arcibalde
- Test subject -
- Učlanjen(a)
- 30.08.2010
- Poena
- 455
Jesam za ova dva baksuza koja imam. Elem oko 10k je bila, imam jednu manju ali ajde reko da uzmem ovu na 2 sprata da mogu lepo da se istegnu kada ostre kanzice. Naravno da je konopac koji stavljaju krs i da su ga isfroncale dok si reko piksla, iliti manje od mesec dana je izdrzao. Medjutim resenje je da se uzme konopac iz Woby-ja. Njega sam namontirao na prethodnu grebalicu i jos uvek traje. Poseku se kanapcici koji su iskidani cisto da se sredi i posto je taj originalni kanap ujedno i zalepljen, ostavi ga se, a i bolje je jer se onda ovaj novi ne kliza i onda uzmes novi i motas. Taj novi kanap je toliko nenormalno izdrzljiv da i kosta tipa 150 din ako se ne varam a jedan je dovoljan za jednu tu cev od pola metra (mislim da ima toliko mozda je kraca). Ostalo mi je ovih tankih eksera za podne lajsne i njih sam iskoristio da zakucam pocetak i kraj kanapa u tu kartonsku cev na koju se mota.Jeste li uzimali neke penjalice/grebalice/kućice za mačke i gde? Ovo po pet shopovima mi nešto skupo izgleda.
edit: mogu da ti slikam ako oces