Koliko znam, Lenovo internacionalna garancija vazi kod nas preko serijskog broja. Ja sam pre par godina reklamira thinkpad dock bez racuna.Legion je sam po sebi proveren...posebno ti 2021, 2022 modeli...sprave su tenk. Uvek možeš gledati oglase gde je nešto kupljeno kod nas, ima fiskalni i preostalu garanciju.
Ne vazi za Legion, Yoga, ideapad idr.. Internacionalna garancija vazi samo za ThinkPad i ThinkBook.Koliko znam, Lenovo internacionalna garancija vazi kod nas preko serijskog broja. Ja sam pre par godina reklamira thinkpad dock bez racuna.
Kolega ima P14s G3. Koristi ga za virtuelizaciju i zadovoljan je. Kao i svaki thinkpad, napravljen da traje i radi. Po meni je P14s u stvari T14s sa diskretnom grafikom.Planiram da kupim malo ozbiljniji laptop za CAD rad, a opet da bude koliko toliko prenosan, da li neko ima iskustva sa Lenovo Thinkpad P14s i P16s modelima, koji se deklarišu kao prenosne radne stanice? Iako je težina od 1.7kg pa na gore.
Za ovo bi bilo korisno da se napravi posebna tema ili da se postavi u prvi komentar ove teme.Ne vazi za Legion, Yoga, ideapad idr.. Internacionalna garancija vazi samo za ThinkPad i ThinkBook.
Ja sam Yogu reklamirao kod nas bez problema, kupljen u US, samo je trebalo priloziti i racun.Ne vazi za Legion, Yoga, ideapad idr.. Internacionalna garancija vazi samo za ThinkPad i ThinkBook.
Ovaj laptop je verovatno iz Norveske, Svedske po tastaturi. Ali negativne ocene su bas negativne + prodavac je serviser i zna da zameni maticnu plocu. Nov takav laptop kod nas je 1700-1800e. Vise bih voleo da je I7-13700HX koji ja jaci i moze da se undervoltuje dok ovaj ryzen 7745Hx u svakoj recenziji ide na 100C i to duze vreme.Ako je stvarno sve tako, zaista odlična kupovina (na stranu što nije usa layout i što prodavac ima 3 negativne)!
BIOS se lako proveri, mada R7 7745HX je rerna u tom laptopu. Proverio sam na lenovo sajtu laptop je kupljen 15.12.2022 u Svedskoj.Sve i da je zamenjena ploca, ukoliko je sve ispravno, meni ne bi smetalo za te pareBitnije mnogo da bios npr nije zakljucan i sl.
Nordic: Švedska, Danska, Norveška može biti...
Ovaj laptop deluje zanimljiv pogoto sa R7 7745HX i 4070 sa tom cenom.
Only 1% of Sweden’s trash is sent to landfills. By burning trash, another 52% is converted into energy and the remaining 47% gets recycled. The amount of energy generated from waste alone provides heating to one million homes and electricity to 250,000.
Nevezano za temu, koliko god glupo zvucalo, na amd uvek ubasim boost i dobijem 15-20 stepeni manju temperaturu (ovde bi bilo i vise sigruan sam). Sasvim lepo radi i na def brzinama dok se fan daleko manje "dere".BIOS se lako proveri, mada R7 7745HX je rerna u tom laptopu. Proverio sam na lenovo sajtu laptop je kupljen 15.12.2022 u Svedskoj.
Gledam recenziju na gizmosliptech-u gde laptop na R23 Cinebench testu 10 min visi na 100C. Na notebookcheck recenziji ide na 100C. Ovo ti je "R7 7700X" PC cip u laptopu koji ne drzi dugo bateriju zbog toga sto je chiplet.
Konačno stiglo sokoćalo, pa evo par sličica.Kad baš spomenu egzotiku, ja se upecao.😁
Sutra ili prekosutra bi trebao da stigne novi XPS 16” sa Ultra 9 185H procesorom, RTX4070, 64GB DDR5, 4TB M.2 i OLED UHD+ Infinity Edge Touch ekranom.
Plaćen još 2. juna i još uvek ga čekam. Najgore od svega što ću morati da se drndam sa Dell-om da mi vrate oko 700e pošto su u međuvremenu oborili cenu, a imam pravo na to po njihovoj politici zaštite kupca: "If you see a lower price on Dell.com for a product you bought from Dell in the 30 days after your purchase, we will refund the difference", pa ću videti šta će od toga ispasti. Osećam da će biti nategnuto, pošto sam sa njima već prošao neke peripetije, ali o tom potom.😉
Ne znam da li je prodavac bezobrazniji ili nepismeniji ali kako god okreneš lik je za izbegavanje u širokom luku!Nevezano za temu, koliko god glupo zvucalo, na amd uvek ubasim boost i dobijem 15-20 stepeni manju temperaturu (ovde bi bilo i vise sigruan sam). Sasvim lepo radi i na def brzinama dok se fan daleko manje "dere".
Vezano za temu, kada sam procitao negativne recenzije, shvatio sam da od ovog prodavca ne bi kupio ni za upola ovih para!
@mad_skillz aposlutno 4070 najgora (najplacenija) investicija pored 4090.
Nije ta mobilna 4070 grafa toliko loša koliko bi ljudi voleli da je jeftinija i još bolja 😁Nije li bio neki narativ (ispravite me molim vas ako gresim) da je RTX4070 8Gb valjda najlosija bang-per-buck kupovina od RTX4xxx serije.
Sto zbog broja vati, sto zbog odnosa performansi. Valjda se gadja ili 4060 8Gb ili 4080, il je to bilo za druge kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari