Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Mene su isto tako izbacili dok sam imao Turski nalog, čak su mi i skratili naplaćenu pretplatu za nekoliko dana. Kartica je samo nestala sa naloga. Posle prešao na Nigeriju i radi super već par meseci. Pritom ne pošalju nikakvo obaveštenje o tome.

Ulogujem se bez VPNa bez problema i nudi mi da uzmem planove u evrima.
Kad ukljucim tunnelbear na Nigeriju i pokusam logovanje govori mi sve vreme kako je netacna lozinka za ovaj nalog 😄
Ista stvar i kod mene od sinoc. Kaze netacna lozinka kada probam preko VPNa. Na kraju sam resetovao lozinku i ponovo uplatio, istom master karticom.

Izgleda da gađaju novije nigerijske profile, ja ću probati još jednom pa ćemo videti šta dalje.

Ja sam koristio turski nalog,koji sam prebacio na Nigeriju,mesec ipo radio,evo sad me izbacilo,kad probam da se logujem trazi da odaberem srpski paket.
Da li probati login preko Nigerije?Ili je nalog cao?
U svakom slucaju ako ga ne povratim,cao netflix,serije mogu naci i na netu dzabe.

Nije mesec ipo ,vec dva,sad sam gledao placanja.
Reaktivirao sam nalog,ponovo mi skinuli novac,posle 23 maja,evo platio sam i 27 maja,skoro duplo,haha.
Imao UHD,sad presao na HD paket.
Sledeci put to necu uraditi,nek se ****.

Poslednja izmena od urednika:
Evo i moj nalog izbacili i morao opet da platim.Ako budu opet pravili problem,što @Marecar reče,nek se ****🤣🤣🤣

Poslednja izmena od urednika:
Ja imao onaj srednji jer nemam 4K paket.Da ne treba da potvrdimo kućanstvo?Šta mislite?Svakako gledamo samo mi u kući.

Ili da se pali Nigerija VPN na svakih par dana?

Ili cu se vratiti nalog na Tursku,mislim da je razlika 2,50e .

Poslednja izmena:
Evo i mene kikovali, UHD od pocetka.

Meni stigla poruka jutros da su mi skinuli 5000 i udjem na nf i vidim neaktivan nalog a otvoren 9. maja :/ pokusavao sad opet, prvo trazi broj sad greska, probacu ponovo sjutra al sve mi se cini da je odzvonilo. Nista, neka stoji dok ne izadje nova metoda pa da transferujem profil ako moze, do tada plex i torrenti, ionako skine sezonu za par minuta

Ljudi da li moze da se Netflix plati preko Apple Store-a kao sto moze za Disney+ (preko Turske za dosta jeftin novac)?

I meni su ugasili Netflix nigeriju. Izgleda da je doslo do masivnih banana a taman sam uzeo nov tv!

Ljudi da li moze da se Netflix plati preko Apple Store-a kao sto moze za Disney+ (preko Turske za dosta jeftin novac)?
Da. Instaliraj bilo koju Netflixovu igricu (npr. Slayaway Camp 2) na iPhone, i kroz nju se pretplacujes na Netflix. Naplata ide preko Applea, kao i za Disney+.

IMG_4033.jpeg
Jel Turci i dalje izbacuju?
Meni su nigerijski ugasili sinoć, a turski imam od oktobra 2022., nijednom me nisu izbacili.

Vrh Dno