Citam sad malo detaljnije
Tesla Evropa ugovor koji su mi poslali.
Ukratko ako ja dobro razumem to sto tamo pise (clan 7) ispada da imas pravo na 2 asistencije po tvom izboru nakon cega se smatra da je paket iskoristen.
1 primer : pokvari ti se auto i na tvoj zahtev te slepaju do servisa ( 1 asistencija). Ne svidja ti se cena hoces za Srbiju ( 2 asistencija) i ugovor je zavrsen bez obzira sto tamo pise da imas 2 slepanja do servisa i 2 puta povratak za Srbiju
2 primer : pokvari ti se auto hoces slepanje za Srbiju ( 1 asistencija). Posle nekog vremena odes ponovo u inostranstvo ,pokvari te se auto, hoces da vrate auto u Srbiju (2 asistencija) ugovor se zavrsava.
3 primer : pukne ti guma, zatrazis pomoc (1 asistencija). Posle nekog vremena pukne ti guma ponovo, zatrazis pomoc (2 asistencija). Ugovor se zavrsava.
Sto se tice paketa
Tesla RS imas pravo samo na 1 (asistenciju) od ponudjenih. Clan 9 ugovora. Citajuci dalje ima deo sa **** gde pise da nakon izvrsene 2 asistencije paket se smatra iskoristenim.
Pitanje je dal imas dve ili jednu asistenciju za vreme trajanja ugovora

Verovatno je dve ali nekako mi je to dvosmisleno
Sve u svemu izgleda da i kod Tesle ima neka fora. U principu na prvu loptu deluje da daju mnogo vise nego Atlas ali kad malo bolje pogledas ispada da je to slicno ko Atlas i da je jedina razlika sto Tesla daje neogranicenu km za slep do Srbije. Da se razumemo ne kazem da je to mala razlika

ali kad uzmes u obzir da kod vecine kvarova vecina ce da trazi da mu prvo poprave auto kako bi nastavio put ali ako je bas nesto skupo onda slep za Srbiju i ugovor je ispunjen. Ne kazem da to nije ok ali opet na prvi pogled daluje da daju vise