Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Gledao sam na Tiktoku video za to, neki kinez kupuje tako te stvari sto se reklamiraju i za to je napravio video, tesko smece.

Stiglo ovo cudo danas, odlicno pumpa gume za bicikl, neverovatno brzo postigne zadati pritisak.

Napumpan i jedan mali pojas/dusek, i to lepo pumpa samo sam morao sporije.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $21.04 50%OFF | Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate

20240624_124140.jpg

Preporuka za neki USB Bluetooth za desktop? Treba mi čisto da mogu da povežem miša i tastaturu preko, možda i neki transfer fajla na brzaka, nešto manje.
Pogledaj Baseus obavezno.Imao sam Ugreen i nije se proslavio,crkao.Posle njega sam uzeo Baseus i radi i dan danas.

Koji je najpovoljniji pametni sat/narukvica, a da može da meri pređenu distancu prilikom šetnje/trčanja? Poželjno da se vidi odmah na satu bez potrebe da se nosi i telefon s aplikacijom.

Zar su ovo cene sa mojim kuponom 50% ?
Deluju mi kao redovne…IMG_0566.png

Mnogo cekas... Cim je prosao Summer Sale pogorsale su se cene svemu.

Mozda ih opet vrate nazad od sutra, ko zna.

Ja sam izvukao bio vaučer od 20$, pa sam kupio miš koji gledam od kako je prva serija izašla. S obzirom koja je cena kod nas...

Prilozi

• IMG_7435.jpeg
    IMG_7435.jpeg
    92.8 KB · Pregleda: 191
  • IMG_7436.png
    IMG_7436.png
    146.9 KB · Pregleda: 163
Dobro si prošao za Master 3S, kad sam ja naručivao bio je skuplji pa sam ga propustio i uzeo jeftinijeg brata.

Prilozi

• IMG_20240624_234015.jpg
    IMG_20240624_234015.jpg
    60.3 KB · Pregleda: 153
  • IMG_20240624_234122.jpg
    IMG_20240624_234122.jpg
    96.5 KB · Pregleda: 107
Koja prevara ovi kuponi za treskanje telefona kaf padne gol. Istu cenu mi daje i kad promenim kupon i bez.

Stiglo ovo cudo danas, odlicno pumpa gume za bicikl, neverovatno brzo postigne zadati pritisak.

Napumpan i jedan mali pojas/dusek, i to lepo pumpa samo sam morao sporije.

US $21.04 50%OFF | Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate

Pogledajte prilog 447493
Ja sam bas juce doduvavao gume na autu, sve 4 su bile ispod zadatog, jedna je bila cak na 1.6 (duvam sve 4 na 2.3). Odradio je posao, ali nije bila bog zna koja brzina, cak mozda mu i vise trebalo da naduva sa 1.9 nego sa 1.6.

Posle svakog koricenja, napunim bateriju i tako ga je uvek spreman da doduva sigurno sve 4 gume.

Posto je prosao summer sale, juce bilo zezanje sa kuponima od 1 usd (sa shake igrice) i novcicima:
SmartSelect_20240624_122304_AliExpress.jpg

Ја имам ваучере од 2$ и 5$ али неће да ми их урачуна кад нађем 1 артикал преко те цифре. Оне од 1$ сам искористио.
Јел има цифра преко које мора да буде артикал да би се искористио, пошто на купону пише само да је за 1 артикал а не и колико мора да кошта?

Ја имам ваучере од 2$ и 5$ али неће да ми их урачуна кад нађем 1 артикал преко те цифре. Оне од 1$ сам искористио.
Јел има цифра преко које мора да буде артикал да би се искористио, пошто на купону пише само да је за 1 артикал а не и колико мора да кошта?
Za 2 dolara je preko 19 usd, a za 5 preko 29, bar ja takve imam, sa shake igre.

Pise lepo kad izadje vaucer

1 za 1.01+
2 za 19+
5 za 29+
20 za 60+
100 za 300+

Ti su se pojavljivali do sad

Ja sam bas juce doduvavao gume na autu, sve 4 su bile ispod zadatog, jedna je bila cak na 1.6 (duvam sve 4 na 2.3). Odradio je posao, ali nije bila bog zna koja brzina, cak mozda mu i vise trebalo da naduva sa 1.9 nego sa 1.6.

Posle svakog koricenja, napunim bateriju i tako ga je uvek spreman da doduva sigurno sve 4 gume.
Sto se mene tice neka ih naduvava sporije, samo da ih uspesno naduva.

Cale mi rece da montiram pistolj za farbanje na njega cim ga je video :)

Ako je od ~6$ do ~11$ to je popust cena.

Neke gluposti za 1$ EURO kupon, cene su bile jos bolje dok je trajao Summer Deals ali su i dalje ok:

Mala magnetna lampa (valjda je magnetna), ispadne 0.32$ kroz Coins

US $3.48 50%OFF | Rechargeable Camping LED Flashlight Work Light with Magnet and Hook IP64 Waterproof 5 Lighting Modes Suitable for Night Work

Uvek neugodni Aneng Unimer, sad ide i crveni po istoj ceni - 0.80$

US $4.74 50%OFF | ANENG DM850 1999 Counts Digital Multimeter Eletric Professional Automatic AC/DC Votage Tester Current Ohm Ammeter Detector Tools

Multipraktik alatka za sve i svasta za kampere, 0.70$

US $4.48 50%OFF | Portable Camping Hiking Traveling Pinic Shovel Multifunctional Ordnance Shovel Survival Outdoor Equipment Garden Tool Shovel

LED osvetljenje ako neko hoce fizicke barove iz ekvilajzera, oko 20ak centi koliko vidim

US $2.27 50%OFF | Smart RGB Symphony Sound Control LED Light Music Rhythm Ambient Pickup Lamp App Control For Compute Gaming Desktop Decor

Srafciger sa 16 nastavaka ala pijac buvljak, oko 85 centi, ovo i nije neka cena ali ajde

US $3.18 50%OFF | Creative 32 In 1 Screwdriver Set Precision Mini Magnetic Screwdriver Bits Kit Phone Mobile IPad Camera Maintenance Tool Repair

25 u 1 set srafciger sa bitovima, nije bas bajna ocena ali opet 0.99$

US $2.61 50%OFF | Mini Precision Screwdriver Set 25 in 1 Electronic Torx Screwdriver Opening Repair Tools Kit for iPhone Camera Watch Tablet PC

Kamp sijalica za 0.12$, dobra je i kad nestane struje.

US $2.96 50%OFF | Solar LED Camping Light Waterproof Rechargeable Tent Lamp Portable Lanterns Outdoor Emergency Lights Market Energy Saving Bulb

Meni nista nije po tim cenama... Sve mi skida po 0.07 na coinse, a imam preko 8000...

Ajde suzdrzacu se...

Da ne klickes slucajno direktno na link preko kompjutera ili telefona i ides odmah na Buy Now?

Vrh Dno