doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 95
Izašlo ažuriraanje za RN13 Pro+ EU rom
Koliko u proseku izdrži bsterija..koliko imaš SoT na telefonu ?Generalno SD jeste stedljiviji od MTk ali sa ovim modelom nesto i ne bas, ja nisam nesto zadovoljan trajanjem baterije na mom RN 13pro 5g. Jedina dobra stvar je brzo punjenje pa ga za cas dopunim...
Promenio sam milion xiaomi telefona i ovo je ubedljivo telefon sa najslabijim SoT-om u odnosu na kapacitet baterije... Malo se popravilo na Xeu romu...Mislim da malo preterujete kada je baterija u pitanju ,sta god mu radio ,izdrzi dan bez problema,a i kada preteram sa koriscenjem dok skuvam kafu on je skoro pun.
Ne moze da prebaci 5h SoT-a.Koliko u proseku izdrži bsterija..koliko imaš SoT na telefonu ?
To je nas narod umesto da nadje sta je lepo i dobro uvek nadje sta nije najbolje da kuka. polu puna ili polu prazna casa !Mislim da malo preterujete kada je baterija u pitanju ,sta god mu radio ,izdrzi dan bez problema,a i kada preteram sa koriscenjem dok skuvam kafu on je skoro pun.
A telefon star 4 godine.Stvarno je malo 5 sati, očekivao sam više. Pa ja sad na Samsungovom Note 20 sa 4300mAh i Exynosom imam 5 sati sota.
Razlika izmedju 60 vs 120hz se najvise oseti kad se vrsi interakcija sa ekranom, skrolovanje ekrana, ulazak/izlazak iz aplikacija ili bilo koje 'pomeranje' sadrzaja ali cim je ekran statican osvezenje se i onako spusta na 60hz automatski.Kome je baš stalo do Sot-a - samo nek smanji osvežavanje ekrana na 60Hz.
Dobiće najmanje 20% više Sot-a u startu..
Znam da je to za neke sa konja na magarca ali, ja lično, ne uviđam neku wow razliku u odnosu na 120Hz pri listanju weba i slično na mom RN12pro+..
Viša rezolucija ekrana u kombinaciji sa većim brojem nit-a značajno utiču na veću potrošnju baterije i tu se malo šta može učiniti..Razlika izmedju 60 vs 120hz se najvise oseti kad se vrsi interakcija sa ekranom, skrolovanje ekrana, ulazak/izlazak iz aplikacija ili bilo koje 'pomeranje' sadrzaja ali cim je ekran statican osvezenje se i onako spusta na 60hz automatski.
Znaci ako neko dugo drzi jedan sadrzaj na ekranu (citanje vesti, dopisivanje i sl) tad je ekran vec na 60hz i tu ce se najmanje videti benefiti veceg osvezenja. Ali ako puni skrolujete recimo Instagram, Tik Tok i sl, tu se primeti razlika.
Tako da nek svako odluci, na osnovu svog nacina koriscenja, da li ce ostati na 60hz ili ici na 120hz. Ovaj telefon zbog nesto vece rezalucije ce vise trositi nego konkurent sa manjom rezolucijom.
Još uvek nema OTA update.Izašlo ažuriraanje za RN13 Pro+ EU rom
vidimo da ljudi ovde pisu kako im baterija ne drzi ni 5 sati , vidimo da to pisanje je iz neke samo njima znane potrebe i da nema veze sa realnoscu.A šta mi tu konkretno vidimo? Evo kod mene još bolja situacija, 1.30h sot
tako se to radi, čim dođe nova verzija sistema ili launchera.Ja kupio juče Poco M6 Pro 8/256 što je sem kamere identičan model modelu RN13 Pro 4G. Odmah prije ikakvih podešavanja ažurirao Hyper OS, vratio na fabrička. Za sada nema ni Š od štucanja. Mada možda ni ja nisam kompetentan jer prelazim sa RN8 4/64. Za 220 evra sa 24 mjeseca garancije i fiskalnim mislim da nije loš deal tj. nisam našao ništa ni slično ovome za sličan novac.
fazon je što se ne može očekivati da 2k ekran na 120hz troši isto kao i obični full hd na 120hz.Generalno SD jeste stedljiviji od MTk ali sa ovim modelom nesto i ne bas, ja nisam nesto zadovoljan trajanjem baterije na mom RN 13pro 5g. Jedina dobra stvar je brzo punjenje pa ga za cas dopunim...
Nisam baš previše testirao, ali rekao bih da su neka srednja žalost. Ništa specijalno, ali upotrebljive. Napolju, kada je vrijeme solidno pravi fine fotke, slabije se bori sa oblačnim vremenom ili sa puno svjetla. Po noći solidno, a po noći i ne očekujem puno. Selfi kameru slabo koristim kao i ultraširoku, makro mi je posebno nebitna pa sve to nisam puno ni testirao.tako se to radi, čim dođe nova verzija sistema ili launchera.
tvoji utisci o kamerama?
Kamera je čini mi se ista kao ba F5, pa potraži.Slažem se i instalirao sam neku Gcam za F4 pošto za ovaj još nema. Korektno. Naravno, skuplji telefoni imaju i daleko bolje kamere. Ali za ovaj novac nije realno očekivati u kompletu bolji telefon. Za ono za šta većina koristi kamere, poslužiće sasvim ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari