet popust bude svega 3 do 4 dolaraProsla je grupna faza EURO24 pa su cene otisle u aut, vratice se kroz neki dan, normalna pojava.
Cale koristi godinama Andis za brijanje lica, ja Kensen za brijanje glave, ne znam za koje brijanje ti treba. Andis kupljen kod nas, bio je ja mislim oko 80 evra, Kensen na Aliexpress je sada oko 50evra, sa popustima, kuponima, crni petak... cena ispadne negde oko 3500 bar sam ga tako ja uzeo.Moze neka preporuka za pouzdan el. brijac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari