Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
A ja sam mislio na Zephirus G14 pošto znam da si ga i ranije pominjao...😇
Ništa skraćeno, na ovu aždaju sam mislio...
Marti već objasnio, jedino što nije stavio za open box nego baš brand new...Gde ima to sve za 1500$? 😂
Kad baš spomenu egzotiku, ja se upecao.😁Sad si me razočarao, ja sam mislio da ćeš pazariti nešto egzotično što ovde niko nema pa da iz prve ruke čujemo kako je a ti ziheraš ideš na sigurno...😂
Za hrpu softvera i alata nema native podrske, ili ima native podrske ali su performance suboptimalne u odnosu na ono sto Intel/Ryzen trenutno nudi (ako je potreban Windows/Linux laptop).Zašto ne prebacite fokus na Elite X procesore?
Po meni trajanje baterije i sleep mode (pravi sleep mode a ne ovo smeće u zadnjih 10 godina) je Best buy...
A asus tuf, sa 3060 grafikom?Dno klasa otprilike, sve ostalo u skladu sa tim
Ako je sa amd verzija onda superA asus tuf, sa 3060 grafikom?
Victus ti je plastikaner sa losim hlađenjem, ispranim ekranom + slabe sarke. Od HP-a sto se tice geming serije samo Omen, mada ni oni nisu nesto u zadnje vreme pored drugih marki.Treba mi mišljenje za hp victus laptopove, pre svega kakav je kvalitet izrade, da li su pouzdani i sl?
Bolje gledaj Lenovo Legion sa 3060 6GB 130W ili sa RX 6600M 8GB 120W.A asus tuf, sa 3060 grafikom?
Imao sam prilike da probam obe serije. Meni su tu negde po pitanju kvaliteta. Ne svidjaju mi se tastature i touchpad, ali verovatno jer sam navikao na thinkpad.Generalno, kako vam se čini serija Lenovo ThinkBook 16 G6 u odnosu na IdeaPad Slim 5 (kućište, baterija, tastatura)?
Znam da je Legion odličan, ali je kod nas preskup, a nemam nikog da mi nabavi napolju, tipa USA. :/Victus ti je plastikaner sa losim hlađenjem, ispranim ekranom + slabe sarke. Od HP-a sto se tice geming serije samo Omen, mada ni oni nisu nesto u zadnje vreme pored drugih marki.
Bolje gledaj Lenovo Legion sa 3060 6GB 130W ili sa RX 6600M 8GB 120W.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari