Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Pogledajte prilog 447631

Da li se isplati rizikovati (prodavnica bez ocena) i naruciti 3s za 58$, imam nekih kupona, izadje oko 30 i koji $..
Ili obican mx 3 za 48$, i jos neke gluposti, pa onda pacov izadje oko 20-25...

Skoro mi je stigao master 2s ali je neki bt edition, bez unifying recievera i u nekom zamenskom kucistu koje ima posebno da se naruci na aliju, pa otuda i bojazan... :D
Inace logi software i moj reciever ga prepoznaju regularno i deluje kao oridjidji, samo me to kuciste nervira...
Dok su bili popusti nije isao ispod 75$, sad ga nema ispod 85. Ti mozes da porucis da se kockas, ali suludo je cak i sa jednim promilom da zarobis pare.

@budjoni

Trazi modele za koje mozes da nadjes testove i koji imaju jasnu specifikaciju

Evo "nabacacu" neke modele , proveri kakvi su

aliexpress.com/item/1005005511514405.html
aliexpress.com/item/1005005058330526.html

aliexpress.com/item/1005005061354906.html
aliexpress.com/item/1005005848364077.html
aliexpress.com/item/1005007018435986.html

aliexpress.com/item/1005006338305805.html

Asometech 100W GaN punjač sa 3 ulaza i displejom + kabl za 21€, neka rasprodaja:
aliexpress.com/item/1005005879644349.html

Imaju i 65W model za 13€ s kablom, kao i 140W za 29€ s kablom.

Piše da podržavaju QC4.0/PD/PPS...

Poslednja izmena:
Meni je sad ponovo aktivan 50% kupon, i bio je aktivan jedno vece i popusti su stvarno bili dobri, ali ovo sad kako sta... G502x je oko 4 hiljade recimo, a tad je bio oko 2700...

Aktivan je kupon sve vreme, samo nisu aktivne dobre cene sa pocetka :)

Ajde suzdrzacu se...

Da ne klickes slucajno direktno na link preko kompjutera ili telefona i ides odmah na Buy Now?
Šalu na stranu, algoritam odlučuje koje će ti cene dati. Ono što sam provalio testirajući na svom nalogu (a posle sam uspešno ponovio na još dva naloga od rodbine) je da ukoliko se interesuješ za neke artikle, dakle da ih stavljaš u wishlist, cart, pretražuješ coins sekciju, vremenom će spuštati cenu ALI poenta je da se ne naručuje ništa određeni period.

Ono standardno da se samo stavi u wishlist odmah i ode na coins sekciju kod mene nije radilo i pisao sam o tome. Nakon što sam prestao da naručujem, vremenom su mi se popusti povećavali, jer algoritam primeti da nema finansijski benefit od tebe, pa počne da te navlači popustima. Takođe na mom nalogu ne dobijam ove popuste kao Lanikor i par drugih ljudi, ali dobijam za neke skuplje stvari, jer sam u poslednje vreme njih uzimao.

Ne odgovorih.... Pratim ovu temu dugo, znam i za pristup preko kompa i za whishlist, trazenje kroz coins sekciju... Jednostavno ovih popusta ni kod mene nema. Ali eto, skoro sam naleteo na pristojan popust i uz kombinaciju kodova i coinsa uzeo mx master 2s i g304 za 50$. Inace imam desetak ovih kupona od 1$ ali ocigledno nema dzabalesku gluposti za mene... :D

A ponudu uz 50% nisam ni imao posle te veceri kad su bili super popusti... Do jutros...

Napisao sam recenziju za jedan NVME sa Allija, možda nekom bude interesantno

Neka preporuka za PCI-E adapter za 4 ili više NVME diskova. Što brži, što pouzdaniji, i naravno da ne košta previše ali mora ni biti super jeftin.

Dobio sam fine popuste na shake igri, koliko su pouzdani ovi prodavci da li su proizvodi originalni?
IMG_6224.jpegIMG_6225.jpeg

Kada je poslednji put Factory Collected store slao za Srbiju?

Do juce sam imao preko coina popuste od 40% do 70%, a danas mi za iste proizvode izlazi od 5% do 10%, ako moze neko objasnjenje zbog cega to tako?

Probaj da obrišeš keš i podatke i da se uloguješ ponovo.

Prosla je grupna faza EURO24 pa su cene otisle u aut, vratice se kroz neki dan, normalna pojava.

Kod mene je taj problem sa novcicima vec skoro mesec dana,i za sad nemam resenja.

Mislim da je kod većine tako, popusti su trenutno beznačajni.

Već sam pisao o tome, klasična Ali prevara.
Kačio sam ovde da čak pišu na coin stranici da imaš free shipping a kad udjes na item nigde u ponudi ne možeš da nađeš free opciju.
Svačim se kinezi služe da te navuku da kupiš ako ne obraćaš pažnju.

Preskoci Rockchip i Allwinner u bilo kojoj formi, za te pare imas proveren Vontar W2 i apsolutno ne vredi rizikovati sa bilo cim drugim u tom rangu.

Moze neka preporuka za pouzdan el. brijac?

Moze neka preporuka za pouzdan el. brijac?
Cale koristi godinama Andis za brijanje lica, ja Kensen za brijanje glave, ne znam za koje brijanje ti treba. Andis kupljen kod nas, bio je ja mislim oko 80 evra, Kensen na Aliexpress je sada oko 50evra, sa popustima, kuponima, crni petak... cena ispadne negde oko 3500 bar sam ga tako ja uzeo.

Nazad
Vrh Dno