Hectorr
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.11.2021
- Poena
- 40
Nekih 400 din skuplji..Kolika je razlika u ceni Turksa-Nigerija?
Nekih 400 din skuplji..Kolika je razlika u ceni Turksa-Nigerija?
Ista stvar i kod mene od sinoc. Kaze netacna lozinka kada probam preko VPNa. Na kraju sam resetovao lozinku i ponovo uplatio, istom master karticom.Ulogujem se bez VPNa bez problema i nudi mi da uzmem planove u evrima.
Kad ukljucim tunnelbear na Nigeriju i pokusam logovanje govori mi sve vreme kako je netacna lozinka za ovaj nalog 😄
Isto, evo sad sam zavrsio preko Nigeria VPN.Ista stvar i kod mene od sinoc. Kaze netacna lozinka kada probam preko VPNa. Na kraju sam resetovao lozinku i ponovo uplatio, istom master karticom.
6.50/3€
Da, ali pretpostvljam da je on pitao za Premium.Nije li HD paket 5/2,50e
Da. Instaliraj bilo koju Netflixovu igricu (npr. Slayaway Camp 2) na iPhone, i kroz nju se pretplacujes na Netflix. Naplata ide preko Applea, kao i za Disney+.Ljudi da li moze da se Netflix plati preko Apple Store-a kao sto moze za Disney+ (preko Turske za dosta jeftin novac)?
Meni su nigerijski ugasili sinoć, a turski imam od oktobra 2022., nijednom me nisu izbacili.Jel Turci i dalje izbacuju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari