Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imam dilemu, ako moze pomoć, koji je punjač po vama bolji? Prvi me košta oko 1400 din.
Drugi oko 1200 din.

Ili

Ja sam uzeo ovaj Essager koristim ga 2 meseca i za sad zadovoljan….

Meni su bas taj Essager i gore pomenuti Asometech u istom prouduznom na kom punimo telefone satove, i uvek gledam da ubodem u Asometech, dok ostali ukucani ni ne mare.

Juce 13 i nesto, jutros 10.58 pa sam narucio.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€16.69 62%OFF | Wireless Car Air Compressor Electric Tire Inflator Pump for Motorcycle Bicycle Boat AUTO Tyre Balls
Da li moze pomoc oko upotrebe ove pumpe? Namestim pritisak, povezem ventil za npr loptu, stavim u loptu iglicu i spustim klapnicu, pumpa na dugme krene da radi i cim oseti otpor gasi se tj nece da pumpa?

Na nekim pumpama ta klapna treba da bude podignuta...mada verovatno si to probao

Pa sa podignutom klapnom onaj nastavak nije zakljucan rekao bih i onda se pritisak rasipa umesto da ide unutra. Uzeo sam da je napunim do kraja sada pa cemo videti ;)

Pa sa podignutom klapnom onaj nastavak nije zakljucan rekao bih i onda se pritisak rasipa umesto da ide unutra. Uzeo sam da je napunim do kraja sada pa cemo videti ;)
Imam takvu pumpu. Iglicu kada postavljaš na kompresor, nemoj da guraš do kraja, neka bude u ravni sa onim ventilom gde je postavljaš pa onda spusti tu klapnu da zaključaš. Kod mene samo tako radi, i iglica mora da se gurne do kraja u ventil lopte inače nailazi na otpor i prekida (ali ovo verovatno zavisi i od lopte).

Fazon kod univerzalnih punjaca i kablova je koje sve protokole punjenja
podrzavaju i koje su kombinacije izlazne snage kada se koristi vise portova.
Veoma cesto specifikacije nisu precizne :(

Kuula kablovi opet dzabe sa coinsima

€2.18 30%OFF | KUULAA USB C to USB type c cable QC PD 100W for xiaomi mi 10 9 redmi note 8 7 type-c cable Quick Charge 4.0 fast charging USB-C
Stigao kablic za 49 centi sa coin stranice , dobar.

Da li je neko uzimao neki USB data kabl koji može da istera 10GBps, tip A na C? Vidim da ovi "renomirani" proizvođači guraju samo PD kablove, a za ove nalazim samo no name.

Preko Coins-a
1000003799.jpg

Koji je ovo kupon od 5, ja nadjoh samo neki od 4, preko 29...

Može li neko da objasni to sa coins i coupons ja nikako da skapiram kako to funkcioniše, a redovno ih skupljam 😔😏

Mislim da i ja imam nekoliko hiljada coinsa a nikada ih nisam koristio, bar ne svesno.

Kliknes na sve zivo sto te zanima, kad koristis pretragu isti proizvod izadje iz vise radnji i lovis idealno ove velike svastara radnje.

Onda proveris superdeals, choice i Coins deo.

Coins daje nenormalno dobre popuste u poslednje vreme, npr. jutros je bio Vontar W2 4/32 za 10$ preko Coins, takav popust neces da nadjes nikad mimo Coins dela.

Ako koristiš APP juriš u sekciji coins gde za neke stvari imaš veći popust od max 5% ili 10% nekim danima nego preko desktopa. Ispod cene se prikazuje Extra x% off with coins.

Bilo jutros za 6.5$ sto je najgore

Takticki sam ostavio 1$ na kartici inace je bilo toliko toga po bagatelnoj ceni...

To najbolje onda juriti od 8 ujutru do 9

Ravno u 9 pa do x sati, neke gluposti su jos na popustu tipa ovo zvono s kamerom

3.5$ kroz Coins, ko hoce da se zavitlava s tim

US $9.94 61%OFF | ONENUO WiFi Doorbell Home Tuya WiFi Wireless Doorbell DC AC Battery Powered Camera Bell with Alexa Google Doorbell Camera

Aj kad vec pisem sta sam sve vidjao, cene lovite kroz telefon i Coins, ako ne izbaci istu cenu kao ovo sto pisem, znaci da je prosao voz za sad

Jutros bilo oko 5.7$, 2 kom su bila 11.79$, obicno 1 kosta toliko

Isao za oko 4.5$, obicno ispod 7 i kusur nema

Ovo je jos na 70%, ispadne oko 150-200 din orjentaciono, nije losa stvar po mrklom mraku

Mi Box S 2nd gen je opet dzabe, ne znam koliko nisko je isao ujutru ali je bio bar na ~38$

Bullet je isao za oko 10-11-12$

Ovo je i po originalnoj ceni dzabe za ovaj punjac, a sigurno je jeftinije kroz Coins i jos jeftinije kad se pogodi momenat ujutru

Poslednja izmena:
Ravno u 9 pa do x sati, neke gluposti su jos na popustu tipa ovo zvono s kamerom

3.5$ kroz Coins, ko hoce da se zavitlava s tim

US $9.94 61%OFF | ONENUO WiFi Doorbell Home Tuya WiFi Wireless Doorbell DC AC Battery Powered Camera Bell with Alexa Google Doorbell Camera

Aj kad vec pisem sta sam sve vidjao, cene lovite kroz telefon i Coins, ako ne izbaci istu cenu kao ovo sto pisem, znaci da je prosao voz za sad

Jutros bilo oko 5.7$, 2 kom su bila 11.79$, obicno 1 kosta toliko

Isao za oko 4.5$, obicno ispod 7 i kusur nema

Ovo je jos na 70%, ispadne oko 150-200 din orjentaciono, nije losa stvar po mrklom mraku

Mi Box S 2nd gen je opet dzabe, ne znam koliko nisko je isao ujutru ali je bio bar na ~38$

Bullet je isao za oko 10-11-12$

Ovo je i po originalnoj ceni dzabe za ovaj punjac, a sigurno je jeftinije kroz Coins i jos jeftinije kad se pogodi momenat ujutru

1000046654.png

Trenutna cena na coins, a probacu ujutro, mozda i vise daju

Sad im je aktuelna fora da (oko) svakog 01. i narednih par dana daju ogranicen kontigent x po nekoj ultra jeftinoj ceni, pa kad prodaju x, daju y za nesto vise para, pa z za jos malo vise.

Problem je sto se neke stvari brzo rasprodaju pa ne znas bas gde je taj patos x ali nabode se nekad.

Meni od jutros coins stranica utanjila, max 10% popusta, većina ispod, i cene sa coinima daleko iznad normalnih cena ovih dana.

Nazad
Vrh Dno