Nije ni to velik problem, jer ce pokusati sutra ponovo. Druga opcija je da nazoves kurira cim izadjes iz toaleta, jer se cesto desi da je kurir tek dva ulaza dalje ili u sledecoj ulici na 2 minuta od tvoje adrese pa mozes da odes po paket.Jedini problem koji se moze smatrati problemom, a kojeg svi generalno imamo je taj sto se moras javiti odma kad te zovu da se paket ne bi vratio jer drugi put te zvati nece, sto znaci da i kad se ide u toalet mora se nositi telefon. Mislim, mozda je to nekome postala praksa kad ide u toalet da nosi telefon kako bi ubio dosadu ali meni nije. 😅
Ima li iko drugi da ode na paketomat?Izvinjavam se ako je vec pitano, ali sta se desava ako mi je UC posiljka poslata na paketomat, a ja nisam u mogucnosti da pokupim do zadatog roka? Posto sam iz NS, da li cu moci da pokupim posiljku u glavnoj posti?
Bolje zaduzi ako imas koga, posle mu uci u trag "nemoguce", bez obzira sto je stavljen, pa izvadjen iz paketomata novosadjani to krste kao neregistrovana i jelte nema pracenja. Drugim recima, oni niti znaju sta su stavili u paketomat, niti sta izvadili.Uhh nadao sam se da ce ga izvaditi iz paketomata i predati u postu gde mogu posle da ga preuzmem. Ali ako to nije slucaj, zaduzicu vec nekoga da ga uzme iz paketomata.
Od kog datuma važe ove cene?❌❌❌Нове цене ЦЦ пакета❌❌❌
![]()
На ценовнику нема ставке за ЦЦ пакете од 10 до 15 и од 15 до 20 кг.
Да ли се то укида, или... !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari