Ne vredi ti da gledaš ove cene što dobija @Lanikor Već sam pisao da je strogo čuvana tajna da mu je Džek Ma rođak sa dalekog istoka.Meni nista nije po tim cenama... Sve mi skida po 0.07 na coinse, a imam preko 8000...
Odličan.
Isto druze i ja dobio taj "popust", cene redovne ne znam koja im je foraZar su ovo cene sa mojim kuponom 50% ?
Deluju mi kao redovne…Pogledajte prilog 447513
Mozes li link da prosledis? Nalazim samo u jednoj radnji(da je veci broj recenzija).Ja sam izvukao bio vaučer od 20$, pa sam kupio miš koji gledam od kako je prva serija izašla. S obzirom koja je cena kod nas...
Ti kuponi su mi zapravo jako dobro dosli, jer sam ih koristio za sve one sitnice i gluposti od po 1$ i kada primenim kupon od 1$, na kraju platim robu 0.10 u prosekuKoja prevara ovi kuponi za treskanje telefona kaf padne gol. Istu cenu mi daje i kad promenim kupon i bez.
Poskupeo je.Mozes li link da prosledis? Nalazim samo u jednoj radnji(da je veci broj recenzija).
Da, sad sa vaucerom izadje 65$Poskupeo je.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $85.69 54% Off | Logitech MX Master 3S Wireless Bluetooth Mouse High End Cross Screen Laptop
![]()
Logitech MX Master 3S Wireless Bluetooth Mouse High End Cross Screen Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sto je opet dobra cena po mom mišljenju... E sad ako ti nije hitan i da čekaš neke coinse možda možeš da dobacis cenu, ali pre će ti isteći kupon nego da dočekaš opet sniženje, mada ko zna..Da, sad sa vaucerom izadje 65$
Cekacu ga do zadnjeg momenta pa cu odluciti, hvala ti za link.Sto je opet dobra cena po mom mišljenju... E sad ako ti nije hitan i da čekaš neke coinse možda možeš da dobacis cenu, ali pre će ti isteći kupon nego da dočekaš opet sniženje, mada ko zna..
Dodatno, taj ekskluzivni 50% kupon je u početku važio samo 24h od trešenja, pa ga verovatno i dalje tako računaju iako je ostao zaglavljen svima.Problem je sto se svima taj kupon "zaglavio" i nije postao neaktivan kad smo ga iskoristili.
Ko ga nije iskoristio dok je trajao Summer Sale, sad mu stoje "normalne" cene kao da gleda cene bez kupona.
Iste te cene su bile prikazane kad se iskoristi kupon, pa se udje opet u kupon, odnosno listu proizvoda koje nudi kupon i gledaju pojedinacni proizvodi, samo nisu bile prikazane odmah u toj listi nego tek kad se udje u neki proizvod sa liste.
Ukratko, ili im opet baguje kupon ili Kinezi nisu deaktivirali prikaz ili nesto u tom stilu.
Ako veceras neko dobije Big Save kupon videcemo da li ce da mu stoje originalne cene ili umanjene cene kad se otvori proizvod sa lopte.
da nije ovajDa li je neko kupovao tastaturu? Imam vaucer 20$ pa bih mozda uzeo ovo i onaj tv box sto je slan ovde ako uspem da nađem u porukama, ili ako nekoga ne mrzi da mi pošalje
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $41.56 57% Off | Machenike K500W Wireless Mechanical Keyboard Hot Swap Tri-mode 94 Keys RGB Backlit Gaming Keyboard for PC Gamer Laptop
![]()
Machenike K500W Wireless Mechanical Keyboard Hot Swap Tri-mode 94 Keys RGB Backlit Gaming Keyboard for PC Gamer Laptop
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sto je najgore takvi likovi ti cesto daju pravi DHL broj za posiljku koja ide u Srbiju . Pa onda ti ljubazna teta iz DHLa mejlom potvrdi da posiljka nije za tebe i ti to prilozis uz dispute.@Mihailo02
Iz radnje bez ocena ili skoro otvorene ne bih nikad narucio, kakva god da je cena. Prosto ako izgleda previse dobro da bi bilo istinito, tako je.
Edit: free shipping fedexom ili dhlom na aliex ne postoji, mozda ako je sam proizvod 300+ dolara pa ga ukalkulisu u cenu samog proizvoda. Zaobidji ovo.
To znam, dobije se dispute, ali sto da se muci i zarobi novac bezveze.Sto je najgore takvi likovi ti cesto daju pravi DHL broj za posiljku koja ide u Srbiju . Pa onda ti ljubazna teta iz DHLa mejlom potvrdi da posiljka nije za tebe i ti to prilozis uz dispute.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari