Zahvaljujući tebi poručio sam F2 Pro.
Možeš li da mi daš više detalja pre svega oko ovog modovanja. Nisam razumeo da li može naknadno da se moduje ili mora pri prvoj registraciji?
Takođe, kako si ga ti u startu podesio i kakvi su ti utisci sada posle nekog vremena korišćenja?
I još jedno pitanje... Ako nije tajna, gde ga uglavnom voziš? Ne mora grad, nego da li ima uzbrdica, da li se pridržavaš da voziš isključivo po kolovozu i sl?
Unapred hvala.
🤗
nek si ga uzeo, odličan trotinet.
možeš pri svakoj registraciji na aplikaciju, što će reći, možeš da ga registruješ, izbaciš iz aplikacije i onda ponovo ako si zeznuo nešto.
isprati ovo uputstvo, 2 minuta posla.
što se vožnje tiče, idem na 32kmh uvek, mada u šugavom Pančevu imaš jednu normalnu stazu za bicikle, sve ostalo krš i lom sa rupama i neravninama tako da retko gde i možeš po stazi da razviješ tu brzinu a da je vožnja prijatna.
na putevima je 32kmh i malo i bilo bi super da može da ide 40, 45, da bar možeš brže da pobegneš i skloniš se od automobila, ovako si spora pokretna meta ali šta sad, ni bajsem ranije nisam bio brži 😂
a vozim gde stignem, u prometnim glavnim ulicama u centru se mučim po trotoarima pa se laktamo pešaci, biciklisti i mi, čim izađem odatle i po naseljima, idem kolovozom.
jedino brdo koje imam je nadvožnjak uz koji ide punom brzinom bez problema.
kad se baterija malo isprazni, ide 25, 26kmh uz nadvožnjak što je opet super.
jedino podešavanje koje će ti možda biti zanimljivo jeste energy regen, tj. koliko brzo koči sam kad pustiš gas.
na trotoaru je super da brže koči ali na biciklističkim stazama i putevima ume malo da prevari i previše uspori.
šteta što nema neka prečica da se na samom trotinetu to menja nego mora preko aplikacije.