Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

I da mu uzme 50e više nego u subotici opet će jeftinije proći bez paketa. Više košta nerviranje kad ti auto stane daleko od kuće nego dok nađeš poštenog i povoljnog majstora u drugom gradu. Upravo sam danas platio ruke za mali i veliki servis 4500 i senzor ugla volana 2500 za punta 2.

Po mom misljenju u vrhu su trenutno Atlas i Tesla, s obzirom na neznatnu razliku u ceni, uvek bi se odlucio pre za Atlas, jer su mi sigurniji,prvi su poceli da nude ove usluge i tu su tata mata.
Nesto jeftiniji i sa ogranicenijim uslugama tu bi isao na AMClub, jer ih imam poslednjih godinu dana i nazalost sam koristio njihove usluge i cista preporuka, da se ne ponavljam meni njihov paket Region radi posao, ne samo kad je sezona letovanja u pitanju,nego celogodisnje. Ovi ostali AMSS, DDOR i slicno to bi sve zanemario,jer su mi oni totalno ograniceni,da ne kazem neupotrebljivi u vecini slucajeva.

Eto bar smo i to apsolvirali, tesla izađe 8500,atlas 9000 pa ko voli nek izvoli, to nam je što nam je
Ne znam koliko je bilo ranije, verovatno tih 9000. izgleda da je Atlas za Internacionalni paket podigao cene? sada je 11500, a do kraja juna "akcija" za 10000.

Ne znam koliko je bilo ranije, verovatno tih 9000. izgleda da je Atlas za Internacionalni paket podigao cene? sada je 11500, a do kraja juna "akcija" za 10000.
Zovite ih i recite da ste bili deo Vozzi i sad trazite novog partnera. Ja sam(kao i vecina)dobio isti taj paket za 8k. Plus su ubacili vaucere za rafting i pregled u Bosch servisu.
Verujem da medju nama ima mozda jos njih koji su i bolje od toga prosli, ali svakako bolje nego 10k.

Zovite ih i recite da ste bili deo Vozzi i sad trazite novog partnera. Ja sam(kao i vecina)dobio isti taj paket za 8k. Plus su ubacili vaucere za rafting i pregled u Bosch servisu.
Verujem da medju nama ima mozda jos njih koji su i bolje od toga prosli, ali svakako bolje nego 10k.
Gde si zvao? Onaj broj sa sajta? Ti si jedini ko nije bio stari da je dobio ponudu.

Gde si zvao? Onaj broj sa sajta?
e izvini da budem tacan sa informacijom. Poslao sam im mail, a oni su odmah odgovorili i trazili moj kontakt broj kako bismo se dogovorili.
A ako imate nekoga u A1, evo imate 15% na taj paket:

Vidim reklamira se smart drive 24 asistencija na putu. Počeli sa radom ove godine. Da li je neko ima iskustva. smartdrive.xx

Iskreno ne bi uzeo od novog ni da je besplatan, ne kažem da ne treba dati šansu novoj firmi ali ne bi bas da se zalomi po mojim leđima. I sa starim možeš nadrljali ali si bar koliko toliko sigurniji. Mada šta je u srbiji sigurno sem jedne stvari? Ništa na zalost
I kod njih je srb+Eu 8000 i nemoj verovati to što piše na pamfletu samo ugovor traži u pdf.

Citam sad malo detaljnije Tesla Evropa ugovor koji su mi poslali.
Ukratko ako ja dobro razumem to sto tamo pise (clan 7) ispada da imas pravo na 2 asistencije po tvom izboru nakon cega se smatra da je paket iskoristen.
1 primer : pokvari ti se auto i na tvoj zahtev te slepaju do servisa ( 1 asistencija). Ne svidja ti se cena hoces za Srbiju ( 2 asistencija) i ugovor je zavrsen bez obzira sto tamo pise da imas 2 slepanja do servisa i 2 puta povratak za Srbiju
2 primer : pokvari ti se auto hoces slepanje za Srbiju ( 1 asistencija). Posle nekog vremena odes ponovo u inostranstvo ,pokvari te se auto, hoces da vrate auto u Srbiju (2 asistencija) ugovor se zavrsava.
3 primer : pukne ti guma, zatrazis pomoc (1 asistencija). Posle nekog vremena pukne ti guma ponovo, zatrazis pomoc (2 asistencija). Ugovor se zavrsava.

Sto se tice paketa Tesla RS imas pravo samo na 1 (asistenciju) od ponudjenih. Clan 9 ugovora. Citajuci dalje ima deo sa **** gde pise da nakon izvrsene 2 asistencije paket se smatra iskoristenim.
Pitanje je dal imas dve ili jednu asistenciju za vreme trajanja ugovora :D Verovatno je dve ali nekako mi je to dvosmisleno:)

Sve u svemu izgleda da i kod Tesle ima neka fora. U principu na prvu loptu deluje da daju mnogo vise nego Atlas ali kad malo bolje pogledas ispada da je to slicno ko Atlas i da je jedina razlika sto Tesla daje neogranicenu km za slep do Srbije. Da se razumemo ne kazem da je to mala razlika :) ali kad uzmes u obzir da kod vecine kvarova vecina ce da trazi da mu prvo poprave auto kako bi nastavio put ali ako je bas nesto skupo onda slep za Srbiju i ugovor je ispunjen. Ne kazem da to nije ok ali opet na prvi pogled daluje da daju vise :D

Prilozi

• tesla1.jpg
    tesla1.jpg
    44.6 KB · Pregleda: 46
  • TESLA EVROPA - JUN Uslovi 2023.pdf
    147.8 KB · Pregleda: 19
  • TESLA_RS_BLANCO_UGOVOR.pdf
    322.7 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Интересантна је и ова ставка:
2024-06-09_074705.png
Да ли то значи да уколико не може да се поправи истог дана, онда не покривају поправку са ових 200€?

Videh i to ali sam zaboravio da napisem.

Интересантна је и ова ставка:
Pogledajte prilog 445634
Да ли то значи да уколико не може да се поправи истог дана, онда не покривају поправку са ових 200€?
Po meni to znači da u slučaju da servis može da otkloni kvar u toku dana nema opcije za šlep kući. U tom slučaju Tesla pokriva popravku do 200eur, a ti ostatak. Ako ih zoveš pitaj ih da li je to uslov.
Nešto slično Vozzi uveo godinu-dve pre raspada, tj uslov je njima bio popravka u roku od 2 dana, ali taj fazon.

Vidim reklamira se smart drive 24 asistencija na putu. Počeli sa radom ove godine. Da li je neko ima iskustva. smartdrive.xx
Biće veselo kad otkupe bazu podataka klijenata od pokojnog Vozzi-ja, pa krenu sa nasumičnih pozivima.

Po meni to znači da u slučaju da servis može da otkloni kvar u toku dana nema opcije za šlep kući. U tom slučaju Tesla pokriva popravku do 200eur, a ti ostatak. Ako ih zoveš pitaj ih da li je to uslov.
Nešto slično Vozzi uveo godinu-dve pre raspada, tj uslov je njima bio popravka u roku od 2 dana, ali taj fazon.
2024-06-09_140022.png

Atlas je ovde najhvaljeniji, ali nisam do sada naišao na podatak da kod njih imate samo dve asistencije u Srbiji + JEDNU u Evropi!!! Dakle, 1 u Evropi! Tri ukupno.
Tu je AMSS i dalje nedostižan.
Zapravo, pitanje je šta vam treba, šta očekujete...
Meni je ovaj detalj ozbiljno limitirajući i iskreno smatram da je Atlas najgora ponuda. Bolje platiti dva ozbiljna servisa u inostranstvu, nego šlep iz Grčke do Beograda! Npr...
Screenshot_20240609_152946_Samsung Internet.jpg

Jedan glup servis može u inostranstvu da košta poprilično mnogo, a posebno u Grčkoj gde je verovatnoća pronalaska poštenog majstora ravna osvajanju sedmice na lotou. Na kraju, nekada auto i nije jednostavno i lako popraviti, npr. u slučaju saobraćajke.

Atlas je ovde najhvaljeniji, ali nisam do sada naišao na podatak da kod njih imate samo dve asistencije u Srbiji + JEDNU u Evropi!!! Dakle, 1 u Evropi! Tri ukupno.
Tu je AMSS i dalje nedostižan.
Zapravo, pitanje je šta vam treba, šta očekujete...
Meni je ovaj detalj ozbiljno limitirajući i iskreno smatram da je Atlas najgora ponuda. Bolje platiti dva ozbiljna servisa u inostranstvu, nego šlep iz Grčke do Beograda! Npr...
Pogledajte prilog 445675
Udalji se sam iz teme sa ovakvom logikom i nepoznavanjem cena.

Korišćenje članskih pogodnosti​

Član 19.

Ako je kvar vozila takav da se ne može otkloniti na licu mesta, vozilo će biti preveženo do najbližeg servisa ili mesta prebivališta, zavisno od vrste odabranog članskog paketa.

Tehničku pogodnost Besplatan šlep vozila u slučaju kvara u inostranstvu do mesta prebivališta kod PREMIUM EVROPA članskog paketa, Član ostvaruje pod uslovom da ukoliko kvar nije moguće popraviti na putu, vozilo se šlepa do najbližeg servisa na teritoriji zemlje gde se kvar dogodio i ukoliko vozilo ne može biti popravljeno u roku od 7 radnih dana, od dana kada je vozilo doveženo u servis, uz obaveznu pisanu potvrdu servisa, dosatvljenu Operativnom centru AMSS, da vozilo ne može biti popravljeno. Maksimalni rok izvršenja ove pogodnosti-besplatnog šlepa vozila u slučaju kvara vozila je 30 dana od kada je članska pogodnost zatražena. Član je u obavezi da obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za prelazak vozila preko granice.

Toliko o AMSS...

Jel ima neko iskustva sa coris plus i I coris premium? Nudi mi uz kasko, a prvi put čujem za njih.

Dobio sam mejl od Nikane da je Atlas preuzeo sve aktivne pakete Vozzi koji su kupljeni preko Nikane. Mada nema zvanično obaveštenje na sajtu. Sad sarađuju sa Atlasom i nude 5 do 10 posto popusta u zavisnosti od paketa.

Koja je tu zarada za Atlas da preuzme aktivne pakete koje su ljudi kupili preko Nikane? Meni to nesto nema logike. Jedino da ih ima par komada pa da Nikana plati Atlasu :D

Nije možda zarada, ali je dobar marketinški potez? Verovatno je dobar deo već pri isteku, a i pitanje je koliko ukupno ima ugovora zaključenih preko Nikane.

Upravo to, vecina ih je pri isteku,svako ko je preko NIkane uzimao, predpostavljam da je uzimao u ovom periodu, verovatno ocekuju da ce vecina tih preuzetih automatski produziti saradnju sa Atlasom.

Dakle, vise ne postoji paket osiguranja koji vozi iz Grcke i u razumnom roku pravo do majstora u Pazovi? :)

Jel ima neko iskustva sa coris plus i I coris premium? Nudi mi uz kasko, a prvi put čujem za njih.
Ja sam čuo za njih ali samo zato što im je kancelarija u istoj zgradi gde i ja radim. Da nisi napisao ovaj post ne bih imao pojma čime se bave.

Dakle, vise ne postoji paket osiguranja koji vozi iz Grcke i u razumnom roku pravo do majstora u Pazovi? :)
Korisnik nije uslovljen i umesto usluge povratka vozila za Srbiju može se odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine).
Atlas kaze za INTERNACIONALNI + PAKET

Pazova je u Srbiji, ciljao sam na kategoricki povratak u Srbiju bez odlaska kod grka majstora :)

Па морају се испунити ипак неки услови за повратак, јер шта би ме у супротном спречило да ове године пред полазак назад за Србију позовем Атлас и затражим превоз аута и породице кући због квара од рецимо 50 еура.

Odlazak kod majstora nije sporan (cak je i pozeljan) ukoliko ne bi postojala ona kvaka da remeti eventualnu opciju povratka kuci.

Vrh Dno