Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni nista nije po tim cenama... Sve mi skida po 0.07 na coinse, a imam preko 8000...
Ne vredi ti da gledaš ove cene što dobija @Lanikor Već sam pisao da je strogo čuvana tajna da mu je Džek Ma rođak sa dalekog istoka. :)

Šalu na stranu, algoritam odlučuje koje će ti cene dati. Ono što sam provalio testirajući na svom nalogu (a posle sam uspešno ponovio na još dva naloga od rodbine) je da ukoliko se interesuješ za neke artikle, dakle da ih stavljaš u wishlist, cart, pretražuješ coins sekciju, vremenom će spuštati cenu ALI poenta je da se ne naručuje ništa određeni period.

Ono standardno da se samo stavi u wishlist odmah i ode na coins sekciju kod mene nije radilo i pisao sam o tome. Nakon što sam prestao da naručujem, vremenom su mi se popusti povećavali, jer algoritam primeti da nema finansijski benefit od tebe, pa počne da te navlači popustima. Takođe na mom nalogu ne dobijam ove popuste kao Lanikor i par drugih ljudi, ali dobijam za neke skuplje stvari, jer sam u poslednje vreme njih uzimao.

Gruva gruva, napumpao dušek za 4-5 minuta.
Nisam stigao tj video na vreme pre odmora da uzmem onu neku malu pumpu baš za dušeke i slično, ali i ovaj radi posao, malo se dernja, ali radi 👍

Prilozi

• 17193125645033553840493850768005.jpg
    17193125645033553840493850768005.jpg
    144.1 KB · Pregleda: 111
Brzina mu nije jaca strana. Cini mi se da u onom rezimu za lopte sporije radi pa ga prebacio u rezim za bicikl, mozda se tripujem ali kao da nesto brze puni duseke tad.

Problem je sto se svima taj kupon "zaglavio" i nije postao neaktivan kad smo ga iskoristili.

Ko ga nije iskoristio dok je trajao Summer Sale, sad mu stoje "normalne" cene kao da gleda cene bez kupona.

Iste te cene su bile prikazane kad se iskoristi kupon, pa se udje opet u kupon, odnosno listu proizvoda koje nudi kupon i gledaju pojedinacni proizvodi, samo nisu bile prikazane odmah u toj listi nego tek kad se udje u neki proizvod sa liste.

Ukratko, ili im opet baguje kupon ili Kinezi nisu deaktivirali prikaz ili nesto u tom stilu.

Ako veceras neko dobije Big Save kupon videcemo da li ce da mu stoje originalne cene ili umanjene cene kad se otvori proizvod sa lopte.

Da, sad sa vaucerom izadje 65$
Sto je opet dobra cena po mom mišljenju... E sad ako ti nije hitan i da čekaš neke coinse možda možeš da dobacis cenu, ali pre će ti isteći kupon nego da dočekaš opet sniženje, mada ko zna..

Problem je sto se svima taj kupon "zaglavio" i nije postao neaktivan kad smo ga iskoristili.

Ko ga nije iskoristio dok je trajao Summer Sale, sad mu stoje "normalne" cene kao da gleda cene bez kupona.

Iste te cene su bile prikazane kad se iskoristi kupon, pa se udje opet u kupon, odnosno listu proizvoda koje nudi kupon i gledaju pojedinacni proizvodi, samo nisu bile prikazane odmah u toj listi nego tek kad se udje u neki proizvod sa liste.

Ukratko, ili im opet baguje kupon ili Kinezi nisu deaktivirali prikaz ili nesto u tom stilu.

Ako veceras neko dobije Big Save kupon videcemo da li ce da mu stoje originalne cene ili umanjene cene kad se otvori proizvod sa lopte.
Dodatno, taj ekskluzivni 50% kupon je u početku važio samo 24h od trešenja, pa ga verovatno i dalje tako računaju iako je ostao zaglavljen svima.

Prilozi

• Screenshot_20240625_151206.jpg
    Screenshot_20240625_151206.jpg
    143.8 KB · Pregleda: 73
Da li je neko kupovao tastaturu? Imam vaucer 20$ pa bih mozda uzeo ovo i onaj tv box sto je slan ovde ako uspem da nađem u porukama, ili ako nekoga ne mrzi da mi pošalje

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $41.56 57% Off | Machenike K500W Wireless Mechanical Keyboard Hot Swap Tri-mode 94 Keys RGB Backlit Gaming Keyboard for PC Gamer Laptop

Ja upravo izvukao 50% kupon,u ponudi su mi izmedju ostalog anker q30 slusalice i daje mi cenu 5300,a kada udjem regularno na te slusalice cena je 6300 tako da nemam pojma kako oni to obracunavaju.

Lose su cene, sacekaj da prodje 09:00 sutra pa opet pogledaj ako ti je kupon validan nekoliko dana

Kakvi prevaranti,em mi ukinuli one dobre popuste sa novcicima em me sad zezaju sa ovim kuponom :)
Moracu malo da ih oladim sa kupovinom.

Ima li neko ovakav punjač, vredi li? Treba mi neki takav za kuću, sa makar šest izlaza.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,204.97 59%OFF | 268W Desktop GaN Charger 8-port USB Type C PD Charger Fast Charge 3.0 USB Type C Fast Charger Mobile USB Charger

Screenshot_20240625_214639_AliExpress.jpg

Da li se isplati rizikovati (prodavnica bez ocena) i naruciti 3s za 58$, imam nekih kupona, izadje oko 30 i koji $..
Ili obican mx 3 za 48$, i jos neke gluposti, pa onda pacov izadje oko 20-25...

Skoro mi je stigao master 2s ali je neki bt edition, bez unifying recievera i u nekom zamenskom kucistu koje ima posebno da se naruci na aliju, pa otuda i bojazan... :D
Inace logi software i moj reciever ga prepoznaju regularno i deluje kao oridjidji, samo me to kuciste nervira...

Poslednja izmena:
Tražiš garanciju ili moralnu podršku?

@Mihailo02
Iz radnje bez ocena ili skoro otvorene ne bih nikad narucio, kakva god da je cena. Prosto ako izgleda previse dobro da bi bilo istinito, tako je.

Edit: free shipping fedexom ili dhlom na aliex ne postoji, mozda ako je sam proizvod 300+ dolara pa ga ukalkulisu u cenu samog proizvoda. Zaobidji ovo.

Da li je neko kupovao tastaturu? Imam vaucer 20$ pa bih mozda uzeo ovo i onaj tv box sto je slan ovde ako uspem da nađem u porukama, ili ako nekoga ne mrzi da mi pošalje

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $41.56 57% Off | Machenike K500W Wireless Mechanical Keyboard Hot Swap Tri-mode 94 Keys RGB Backlit Gaming Keyboard for PC Gamer Laptop
da nije ovaj

@Mihailo02
Iz radnje bez ocena ili skoro otvorene ne bih nikad narucio, kakva god da je cena. Prosto ako izgleda previse dobro da bi bilo istinito, tako je.

Edit: free shipping fedexom ili dhlom na aliex ne postoji, mozda ako je sam proizvod 300+ dolara pa ga ukalkulisu u cenu samog proizvoda. Zaobidji ovo.
Sto je najgore takvi likovi ti cesto daju pravi DHL broj za posiljku koja ide u Srbiju . Pa onda ti ljubazna teta iz DHLa mejlom potvrdi da posiljka nije za tebe i ti to prilozis uz dispute. ;)

Sto je najgore takvi likovi ti cesto daju pravi DHL broj za posiljku koja ide u Srbiju . Pa onda ti ljubazna teta iz DHLa mejlom potvrdi da posiljka nije za tebe i ti to prilozis uz dispute. ;)
To znam, dobije se dispute, ali sto da se muci i zarobi novac bezveze.

Nazad
Vrh Dno