Baš bih voleo da naprave takav eksperiment sa all in exy...ne znam šta bi ih izvuklo iz tog debakla!^ ako ubace u celu S seriju exynos potpisali su smrtnu presudu sebi.
Pa u evropi su u tom debaklu pre S23 bili jos od negde tipa S6, zadnji da je bio Snapdragon je S5 bio, koji je po mnogima i vrhunac bio serije, posle toga je krenulo sa removeable baterijama..pa 3.5mm..pa na kraju microSD nagrabusio..i ujedno exynosi krenuli da kaskaju opasno za SD verzijama..pa su opet preziveli i rekordno se prodavali (S20..S21..S22 serije sve super).Baš bih voleo da naprave takav eksperiment sa all in exy...ne znam šta bi ih izvuklo iz tog debakla!
Ma sta preskaces, juris na oglase nekog sa USA trzista i cao.S24 i 24+ imaju Exynos 2400, Ultra jedino ima Snap.... tako da preskacem S24...
Kakav vam je prijem signala, posto me je najvise to brinulo kod Esinosa ??Ja ne vidim nikakav debakl 😁, mozda kod vas par forum entuzijasta , s24 je prodavaniji od s23 pa nikom ništa, btw enjoying my s24+ snapdragon...
U svakom slučaju biće sigurno s25 negde sa snapom, a ako bude samo exynos preskače se do snap verzije
Ovo u slucaju da novi exy bude debakl u sta čisto sumnjam.
Drugar je uzeo mali s24 snap i prezadovoljan je. Dobro je samo da uvek ima mogućnost izbora...
Jedino sto sam primetio kod mene ,hoće da kad gledam youtube da zabode .Nesmem staviti na 1080p ,max 720p.Obe su mi kartice mts.To zabode kući,po gradu je top .Na lokaciji gde zabode,sa predhodnim H70 nije se dešavalo i lagano moglo gledati 1080p.Sto se tice poziva ,sve je super .Uvek dostupan .Obe kartice radi volteKakav vam je prijem signala, posto me je najvise to brinulo kod Esinosa ??
Mislim da je to do brzine neta..Jedino sto sam primetio kod mene ,hoće da kad gledam youtube da zabode .Nesmem staviti na 1080p ,max 720p.Obe su mi kartice mts.To zabode kući,po gradu je top .Na lokaciji gde zabode,sa predhodnim H70 nije se dešavalo i lagano moglo gledati 1080p.Sto se tice poziva ,sve je super .Uvek dostupan .Obe kartice radi volte
Generalno samo preporuke imam za Baseus, ali ovaj model sam 2020. uzeo jos i nije izdrzao 3 godine a da pritom nije nesto previse setan iz sobe u sobu, na putovanja, i tako to. Odvojio se donji deo gde su 2 pronga za uticnicu, lepio sam ga bio jednom 2022. ali nije izdrzao bio poslednjih par meseci. Moguce je da su popravili u narednim revizijama, ali mi je mnogo lepsa i bolja varijanta od 800din, Ikea SJOSS, i njihov type-c kabl od 300din, samo treba imati nekog ko ide u Ikeu kolima da pokupi par komada.Za 20 evrica(bio neki popust sad je 22e i postarina fraj) odlican punjac 65W GaN, ima jedan usb A i dva usb C prikljucka, puni S24U na super brzo sa ovim kablom(usb-c na usb-c) koji dolazi u pakovanju. Ima ga podosta bas je tezak predpostavljam da je to neko merilo bar tako kazu ovde po forumu. Naravno zasluzan je kinez Ali.![]()
Ja koristim essanger od 100w imam i od 20w inace u ikei imas trenutno samo 45w bas sam danas za nekoga uzimao a imam isto i od 30w i 45w varijantu za sebeGeneralno samo preporuke imam za Baseus, ali ovaj model sam 2020. uzeo jos i nije izdrzao 3 godine a da pritom nije nesto previse setan iz sobe u sobu, na putovanja, i tako to. Odvojio se donji deo gde su 2 pronga za uticnicu, lepio sam ga bio jednom 2022. ali nije izdrzao bio poslednjih par meseci. Moguce je da su popravili u narednim revizijama, ali mi je mnogo lepsa i bolja varijanta od 800din, Ikea SJOSS, i njihov type-c kabl od 300din, samo treba imati nekog ko ide u Ikeu kolima da pokupi par komada.
Ne znam.Dok sam imao Honor 70 ,nisam imao tih problema na istoj lokacijiMislim da je to do brzine neta..
Sa koje mreže i kada si sklopio ugovor?Stigli pokloni.
Mts, ima okruglo dva meseca.Sa koje mreže i kada si sklopio ugovor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari